Gość: Kris IP: *.prosys.wroc.pl / *.prosys.wroc.pl 23.09.04, 08:12 Czy wiadomo co planowane jest na terenach po cukrowni Klecina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 09:08 nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 09:10 swoja droga w ta dzialke byl przeciez umoczony Nawrat - cos sprawa ugrzazla w tej warszawskiej prokuraturze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:11 Hb, nie ma naprawdę żadnych planów. To mi się wydaje prawie niemożliwe. To znakomity teren pod różnego rodzaju inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 13:02 Ja pisze to co mi wiadomo. Plany byly rozne poczyanjac od hipermarketu na aquaparku konczac. Jak nie zaczna tam nic budowac to nie uwierze ze ma tam cokolwiek byc. Jak tylko bede wiedzial cos o majacych rozpoczac sie robotach ziemnych, dam znac. Narazie nie liczyl bym na zabudowe tego terenu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: 217.153.67.* 23.09.04, 12:26 ma tam powstac ekskluzywne osiedle mieszkaniowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 13:02 skad takie informacje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:10 ... dla kierowców TIR-ów. Żeby mieli blisko na autostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: 217.153.67.* 23.09.04, 13:29 informacje są potwierdzone gdyz duzy developer finalizuje rozmowy , oczywiście póki nie bedzie podpisanej umowy nie ma 100% pewności ale taki jest plan zagospodarowania tego terenu. Co do Coli i jego pomysłu na hotel czy osiedle dla kierowców Tor-ów to widze ze sceptyczny jestes ale naprawde mozna z tego zrobic łądne osiedla jkeśli się z głowa odgrodzi go od drogi szybkiego ruchu, wiec sorry cola ale twój pomysł nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
meh_ow Re: Tereny po cukrowni na Klecinie 23.09.04, 13:44 Gość portalu: edytka napisał(a): > informacje są potwierdzone gdyz duzy developer finalizuje rozmowy , > oczywiście póki nie bedzie podpisanej umowy nie ma 100% pewności ale taki > jest plan zagospodarowania tego terenu. i bedzie czekał rok na zmiane planu miejscowego bo obecnie jest to teren pod: 1) obsługa firm i klientów, 2) handel detaliczny, 3) targi, 4) finanse, 5) turystyka, 6) gastronomia, 7) wypoczynek, 8) kultura, 9) administracja, 10) sprzedaż detaliczna paliw. ... jak widac mieszkaniówki w tym nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! do Edytki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.04, 17:26 Edytko, czy wiesz coś może na temat budowy ekskluzywnego osiedla BELVEDER i zespołu biurowców na działce PZMOT-u pomiędzy CM Polmozbyt a ul Przyjażni, i wzdłuż Karkonoskiej? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: do Edytki IP: 62.29.254.* 23.09.04, 17:34 Teren jest dobry pod mieszkaniówke(zreszta zaraz obok mamy boom mieszkaniowy) pod warunkiem ze wyciszą to miejsce bo byłem tam ostatnio i huk aut jest spory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: do Edytki IP: 217.153.67.* 24.09.04, 16:16 drogi ! a co chcesz wiedziec, wiem że powstaje tam zespół ekskluzywnych domków jednorodzinnych wiem kto buduje ale nie wiem jakich informnacji oczekujesz ode mnie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: do Edytki IP: 213.199.196.* 24.09.04, 17:01 Gość portalu: edytka napisał(a): > drogi ! a co chcesz wiedziec, wiem że powstaje tam zespół ekskluzywnych domków > jednorodzinnych wiem kto buduje ale nie wiem jakich informnacji oczekujesz ode > mnie ? :) ale mówisz teraz o Klecinie czy działce PZ Motu? Mnie interesuje kiedy ruszy inwestycja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: do Edytki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 18:06 Edytko, czy piszesz o tym projekcie? : www.impressio.pl/szczegoly.php? dzial=koncepcje&lp=9 Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś