Dodaj do ulubionych

Zmieniłem sobie nicka.

IP: 213.25.69.* 24.08.01, 08:12
Może niewielu to obchodzi ale dla porządku poinformuje że zmieniłem sobie nicka
z "KIBIC" na "kibicWKS". Zdarza się czasmi że ktoś też podpisze się
jako "kibic" a ja nie zawsze muszę się zgadzać z tym co zostało napisane.
Troche mi szkoda starego nicka ale do nowego chyba sie przyzwyczaję.
Obserwuj wątek
    • klinta Re: Zmieniłem sobie nicka. 24.08.01, 08:35
      nie da sie stylu nie rozpoznac...
    • roberto65 Re: Zmieniłem sobie nicka. 24.08.01, 23:51
      Po powrocie z Wawy przejrzałem forum i widzę, że jest na nim pewnien człowiek,
      który cały czas próbuje mnie bna naszym forum obrażać i nawet raz dopuścił sioę
      użycia mojego nicka /jest to jedno z największych wykroczeń w niepisanym
      regulaminie internetowej społeczności/. Przeczytałem tu i na forum warszawskim
      kilka Waszych wypowiedzi i postanowiłem sobie zarezerwować nick na Forum.
      Niestety nick Roberto był już przez kogoś zajęty, dlatego postanowiłem sobie
      zarezerwować nick "roberto65" /te 65 to od roku w którym się urodziłem/.
      Tak więc ja "stary" Roberto jestem teraz "roberto65". Teraz już nikt nie będzie
      próbował użyć mojego nicka.
      Pozdrawiam !
      • roberto65 Re: Zmieniłem sobie nicka. 25.08.01, 02:47
        I chciałbym Wam wszystkich bardzo podziękować, że nie dyskutowaliście i nie
        odpisywaliście na głupie posty "Andzi - Top Gun, czy jak mu tam jeszcze".
        Najlepszy sposób na "psycholi" to ich po prostu ignorować...

Na koniec prośba do Krissa (tego prawdziwego): nie odpowiadaj na zaczepki i nie
        daj się sprowokować i załuż sobie tak jak ja nicka i konto w GW, to
        ten "niesprawny umysłowo" nie będzie się już nigdy pod Ciebie podszywał...

Pozdfrawiam wszystkich!!!
        • Gość: feran Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: *.txucom.net 25.08.01, 04:33
          Roberto: jestesmy z toba.Jak sam widzisz ,wiekszosc ludzi tych glupoli ignoruje.
          • roberto65 Re: Zmieniłem sobie nicka. 25.08.01, 04:35
            Gość portalu: feran napisał(a):

> Roberto: jestesmy z toba.Jak sam widzisz ,wiekszosc ludzi tych glupoli ignoruje
            > .

I za to Wam naprawdę wszystkim dziękuję...no i pozdrawiam oczywiście!!!
            • Gość: Jajaccek Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: *.chicago-22rh16rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 06:15
              roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: feran napisał(a):
              >
              > > Roberto: jestesmy z toba.Jak sam widzisz ,wiekszosc ludzi tych glupoli ign
              > oruje
              > > .
              >
              >
              > I za to Wam naprawdę wszystkim dziękuję...no i pozdrawiam oczywiście!!!

Trzeba miec wyczucie: co? kiedy i z kim? Wroclawianie maja! I stad poziom i
              ilisc postow.A moze sie myle?Pozdrawki.
              • Gość: hrabia Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: *.eu.org 25.08.01, 14:33
                Czy Cymankiewicz o tym wie ?
                • Gość: Jajaccek Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 14:50
                  Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Czy Cymankiewicz o tym wie ?

Moze wie , a moze nie.Wszak wyjatki potwierdzaja regule.Na korzysc Wroclawian.
                  Czy nie?
                  • Gość: Irena M. Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 18:21
                    La donna mobile...
                    Zmieniam nick z dotychczasowego (brzmi jak fragment kroniki kryminalnej)
                    na imię wg daty urodzenia -15.lutego- czyli: Jowita.
                    Pozdrawiam wszystkie Wodniki!
    • hen Re: Zmieniłem sobie nicka. 28.08.01, 11:42
      Gość portalu: kibicWKS napisał(a):

> Może niewielu to obchodzi ale dla porządku poinformuje że zmieniłem sobie nicka
      >
      > z "KIBIC" na "kibicWKS". Zdarza się czasmi że ktoś też podpisze się
      > jako "kibic" a ja nie zawsze muszę się zgadzać z tym co zostało napisane.
      > Troche mi szkoda starego nicka ale do nowego chyba sie przyzwyczaję.

Jest mi okrutnie żal drogi KIBICU, teraz już KibicuWKS, zawsze z przyjemnościa
      czytałem listy podpisane Twoim nickiem. Troche mnie tu nie było więc dopiero
      dzisiaj wypiję jedno stypowe piwo (za starego nicka) i dwa na zdrowie (za
      nowego).
      • hen Re: Zmieniłem sobie nicka. 28.08.01, 11:46
        I sam dzięki Waszym przestrogom zarejestrowałem się, od tej pory mam konto na
        gazecie. Hej!
      • Gość: kibicWKS Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: 213.25.69.* 28.08.01, 11:48
        Bardzo chciałem sobie załozyć konto kibic@poczta.gazeta.pl ale niestety ktos
        mnie uprzedził. Też się przyzwyczaiłem do nicku "KIBIC" i "kibicWKS" jest
        trochę dla mnie obcy.
        Pozdrawiam!
        • hen Re: Zmieniłem sobie nicka. 28.08.01, 11:59
          Trzymaj się, za miesiąc najdalej juz znów Twój nowy nick będzie świecic pełnym
          blaskiem, a Ty nie będzisz pamiętać starego. Pozdrowienia :-)

hen
    • maro. Re: Zmieniłem sobie nicka. 28.08.01, 12:04
      Jak wszyscy, to wszyscy - maro też. Teraz będę występował z przeuroczą, lekko
      perwersyjną kropeczką przy nicku. Jestem jeszcze wspanialszy. I coraz
      skromniejszy!!!! :-))))
    • eela Re: Zmieniłem sobie nicka. 29.08.01, 16:28
      Ja też z różnych wzgledów. Poprzednio byłam Ela (z Warszawy). Starego nicka w
      ogóle nie uzywam. Mówię dla porządku, bo ktos się dziś podszył u nas na forum.
      Chyba ten sam, który pisał na konto Krissa. Pozdrawiam
      • Gość: Klon Re: Zmieniłem sobie nicka. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:31
        eela napisał(a):

> Ja też z różnych wzgledów. Poprzednio byłam Ela (z Warszawy). Starego nicka w
        > ogóle nie uzywam. Mówię dla porządku, bo ktos się dziś podszył u nas na forum.
        > Chyba ten sam, który pisał na konto Krissa. Pozdrawiam

Szanowny Panie Administrator!
        Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
        wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
        eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
        przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
        pracy do oślej. Dobra!
        Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
        Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
        dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
        skończyły się bezpowrotnie podpaski.
        A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
        dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
        a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
        obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
        Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
        niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka