Dodaj do ulubionych

Dzień dobry.

IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 10:38
Mam dla Ciebie Janku pewna informację. Zgadniesz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Dzień dobry. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 11:30
      Dzień dobry. Pewnie wyjeżdżasz na weekend. Gdzie i na co dobrze wiem. Szkoda,
      że wyciągi nieczynne. :)))
      • Gość: duzY A już myslałem, że udało mi sie zaszczepić IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 12:17
        i w Tobie więcej optymizmu. Warunki są "wynikajice" (a aktualne info sam
        zobaczysz na www.holidayinfo.cz/
        • Gość: tyrys Re: A już myslałem, że udało mi sie zaszczepić IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:10
          Czyzby Pec?
          firn.... hmm... ;-))))))

Dorzuce jeszcze:

Svaty Petr:
          nadmořská výška : 720 m
          teplota : 2.5 °C
          sníh : 60 cm
          typ sněhu : zmrzlý
          podmínky pro lyžování : vynikající
          lanovky/vleky v provozu : 3/1
          provozní doba : 8:30-16:30
          • Gość: duzY tyrysku nie Pec. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 13:17
            Właśnie Świety Piotrek lub Misiaki na Hornich Miseckach.
            • Gość: Janek Re: I jak mam sie cieszyć? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 13:30
              że obcym znowu dajesz zarobić, a mi się ujemne saldo w handlu zagranicznym non
              stop pogłębia, dolar tanieje, a mięso po "uszlachetnieniu" wchłania 1,8 litra
              wody. Udanych szusów życzę. :)))
              • Gość: duzY Moze i ja najmądrzejszy nie jestem. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 13:44
                Ale i utracjusz ze mnie żaden.
                • Gość: Janek Re: Moze i ja najmądrzejszy nie jestem. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 13:58
                  DużY. Przyznasz, że śmieszne jednak to nie jest, że u nas drożej wszystko
                  wychodzi niz za granicą. Skąd to się bierze. Czy z obawy, że jak dzisiaj nie
                  skasuję to jutro nie wezmę, czy jaki inny czort? Ale, że alkohol opłaca się
                  nawet z Niemiec przywozić to juz chyba kpina. Nie wiem co jest grane.
                  • Gość: duzY Byłoby smieszne gdyby nie było tragiczne. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 14:08
                    Kiedys próbowałem sie nad tym zastanawiac. Ale właśnie przykłady wódki z
                    Niemiec czy hoteli w Austrii zniechęciły mnie całkowicie do dalszych dywagacji.
                    Dziś po prostu z tych różnic w miarę możliwości korzystam. Wyrzutów sumienia
                    jakos u siebie nie dostrzegam (ale i przyczyna ich braku może być inna he he he)
                    • Gość: Janek Re: A może to wszystko przez agencje towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 14:30
                      Jeżeli człowiek, który wydaje koncesje na handel alkoholem domagał sie ponoć
                      oprócz gotówki "25 do 3o spotkań z prostytutkami" to jasne się staje, że
                      koncesjobiorca wlicza to w cene detaliczną. :)))
                      • Gość: duzY Od dziś rzucam IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 14:35
                        picie :-)
                        • Gość: Janek Re: A ja od dziś uzupełniam toast IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 14:44
                          Do toastu "zdrowie pięknych pań" dokładam od dziś "i pana dyrektora od
                          inicjatyw".
                          • Gość: duzY Re: A ja od dziś uzupełniam toast IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 15:17
                            A zdrowia mu będzie trzeba bo zapewne pobyt na Świebodzkiej cokolwiek
                            zaszkodzic mu może.
                          • Gość: tyrysek Re: A ja od dziś uzupełniam toast IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:28
                            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Do toastu "zdrowie pięknych pań" dokładam od dziś "i pana dyrektora od
                            > inicjatyw".

"zdrowie pięknych pań" zawsze pija dwie osoby, ktore znam, a Ty, Janku, chyba
                            jestes trzecia, bo my sie nie znamy, prawda? ;-))
                            • Gość: Janek Re: Wiosenny Tyrysek :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:56
                              Tyrysku. Wirtualnie bardzo dobrze, a na zdjęciu nie dość, że pięknie wyglądasz
                              to i wiosna z uśmiechu przebija. Specjalnie juz z rana GW Wrocław kupiłem, żeby
                              drugą stronę dokładnie oglądać. :)))
                              • Gość: tyrysek Re: Wiosenny Tyrysek :))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 16:05
                                dzieki, Janku, podniosles mnie na duchu ;-))))
                                • Gość: Janek Re: Wiosenny Tyrysek :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 16:11
                                  Tyrysku odwrotnie, odwrotnie. Dobry nastrój mi przywróciłaś. :)))
    • Gość: Homar Re: Dzień dobry. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:30
      czesc duzY,
      uwazaj na lawiny!
      • Gość: duzY Homar - dzieki za troskę. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 15:31
        Ale czy ja powinienem wymiękać przed byle lawiną?
        • Gość: Homar duzY - sprostowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:36
          oczywiscie - uwazaj na LAWINY. lawinami sobie nawet nart nie zawracaj :-)
          • Gość: duzY he he he - OK IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 15:39
            • Gość: Janek Re: Lawinowy wątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:15
              I tak się rodzą lawiny!!! :)))
              • Gość: Gregor Re: Lawinowy wątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:31
                Duzy czemus o tym pisal :((((( Teraz bede sobie wypominal ze w ubiegly weekand
                za slabo sie staralem i juz miejsc w autokarze nie bylo i nigdzie nie
                pojechalem a byla tak okazja sezon zakonczyc !! A tak juz chyba sezon
                zakonczony bo niestety moja druga polowka nie jezdzi, a nie moge jej ciagle
                samej zostawiac, bo bysmy sie juz tylko raz na 1/2 roku widywali :(
                • Gość: Janek Re: Lawinowy wątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:37
                  Wytłumacz, że lawina Cię porwała. :)))
                • Gość: duzY Sorrki Gregor IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.04.02, 12:23
                  Z tym sezonem to jednak nie tragizuj. Z zapowiedzi czeskich wynika, że w
                  Spindlu sezon trwa do 28 kwietnia. Next week mam wyjechany ale 27/28 to nie
                  jest taki glupi pomysl ...
                  posłuchaj Janka i znikaj z domu z lawiną (na szczęście u mnie w domu 100%
                  unarcenie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka