Gość: mela IP: *.prawo.uni.wroc.pl 06.07.01, 11:37 KTO ZNA JAKIES FAJNE MIEJSCA, GDZIE MOZNA SIE POOPALAC WE WROCLAWIU? NO I MOZE PZRY OKAZJI POKAPAC ODROBINKE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: red Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.wroc.gazeta.pl 09.07.01, 13:45 Poopalac mozna sie w sposob oryginalny na przyklad na dachu Opery - patrz zdjecie w GD w ubieglym tygodniu... Jest tylko jeden minus: tam nie poplywasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 19:05 Gość portalu: red napisał(a): > Poopalac mozna sie w sposob oryginalny na przyklad na dachu Opery - patrz > zdjecie w GD w ubieglym tygodniu... Jest tylko jeden minus: tam nie poplywasz : > ) To zdjęcie 3 panów-robotników na dachu Opry to była prawdziwa BOMBA !!! Moim skromnym zdaniem, zdjęcie to ma szansę stać się ZDJĘCIEM ROKU w wielu fotograficznych konkursach... Pozdrawy dla autora tego zdjęcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: 195.116.104.* 09.07.01, 13:48 Na ławeczkach obok fontanny na Rynku - nie dość że się w słoneczny dzień możesz opalić, to i Zdrój blisko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 20:48 Nie polecam łąki pod górka Miłości, bo codziennie tam jest mnóstwo grillów no i ja tam mieszkam tzn. zawsze możesz mnie wkurzac rozbijając się przy mojej furtce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serfing Re: GDZIE JEST WE WROCLAWIU NAJFAJNIEJSZE MIEJSCE DO OPALANIA(SIE)? IP: *.frag-net.net 09.07.01, 21:45 opalac sie we wroclawiu to szalenstwo juz lepiej wyjechac te pare kilometrow za miasto n.p do czernicy nad bajkal. Odpowiedz Link Zgłoś