radmen3082 20.09.04, 11:49 mam pytanko czy MKP przygotowala jakis program dnia bez samochodu np. zwolnienie z biletow przy okazaniu dowodu rejestracyjnego ? cos ktos slyszał kiedyś chyba tak było pozdrawiam Radziu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radmen3082 Re: dzien bez samochodu 22.09 20.09.04, 11:58 radmen3082 napisał: > mam pytanko czy MKP przygotowala jakis program dnia bez samochodu np. chodzi oczywiscie o MPK Odpowiedz Link Zgłoś
busmen Re: dzien bez samochodu 22.09 20.09.04, 14:08 > chodzi oczywiscie o MPK Ludzie, kiedy wreszcie zrozumiecie, że MPK nie ma nic do biletów, cenników itd... Nie ma czegoś takiego jak "bilet MPK", poczytajcie co jest napisane na biletach!!! Jedyną instytucją, do której powinny być adresowane takie pytania jest TYLKO I WYŁĄCZNIE ZDiK - czyli Zarząd Dróg i Komunikacji. MPK jest tylko przewoźnikiem, więc nie ma prawa zarządzać przejazdów darmowych (chyba, że poza planowym rozkładem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perian Re: dzien bez samochodu 22.09 IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.09.04, 16:46 Busmen, nie denerwuj się. Ludzie i tak nie zrozumieją. Większość nie jest w stanie przeczytać relacji w autobusie/tramwaju a Ty im każesz czytać napisy na bilecie. Odpowiedz Link Zgłoś
radmen3082 Re: dzien bez samochodu 22.09 21.09.04, 12:52 wyobraz sobie ze jest dzien bez samochodu czytaj na www.wroclaw.pl i zarzadzilo o tym miasto a nie ZDIK to po pierwsze po drugie nie jezdze autobusami tylko samochodem i nie mam okazji czytac regulaminu czy napisow z biletow a zreszta mam to gdzies kto o tym decyduje zapytalem sie tylko czy jest darmowy przejaz a Ty odpowiadzasz na calkiem inne pytanie jezeli nie znasz odpowiedzi to nie zasmiecaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzak2000 Re: dzien bez samochodu 22.09 20.09.04, 14:43 radmen3082 napisał: > mam pytanko czy MKP przygotowala jakis program dnia bez samochodu np. > zwolnienie z biletow przy okazaniu dowodu rejestracyjnego ? cos ktos slyszał > kiedyś chyba tak było Za okazaniem dowodu rejestracyjnego oraz dowodu tożsamości będzie można jeździć za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Re: dzien bez samochodu 22.09 20.09.04, 18:38 bystrzak2000 napisał: > Za okazaniem dowodu rejestracyjnego oraz dowodu tożsamości będzie można jeździć > > za darmo. Żartujesz, czy jesteś w stanie podać źródło? ;-) Pozdrawiam, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzak2000 Re: dzien bez samochodu 22.09 20.09.04, 21:59 woo-cash napisał: > bystrzak2000 napisał: > > > Za okazaniem dowodu rejestracyjnego oraz dowodu tożsamości będzie można > jeździć > > > > za darmo. > > > Żartujesz, czy jesteś w stanie podać źródło? ;-) > Czytałem w gazecie, tylko nie pamiętam w której:-) Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Re: dzien bez samochodu 22.09 20.09.04, 18:40 radmen3082 napisał: > mam pytanko czy MKP przygotowala jakis program dnia bez samochodu np. > zwolnienie z biletow przy okazaniu dowodu rejestracyjnego ? cos ktos slyszał > kiedyś chyba tak było ZDiK zaproponował zamknięcie ul. Waligórskiego. Jak podkreślił w piśmie: "CAŁEJ"! ;-) Poszukajcie na planie miasta ul. Waligórskiego, a potem popatrzcie na to, co planują na 22 września Kraków, Warszawa, Łódź... Wrocławski baton poddaje się ostatni. Pzdr, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś