Dodaj do ulubionych

sala weselna

IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.09.04, 22:17
Mam pytanie do osób, które mają juz za sobą dzień ślubu: możecie mi polecić
jakies niedrogie i przyjemne sale weselne we Wrocławiu? Jestem też
zainteresowna sprawą oprawy muzycznej, kucharek, obsługi, itd. itp., ale moze
od tej sali zacznę :)Dziekuję z góry !
Obserwuj wątek
    • Gość: jedrek Re: sala weselna IP: *.wroclaw.mm.pl 13.09.04, 10:51
      mogę ci coś zaproponować, ale poza Wrocławiem, więc nie wiem czy Cię interesuje, jak jednak porównasz ceny we Wrocawiu, to tam za porównywalne pieniądze masz jeszcze nocleg i poprawiny
      • analisis Re: sala weselna 13.09.04, 10:56
        Ja miałam ostatnio wesele i wcale tak drogo nie wyszło. Napisz na priv.Pzdr.
      • Gość: Agata Re: sala weselna IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 14.09.04, 10:13
        Jedrek - z checia przeczytam.
        Jakby ktos mial inne jeszcze pomysly, to bede bardzo wdzieczna :)
        Pozdrawiam
        • Gość: jedrek Re: sala weselna IP: *.wroclaw.mm.pl 14.09.04, 10:27
          ośrodek GeoVita w Jugowicach (Walimiu, bo to na granicy), 150 zł od osoby w tym: 100 zł menu, + 20 poprawiny + 30 nocleg (to oczywiście zależy od ilości osób, bo sprawa do wynegocjowania). Ośrodek luksusowy, z klimą na sali, z basenem na powietrzu, w górach, pokoje standard hotelowy. U nas wszyscy byli zadowoleni i stwierdzili, że wlasnie tam bedą robić (a jeszcze kilku znajomych wcześniej tam robiło).
          PS.
          co do ceny to we własnym zakresie procenty, napoje i ciasto, ale tak jest chyba wszędzie. Z tego co sprawdzałem pobieżnie we Wrocławiu albo Świdnicy to zwykle niewiele mniej, albo tyle samo płacisz za samo wesele (bez poprawin i noclego). Nie chcę jednak mówić, że tak jest wszędzie, bo po prostu my od razu nastawiliśmy się na wesele wyjazdowe.
          pozdrawiam, jak chcesz więcej info to daj znak, telefon przypuszczam, że znajdziesz gdzieś na internecie
    • Gość: P Re: sala weselna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 10:47
      Polecam Wodnika we Wrocku, cena średnia, ale bardzo porządnie. My bylismy
      zadowoleni.
      • Gość: buena vista Re: sala weselna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 11:16
        Ja polecam hotel Inter na Wejherowskiej. Super żarcie, niedrogo,generalnie ok.
    • Gość: G Re: sala weselna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 15:45
      A wesele na działce? Co o tym myślicie?
    • Gość: br Re: sala weselna IP: *.media4.pl 15.09.04, 21:55
      Nikt niechce się dzielic wrażeniami z tych najważniejszych chwil w swoim życiu?
      • Gość: Agata do Analisis IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 20.09.04, 08:54
        Hej - czekam na e-maila :) (Czy e-mail ode mnie dotarl)
        Z checia poczytam takze wypowiedzi innych :)
        Dziekuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka