wielki_czarownik 12.09.04, 18:59 A teraz wystawić mu rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqq Re: Skoczył do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:06 Kiedy będzie wybudowana dwupasmowa droga z Wrocławia do Trzebnicy ? Istniejąca droga to droga śmierci, pełna dziur, muld, kamieni i bardzo wąska? Proszę o pilną odpowiedź kogoś kompetentnego ze ZDIKU lub Urzędu Wojewódzkiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Skoczył do wody 12.09.04, 22:03 To ja tez na temat: sprzedam malucha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek S. Re: Skoczył do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:37 W żadnym wypadku . Bo skoczy jeszcze raz i podwoi koszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Czuję się niedoinformowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.04, 12:02 Nie wiem jak skakał. Czy na główkę? Jeżeli tak to powinien wpierw sprawdzić dno, żeby nie uszkodzić kręgosłupa. A po drugie. Kolega Jojo pisze, żeby zapalić świeczki. Jakie? Woskowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstrząśnięty horror IP: 217.97.139.* 13.09.04, 13:34 to straszne, straszne, straszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Skoczył do wody IP: *.crowley.pl 13.09.04, 14:50 "Rozumiem" te wypowiedzi. Wszyscy żyją kasą, są szczęśliwi, że mogą sprzedawać swoje maluchy, każdemu jest dobrze i każdy cieszy się życiem. Tylko 42-latek nie widział sensu swojego życia. Tak więc mamy szczęśliwy naród. Dlaczego jesteśmy więc tak bardzo niewyrozumiali dla innych? Podzielmy się naszym osobistym szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: Skoczył do wody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.04, 19:38 Chrystus żyje! Odpowiedz Link Zgłoś