Gość: the darkness IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 13:36 Jak dojechać samochodem z Wrocławia do Mrzeżyna, lepiej jest jechać przez Poznań czy przez Zieloną Górę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jekdok Re: Wrocław - Mrzeżyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:02 Z Wrocławia tylko przez Poznań, zwłaszcza jeśli jedziesz w dzień i masz trochę więcej czasu na podziwianie krajobrazów Pojezierza Drawskiego, Szwajcarii Połczyńskiej (z Piły na Wałcz i Czaplinek do Kołobrzegu). Droga może trochę bardziej kręta i "wolniejsza", ale krajobrazowo znacznie ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the darkness Re: Wrocław - Mrzeżyno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 15:11 > Z Wrocławia tylko przez Poznań, zwłaszcza jeśli jedziesz w dzień i masz trochę > więcej czasu na podziwianie krajobrazów Pojezierza Drawskiego, Szwajcarii > Połczyńskiej (z Piły na Wałcz i Czaplinek do Kołobrzegu). Droga może trochę > bardziej kręta i "wolniejsza", ale krajobrazowo znacznie ciekawsza. A tak żeby szybciej dojechać??? Nadmorskie krajobrazy mi wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Re: Wrocław - Mrzeżyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:50 Ja zwykle jeździłem nocą i jednak przez Zieloną, ale lojalnie uprzedzam, że ostatni raz trzy lata temu i chyba ta trasa jest szybsza (mniej kluczenia, więcej obwodnic,lepsze oznakowanie). Ale często wracałem przez Pojezierze Drawskie w dzień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś