Dodaj do ulubionych

Tereny po cukrowni na Klecinie

IP: *.prosys.wroc.pl / *.prosys.wroc.pl 23.09.04, 08:12
Czy wiadomo co planowane jest na terenach po cukrowni Klecina.
Obserwuj wątek
    • Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 09:08
      nic
    • Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 09:10
      swoja droga w ta dzialke byl przeciez umoczony Nawrat - cos sprawa ugrzazla w
      tej warszawskiej prokuraturze...
      • Gość: Preslaw Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:11
        Hb, nie ma naprawdę żadnych planów. To mi się wydaje prawie niemożliwe. To
        znakomity teren pod różnego rodzaju inwestycje.
        • Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 13:02
          Ja pisze to co mi wiadomo. Plany byly rozne poczyanjac od hipermarketu na
          aquaparku konczac. Jak nie zaczna tam nic budowac to nie uwierze ze ma tam
          cokolwiek byc. Jak tylko bede wiedzial cos o majacych rozpoczac sie robotach
          ziemnych, dam znac. Narazie nie liczyl bym na zabudowe tego terenu :(
    • Gość: edytka Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: 217.153.67.* 23.09.04, 12:26
      ma tam powstac ekskluzywne osiedle mieszkaniowe
      • Gość: hb Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 13:02
        skad takie informacje ???
      • Gość: cola Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:10
        ... dla kierowców TIR-ów. Żeby mieli blisko na autostradę.
        • Gość: edytka Re: Tereny po cukrowni na Klecinie IP: 217.153.67.* 23.09.04, 13:29
          informacje są potwierdzone gdyz duzy developer finalizuje rozmowy , oczywiście
          póki nie bedzie podpisanej umowy nie ma 100% pewności ale taki jest plan
          zagospodarowania tego terenu. Co do Coli i jego pomysłu na hotel czy osiedle
          dla kierowców Tor-ów to widze ze sceptyczny jestes ale naprawde mozna z tego
          zrobic łądne osiedla jkeśli się z głowa odgrodzi go od drogi szybkiego ruchu,
          wiec sorry cola ale twój pomysł nie przejdzie
          • meh_ow Re: Tereny po cukrowni na Klecinie 23.09.04, 13:44
            Gość portalu: edytka napisał(a):

> informacje są potwierdzone gdyz duzy developer finalizuje rozmowy ,
            > oczywiście póki nie bedzie podpisanej umowy nie ma 100% pewności ale taki
            > jest plan zagospodarowania tego terenu.

i bedzie czekał rok na zmiane planu miejscowego bo obecnie jest to teren pod:
            1) obsługa firm i klientów,
            2) handel detaliczny,
            3) targi,
            4) finanse,
            5) turystyka,
            6) gastronomia,
            7) wypoczynek,
            8) kultura,
            9) administracja,
            10) sprzedaż detaliczna paliw.
            ... jak widac mieszkaniówki w tym nie ma
          • Gość: ! do Edytki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.04, 17:26
            Edytko, czy wiesz coś może na temat budowy ekskluzywnego osiedla BELVEDER i
            zespołu biurowców na działce PZMOT-u pomiędzy CM Polmozbyt a ul Przyjażni, i
            wzdłuż Karkonoskiej?

Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Rafis Re: do Edytki IP: 62.29.254.* 23.09.04, 17:34
              Teren jest dobry pod mieszkaniówke(zreszta zaraz obok mamy boom mieszkaniowy)
              pod warunkiem ze wyciszą to miejsce bo byłem tam ostatnio i huk aut jest spory.
            • Gość: edytka Re: do Edytki IP: 217.153.67.* 24.09.04, 16:16
              drogi ! a co chcesz wiedziec, wiem że powstaje tam zespół ekskluzywnych domków
              jednorodzinnych wiem kto buduje ale nie wiem jakich informnacji oczekujesz ode
              mnie ? :)
              • Gość: Rafis Re: do Edytki IP: 213.199.196.* 24.09.04, 17:01
                Gość portalu: edytka napisał(a):

> drogi ! a co chcesz wiedziec, wiem że powstaje tam zespół ekskluzywnych
                domków
                > jednorodzinnych wiem kto buduje ale nie wiem jakich informnacji oczekujesz
                ode
                > mnie ? :)

ale mówisz teraz o Klecinie czy działce PZ Motu? Mnie interesuje kiedy ruszy
                inwestycja ;)
                • Gość: ! Re: do Edytki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 18:06
                  Edytko, czy piszesz o tym projekcie? : www.impressio.pl/szczegoly.php?
                  dzial=koncepcje&lp=9

Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka