Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)?

IP: *.prawo.uni.wroc.pl 06.07.01, 11:37
KTO ZNA JAKIES FAJNE MIEJSCA, GDZIE MOZNA SIE POOPALAC WE WROCLAWIU? NO I MOZE
PZRY OKAZJI POKAPAC ODROBINKE?
Obserwuj wątek
    • Gość: red Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.wroc.gazeta.pl 09.07.01, 13:45
      Poopalac mozna sie w sposob oryginalny na przyklad na dachu Opery - patrz
      zdjecie w GD w ubieglym tygodniu... Jest tylko jeden minus: tam nie poplywasz :)
      • Gość: Roberto Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 19:05
        Gość portalu: red napisał(a):

&#62 Poopalac mozna sie w sposob oryginalny na przyklad na dachu Opery - patrz
        &#62 zdjecie w GD w ubieglym tygodniu... Jest tylko jeden minus: tam nie poplywasz :
        &#62 )
        To zdjęcie 3 panów-robotników na dachu Opry to była prawdziwa BOMBA !!!
        Moim skromnym zdaniem, zdjęcie to ma szansę stać się ZDJĘCIEM ROKU w wielu
        fotograficznych konkursach...
        Pozdrawy dla autora tego zdjęcia !

• Gość: Jarosz Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: 195.116.104.* 09.07.01, 13:48
      Na ławeczkach obok fontanny na Rynku - nie dość że się w słoneczny dzień możesz
      opalić, to i Zdrój blisko ;-)))
      • Gość: kolo Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 20:48
        Nie polecam łąki pod górka Miłości, bo codziennie tam jest mnóstwo grillów no i
        ja tam mieszkam tzn. zawsze możesz mnie wkurzac rozbijając się przy mojej furtce
        • Gość: serfing Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.frag-net.net 09.07.01, 21:45
          opalac sie we wroclawiu to szalenstwo juz lepiej wyjechac te pare kilometrow za
          miasto n.p do czernicy nad bajkal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka