Dodaj do ulubionych

"Misja Papieskiej Róży"

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 12:52
"Misja Papieskiej Róży" to tytuł dobrej książki opartej na faktach
autentycznych. Przeczytałem jednym tchem i chciałbym o tym porozmawiac z kims z
Wrocławia, bo podobno we Wrocławiu jest najwięcej prawdziwych czytelników. Czy
to prawda? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Misja papieskiej rózy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 16:50
      Nigdy się z tym tytułem nie spotkałem. Możesz podać autora? Pozdrawiam.
      • Gość: Andrzej Re: Misja papieskiej rózy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 13:43
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Nigdy się z tym tytułem nie spotkałem. Możesz podać autora? Pozdrawiam.

Książkę napisał Janusz L. Sobolewski. Pozdrawiam.
    • Gość: Janek Re: Intrygująca rzecz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 14:37
      Nie znalazłem tej książki w Onet i książki.Gazeta.Pl. Prosze napisz coś więcej.
      Co to za pozycja? Pozdrawiam.
      • Gość: Andrzej Re: Intrygująca rzecz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 15:02

> Nie znalazłem tej książki w Onet i książki.Gazeta.Pl. Prosze napisz coś więcej.
        >
        > Co to za pozycja? Pozdrawiam.

Ja znalazłem ją w ksiegarni w Gdańsku, widziałem też recenzje w czasopismach.
        Wydało ją jakieś nowe wydawnictwo, posiada stronę internetową www.mamiko.pl
        • Gość: Janek Re: Intrygująca rzecz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 21:24
          Andrzej. Czy Ty jesteś związany z wydawnictem "Mamiko"?
          • Gość: Jajaccek Re: Intrygująca rzecz IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 13.04.02, 21:31
            Ja nie jestem zwiazany z wydawnictwem mamiko. Ani z zadnym innym.A o ksiazce
            chcialbym sie dowiedziec.Ciekawe czy czytala ja jeszcze jakas osoba, oprocz
            Andrzeja.?
            • Gość: Andrzej Re: Intrygująca rzecz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 13:43
              Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Ja nie jestem zwiazany z wydawnictwem mamiko. Ani z zadnym innym.A o ksiazce
              > chcialbym sie dowiedziec.Ciekawe czy czytala ja jeszcze jakas osoba, oprocz
              > Andrzeja.?

Dyskusje na temat w.w. książki odbywają się w wielu miejscach na forum gazety.pl
              Pozdrawiam.
            • Gość: Kinga Re: Intrygująca rzecz IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:57
              Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Ja nie jestem zwiazany z wydawnictwem mamiko. Ani z zadnym innym.A o ksiazce
              > chcialbym sie dowiedziec.Ciekawe czy czytala ja jeszcze jakas osoba, oprocz
              > Andrzeja.?

Ja czytałam, podobała mi się, ale to raczej książka dla mężczyzn o mafii
              chinskiej , szpiegostwie, walce politycznej w Europie Środkowej, o majacej sie
              odbyc pielgrzymce Papierza Jana Pawła II do Chin i działaniach polskich służb
              specjalnych. Jest tez wątek milosny. Miejscem akcji sa Chiny i Polska, głównie
              Górny Śląsk. Podobnie pisze John le Carre. Pozdrawiam wszystkich czytelnikow.
          • Gość: Andrzej Re: Intrygująca rzecz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:28

> Andrzej. Czy Ty jesteś związany z wydawnictem "Mamiko"?

Tak, bo przeczytałem książkę wydaną przez to wydawnictwo.
    • Gość: Andrzej Re: Misja Papieskiej Róży IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 17:43
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> "Misja Papieskiej Róży" to tytuł dobrej książki opartej na faktach
      > autentycznych. Przeczytałem jednym tchem i chciałbym o tym porozmawiac z kims z
      >
      > Wrocławia, bo podobno we Wrocławiu jest najwięcej prawdziwych czytelników. Czy
      > to prawda? Pozdrawiam.

Myliłem się, szkoda, że we Wrocławiu ludzie nie czytają książek. Zastanawiam się
      co robią w wolnym czasie? Pozdrawiam.
      • Gość: A. Re: Misja Papieskiej Róży IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 21:45

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
        >
        > > "Misja Papieskiej Róży" to tytuł dobrej książki opartej na faktach
        > > autentycznych. Przeczytałem jednym tchem i chciałbym o tym porozmawiac z k
        > ims z
        > >
        > > Wrocławia, bo podobno we Wrocławiu jest najwięcej prawdziwych czytelników.
        > Czy
        > > to prawda? Pozdrawiam.
        >
        > Myliłem się, szkoda, że we Wrocławiu ludzie nie czytają książek. Zastanawiam si
        > ę
        > co robią w wolnym czasie? Pozdrawiam.

• Gość: Apolonia Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 20:40

> autentycznych. Przeczytałem jednym tchem i chciałbym o tym porozmawiac z kims z
      >
      > Wrocławia, bo podobno we Wrocławiu jest najwięcej prawdziwych czytelników. Czy
      > to prawda? Pozdrawiam.

Dzisiaj obchodzono Międzynarodowy Dzien Książki. Czy we Wrocławiu ktoś o tym
      pamiętał?

• kornel1 Re: 24.04.02, 20:29

>
      > to prawda? Pozdrawiam.

Mój dziadek czytał to chyba dobra, bo On czyta tylkoo dobre książki.
    • kosmitka9 Re: 27.04.02, 17:16
      Ładny tytuł.
      • Gość: hrabiaa Re: IP: 213.77.64.* 27.04.02, 17:17
        Nie bede czytal f a k t o w a u t e n t y c z n y ch. Zwykle klamia
        • kosmitka9 Re: 27.04.02, 17:41
          Ta nie kłamie.
    • Gość: King Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 23:00
      Ja czytałem, polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka