Gość: Żarłacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 01:35 Gracie w karty? To trochę zapomniana rozrywka. U mnie w domu namietnie grywa sie w Canaste, dzisiaj z moim daliśmy takiego łupnie moim rodzicom, że musiałam Wam sie pochwalić. A Wy gracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Kto gra w karty 15.04.02, 09:11 Ja nie grywam ale gratuluję! A kiedy rewanż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Kto gra w karty IP: 212.160.90.* 15.04.02, 09:40 A ja grywam czasem w brydzyka tylko ze niestety czesto brakuje nam tego 4. A czasemi nawet i 3 :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Kto gra w karty IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 15.04.02, 11:38 Zapomnialem juz jak sie gra w kanaste, ale zostawilem dobrych , bo stalych partnerow do gry we Wroclawiu.Gra jak gra, ale ta atmosfera nieprzespanych nocy.:)Tutaj, niestety, bardzo zadko udaje sie zmontowac partyjke. A i gracze mniej zapalczywi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY W brydża IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 11:38 Co wtorek, choc ostatnio przeszedłem na pozycję obserwatora Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Kto gra w karty 15.04.02, 13:50 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > Gracie w karty? Nasuwa mi się powiedzenie mojej Babci: "Kto gra w karty ten ma łeb obdarty", ale ze skruchą muszę przyznać: gram... A właściwie grałam. Od dwóch lat brak mi czasu. A najbardziej lubię pokera. Może być nawet rozbierany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 14:18 ja tez lubie grac..! Ale (to jakis syndorm forumowy ?) ostatnio nie :) Lubie canaste, tysiaca, brydza, kierki, makao. Jak jest fajna atmosfera (a przy kartach owszem), to moge grac we wszystko! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:22 isis! napisał(a): > Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > > > Gracie w karty? > > Nasuwa mi się powiedzenie mojej Babci: "Kto gra w karty ten ma łeb obdarty", al > e > ze skruchą muszę przyznać: gram... A właściwie grałam. Od dwóch lat brak mi > czasu. A najbardziej lubię pokera. Może być nawet rozbierany :) Może się zdzwonimy na partyjkę? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Kto gra w karty 15.04.02, 15:31 isis! napisał(a): > najbardziej lubię pokera. Może być nawet rozbierany :) Lubię też oczko, tysiąca, 66 i makao. Jakby się uprzeć, to też można wymyślić rozbierane wersje... Odpowiedz Link Zgłoś
globik Re: Kto gra w karty 15.04.02, 15:58 jasne, sporo gramy ze znajomymi, ostatnio glownie w brydza ale takze w 358, planowanie, kierki, 66 itp kart wcale nie sa taka zapomniana rozrywka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:22 to ja sie zglaszam na nauke brydza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 16:42 Ojciec prał syna nie za to, że grał w karty ale za to, że lubił się odgrywać. A ja lubię grać ale tylko z obcymi. To tak jak z boksem. Walka musi serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 02:04 Janku, to stary , dobry tekst mojego Tatusia. Graliśmy dosyć często. Ale chyba juz przestaniemy, bo właśnie od pół godziny nie mam już mojego osobistego. Płaczę jak to piszę, ale nie chcę mówic o tym moim bliskim, a Wy i tak mnie nie znacie, więc mogę. Cóż, przyjdzie uczyć sie żyć na nowo. Tak mi źle. Odpowiedz Link Zgłoś
monil Re: Kto gra w karty 17.04.02, 02:48 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > Janku, to stary , dobry tekst mojego Tatusia. Graliśmy dosyć często. Ale chyba > juz przestaniemy, bo właśnie od pół godziny nie mam już mojego osobistego. > Płaczę jak to piszę, ale nie chcę mówic o tym moim bliskim, a Wy i tak mnie nie > > znacie, więc mogę. Cóż, przyjdzie uczyć sie żyć na nowo. Tak mi źle. Żarłacz(ko) - jestem w szoku! Do jasnej cholery chyba mnie wzrok myli,choć umiem czytać ze zrozumieniem! Wlazłam na wątek , bo chciałam się pochwalić, że też lubię karty... Żarłacz trzymaj się!!!Pozdrawiam bardzo serdecznie! Napisz, jeśli chcesz pogadać. Pozdrawiam raz jeszcze i - trzymaj się kobieto NIEPOSPOLITA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Zarlacza. IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 17.04.02, 04:30 O matko!Co sie stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Zarlacza. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 15:19 Żarłaczu Niepospolity??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do Zarlacza. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:26 Żarłaczu... Tyrys z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
clinteast Re: Kto gra w karty 06.05.13, 23:49 Ja gram w karty do gry. Najchętniej w brydża. Chociaż ostatnio coraz rzadziej.a to częściej gram teraz w wojnę, do której zmuszają mnie dzieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś