Dodaj do ulubionych

dobre restauracje we Wrocławiu

22.03.15, 14:46
Hej.
Ostatnio często przyjeżdżam do Wrocławia dlatego chciałam zapytać o fajne restauracje właśnie tam. Ja całkiem niedawno odkryłam Kurną Chatę i tam mi wyjątkowo przypasowało- dobre, swojskie jedzonko, miły wystrój. Co w tym stylu możecie polecić we Wrocławiu? Tylko plis nie polecajcie żadnych Chińczyków ani innych egzotyczności, ja lubię polską kuchnię ;)
Obserwuj wątek
    • kryssska Re: dobre restauracje we Wrocławiu 22.06.15, 20:42
      Ja z lodziarni mogę coś polecić - jak szukasz dobrych i zdrowych lodów ( bo bez tych sztucznych składników różnych) to polecam lodziarnie Balduno Manufaktura - jest ich we Wrocławiu kilka, ja najczęściej bywam na Hubskiej albo na Wyszyńskiego
      Dla mnie najlepsze
    • biankowamama Re: dobre restauracje we Wrocławiu 28.10.15, 17:42
      Bardzo fajnym miejscem na spędzenie wolnego czasu jest restauracja. A jak chodzi o Wrocław to wydaje mi się, że warto odwiedzić to miejsce restauracjaokrasa.pl/ . Bardzo miła restauracja ze smacznym jedzeniem. Kilka razy już tam byłam i każdym razem było równie smacznie.
    • sliski22 Re: dobre restauracje we Wrocławiu 23.02.16, 13:18
      OK WINE BAR Jest bardzo ciekawą restauracją. Dobre jedzenie świetne widoki i najlepszy wybór win jaki widziałem w restauracji we Wrocławiu. Dodatkowym plusem jest widok na Odrę i taras.
    • pipilanstour Re: dobre restauracje we Wrocławiu 31.05.17, 20:49
      Zdecydowanie Stół na Szwedzkiej instabloger.com/stol-na-szwedzkiej-wroclaw/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka