Dodaj do ulubionych

Nienawidzę PULKI - CD

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 16:39
Czy czytaliście ostatnie recenzje Pułki ? On już nawet chyba sam nie wie o czym
pisze. W recenzji kulinarnej Splendido napisał o bliskości sex shopu, tak mnie
tym podrajcował, że poszedłem nabyć kilka miłych gadżeciorów. Wprowadził mnie
grubas w błąd, ponieważ nic tam takiego nie ma. Pułka ty kłamczuszku, ti ti ti.
Zwróciłem też uwagę, że z największą poetyką rozpisuje się o kotlecie schabowym
( zamek Wojnowice), sałatce żydowskiej ( Artzat)i innych "sprawdzonych "
pozycjach. Przeraża go natomiast wszystko co nowe, wykwintne i wyrafinowane.
Biedny wychowanek stołówek przyzakładowych i baru Miś.
Obserwuj wątek
    • Gość: delToro Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 16:49
      POPIERAM. Ostatnich recenzji nie czytałem bo w ogóle
      przestałem go czytać. Od razu mi apetyt wrócił! Ten
      facet bełkocze tak jakby wszystko pisał z pełnymi
      ustami.
      • Gość: Inga Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 16:17
        To pewnie zakompleksiony staruch ,
        który sam nic nie osiągnął .
        Dziwię się ,że taka poważna gazeta chce drukować jego wypociny.
        Mógłby buty czyścić Bicontowi .
        A tak poza tym kim ten bubek jest ?
        • Gość: Jan GW. Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 16:19
          Inga co za słownictwo !
          ale należy się temu pseudo inteligencikowi.
          • Gość: Wróżka Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 16:25
            Niechciałabym aby ludzie tak mnie nienawidzili, bo
            to ściąga nieszczęście. Ten Pan ma wokłół siebie zło, niechęć.
            Złe moce ześlą na niego karę. Wyczuwam to.
            Wróżka Kasandra
        • Gość: Jarosz Autoprezentacja Leszka P. IP: 195.116.104.* 09.07.01, 16:28
          Gość portalu: Inga napisał(a):

> A tak poza tym kim ten bubek jest ?

Autoprezentację Waszego idola znajdziecie w wątku "Czemu "Gazeta" pisze bzdury o
          teatrze?" w poście Leszka P datowanym na 24-04-2001, 20:24:16.
    • Gość: Ohr Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: 130.225.150.* 09.07.01, 16:25
      Dajcie mu juz spokoj. Jak ja bym przeczytal jedna setna tego co tu padlo na swoj temat tobym sie
      zagrzebal w kupie lisci i czekal na wiosne. Nie robcie nagonki, pleeease...
      • Gość: Aga. Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 16:36
        Ja też nie lubię jego paszkwili.
        po co tak oczerniać ludzi.
        Mój wujek prowadzi restaurację .
        Kilka miesięcy temu pisał o nim ( same kłamstwa ).
        Moja rodzina bardzo to odchorowała .
        Wujek wylądował w szpitalu z podejrzeniem zawału.
        To bardz przykre i dlatego wszyscy go nie lubimy . Ja też mimo,że
        mam dopiero 17 lat...
        ma
    • Gość: e-X. Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.venco.com.pl 09.07.01, 16:59
      Kolego, po pierwsze slabo z Twoim wzrokiem (sex-shop jest
      moze 20 m od wejscia do Splendido...). Po drugie, sadzac po poziomie
      Twojego tekstu, to klimty Misa czy Mewy chyba sa Ci rzeczywiscie bliskie...
      • Gość: Zenek Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 17:20
        Wczoraj w telewziji pokazywali Zaklęte rewiry - może ci, którzy tak nienawidzą
        Pułki obejrzeliby ten film i raz jeszcze poszli do opisanych przez niego
        restauracji. MALKONTENTOM polecam minutę dziennie przed lustrem i odpowiedź na
        proste pytanie, kto z was jest bez winy? Nie mówię, że Pułka jest Hemingwayem,
        ale mnie się te recenzje po prostu podobają i niestety... są do bólu prawdziwe.
        A że prawda czasem w oczy kole... Nie każdy urodził się restauratorem.
        • Gość: Jacek Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 17:42
          Zenek Czy ty jesteś Leszkiem Pułką ?JEŚLI TAK TO STAŃ PRZED NAMI
          • Gość: Stefan Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 17:50
            Słownictwo przesadzone to prawda,
            nienawiść wielkie słowo.
            Żal mi ,że ludzie się nienawidzą.
            Dlaczego jeżeli ten człowiek jest tak nielubiany
            dalej drukuje się jego teksty ?
            Aby wzmagać nienawiść w ludziach . Do czego to prowadzi.
            Nie ma kary bez winy
            • Gość: Zenek Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 19:12
              Pojęcie nieuchronności kary jest talmudyczne. Bóg chrześcijan jest Miłością,
              nie karze. Kara to oręż słabych. Wyjdźcie do cholery z tego Jedwabnego!
          • Gość: Zenek Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 19:21
            A mogę być sobą? Zeby odkryć tajemnicę, trzeba uważnie przeczytać 37 stronę
            powieści "Czy znacie Zenka?".
            Policzyłem niechętne Pułce posty. Autorów jest pi razy oko 20, 25. Gazeta miewa
            do 40 tys. nakładu. Policzcie sobie procent winien i ma. Cała ilość postów
            forum jak do tej pory to jedna trzecia zwykłego weekendowego nakładu. Rachunek
            jest prosty. Grubo ponad 30 tys. czytelników ni ma nic przeciw Pułce. Niech
            jego wrogowie sami się skreślą z forum lub przestaną pisać bzdety. Chcieliście
            kapitalizmu, no to go macie!

• Gość: Kitaj Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 20:28
              Zenku, sam się skreśl
            • Gość: stary Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 20:36
              Gość portalu: Zenek napisał(a):

> A mogę być sobą? Zeby odkryć tajemnicę, trzeba uważnie przeczytać 37 stronę
              > powieści "Czy znacie Zenka?".
              > Policzyłem niechętne Pułce posty. Autorów jest pi razy oko 20, 25. Gazeta miewa
              >
              > do 40 tys. nakładu. Policzcie sobie procent winien i ma. Cała ilość postów
              > forum jak do tej pory to jedna trzecia zwykłego weekendowego nakładu. Rachunek
              > jest prosty. Grubo ponad 30 tys. czytelników ni ma nic przeciw Pułce. Niech
              > jego wrogowie sami się skreślą z forum lub przestaną pisać bzdety. Chcieliście
              > kapitalizmu, no to go macie!
              >
              >
              Widzę robotę dla Karbola!!!! :)))
            • Gość: Tur Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: 156.24.231.* 09.07.01, 20:50
              Gość portalu: Zenek napisał(a):

> A mogę być sobą? Zeby odkryć tajemnicę, trzeba uważnie przeczytać 37 stronę
              > powieści "Czy znacie Zenka?".
              > Policzyłem niechętne Pułce posty. Autorów jest pi razy oko 20, 25. Gazeta miewa
              >
              > do 40 tys. nakładu. Policzcie sobie procent winien i ma. Cała ilość postów
              > forum jak do tej pory to jedna trzecia zwykłego weekendowego nakładu. Rachunek
              > jest prosty. Grubo ponad 30 tys. czytelników ni ma nic przeciw Pułce. Niech
              > jego wrogowie sami się skreślą z forum lub przestaną pisać bzdety. Chcieliście
              > kapitalizmu, no to go macie!
              >
              >
              niestety jest duza szansa na to ze stosunek ilosciowy zwolennikow i przeciwnikow
              Pulki jest zachowany w skali calego nakladu .ta milczaca reszta po prostu w ogole
              nie uzywa internetu he he
              • Gość: Zenek Re: Nienawidzę PULKI - CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 21:56
                Jak czytam wasze teksty, to wcale bym się nie dziwił, że nie używa internetu.
                szkoda czasu he he
                Są jeszcze skrzynki pocztowe, butelki rzucane do oceanu i gołębie pocztowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka