Dodaj do ulubionych

Wypadek na torowisku

02.10.04, 11:32
Szkoda, że nie 15!!
Obserwuj wątek
    • Gość: beti Re: Wypadek na torowisku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.10.04, 13:52
      znowu jakaś durna baba z Wałbrzycha. powinno im się zakazać dożywotnio jazdy,bo
      jak zobaczy taka tramwaj to myśli że to pociag
      • Gość: DWR Re: Wypadek na torowisku IP: *.crowley.pl 02.10.04, 16:42
        No coz. Walbrzych.
        Ten slynny Walbrzych.
        Nie na darmo trzeba na nich uwazac.
        • Gość: Małpa Re: Wypadek na torowisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 17:16
          Koksownie zrobiły swoje.
          • Gość: t.j. Re: Wypadek na torowisku IP: *.238.253.46.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 02.10.04, 20:12
            Co wy tacy napastliwi jestescie? To byl wypadek. Kazdemu sie moze zdarzyc -
            Wroclawiakom takze, i sie zdarza. Czy ta dziewczyna zsluguje na najgorszy osad
            z waszej strony, bo jest z Walbrzycha? Za co ty dekors, chcialbys ta dziewczyne
            poslac na 15 lat do wieziena? Czyz ona jest bandyta? Czy ty i reszta
            przedmowcow jestescie tacy perfekt? Nigdy nie popelniacie zadnych bledow?
            Zawsze i wszedzie jestescie uwazni? Watpie. Nikt nie jest perfekt. A wsadzanie
            kazdego do wiezienia za czyny bez premedytacji, to mi smierdzi dyktatura,
            panstwem policyjnym, komuna, faszyzmem i wszystkim co najgorsze
            • Gość: breslauer Re: Wypadek na torowisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 21:46
              Zgadzam się z Tobą. Trzeba jednak mieszkać we Wrocławiu, by wiedzieć, że
              Wałbrzyszanie powodują bardzo dużo wypadków. Głównym powodem jest ich brawura.
              Często obserwuję ul. Powstańców Śl. (mieszkam w pobliżu) i muszę z przykrością
              stwierdzić, że Wałbrzych (głównie, choć nie tylko) traktuje ją jako autostradę.
              Noga z gazu panowie i panie !!!
            • piast9 Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 00:14
              Ja tam jakiś napastliwy nie jestem, ale jak we Wrocławiu widać kogoś jadącego
              dziwnie, halsującego przez 3 pasy bez migacza, skręcającego bez utrzymywania
              toru jazdy na w obrębie własnego pasa, to w znakomitej większości jest to
              samochód z rejestracją z dawnego województwa wałbrzyskiego ;)
      • Gość: z Wałbrzycha Re: Wypadek na torowisku IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 22:55
        a ciebie powinno sie przebadac u specjalisty
      • Gość: NewYorker Re: Wypadek na torowisku IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 01:32
        Dupek z ciebie.Jak w Walbrzychu jezdzily trawaje i trolejbusy to ciebie nie
        bylo w planach.Z powazaniem Walbrzyszanin z NYC
      • Gość: Walbrzyska Baba Re: Wypadek na torowisku IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 02:08
        "Czep sie pan tramwaja",a nie walbrzyskiej baby.Przede wszystkim proponuje kurs
        jezyka polskiego u profesora Miodka .Pozdrawiam- Walbrzyska Baba z USA.
    • Gość: t Re: Wypadek na torowisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:16
      no tak z walbrzycha. pewnie stop nie zauwazyla. pamietacie najwieksza obelge
      skierowana do kierowcow ? brzmiala ona : uczyles sie jezdzic w walbrzychu? cos
      w tym musi jednak byc. za kazdym razem jak jade do walbrzycha to modle sie
      zebym przezyl broge w obire strony
      • tomek854 Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 14:12
        A ja jezdze po walbrzychu i jakos nie zauwazam specjalnie wiekszego chamstwa niz u nas. A jezeli chodzi o tramwaje, to sa obni nie przywyczajeni, podobnie jak legniczanie czy jeleniogorzania. A to dlatego ze nie maja trramwajow, a nie dlatego, ze sa glupsi. Podobnie ja, kiedy bylem pocz. kierowcą mialem problem z rondami w krakowie...
        • taxi.wroclaw Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 15:40
          W Wałbrzychu kiedyś były tramwaje. Ostatnia linia 8, Plac Grunwaldzki -
          Szczawno Zdrój przestała istnieć kilkanaście lat temu. Ale wracając do tematu,
          przed zmianą podziału terytorialnego, w woj. wałbrzyskim obowiązywały najwyższe
          stawki ubezpieczeniowe z powodu wysokiej liczby i wartości szkód
          komunikacyjnych, podobne jak w Warszawie. Coś w tym jest.
          • embriao Re: Wypadek na torowisku 26.01.05, 20:52
            A takiego buractwa jak we wroclawiu to ze swieca szukac. Co widac po tym watku.
            • Gość: Milosnik kolei Re: Wypadek na torowisku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 22:37
              embriao napisał:

> A takiego buractwa jak we wroclawiu to ze swieca szukac. Co widac po tym
              watku.

Co drugi tu poucza a sam rodowity wraclawianin, ta joj, ze Lwowa :P
          • Gość: krzysztof Re: Wypadek na torowisku IP: 156.17.44.* 27.01.05, 08:12
            Ostatnia linia tramwajowa w wałbrzychu przestała istnieć ok. 40 lat temu.
          • kasiasuch Re: Wypadek na torowisku 15.02.05, 10:49
            Kilkanascie lat temu? Mieszkałam w Wałbrzychu od 76 roku i nie widziałam nigdy
            żadnego tramwaju...
        • mr_pope Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 16:00
          A co oznacza znak "Stop"?
        • piast9 Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty 03.10.04, 17:51
          Dopiero od niedawna pojawiły się we Wrocławiu skrzyżowania z ruchem okrężnym
          (pl. Powstańców taki n.b. nie jest) i widzę że wielu Wrocławiaków nie ma pojęcia
          o tym, jak używać na nich kierunkowskazów.
          • Gość: z Wałbrzycha Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 22:55
            a u nas na "wiosce" jakos nikt nie ma z tym problemow (chyba ze jest z
            wroclawia)

tak czytam te (niektore) wypowiedzi to robi mi sie was szkoda....
            • Gość: archeo Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 02:11
              A czytasz z kiedy jest ten artykul? I kiedy byl ostatni wpis?
              Burdel macie siostry w tym archeo!
              • Gość: NewYorker Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 02:35
                Nie karzdy zapuszcza sie na takie wiochy,siostro!
              • Gość: Walbrzyska Baba Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 02:58
                Lepiej poddaj sie naturalizacji. Jestes brakujacym ogniwem w ewolucji miedzy
                nami "babami" a malpami.Pozdrawiam -Walbrzyska Baba - sekcja Genetix.Liga
                broni ,liga radzi ,liga nigdy nas nie zdradzi!
                • Gość: wałbrzyszanin Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.05, 00:39
                  Słyszałem, że litery dawnej reejestracji Wałbrzycha "WB" niektórzy Wrocławianie
                  czytają jako "Wielka Brytania"!!!! Jakie to miłe i sympatyczne!!
                  • tomek854 Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty 29.01.05, 02:42
                    "a tablice DW walbrzyszanie czytaja jako "Ala ma kota" bo nie umieja czytac i
                    zgaduja". I teraz ktos z wałbrzycha dowali i potem jemu ktoś z wrocławia i potem
                    znowu
                    a potem przyjdzie przedszkolanka i wszystkich wezmie na leżakowanie :P

Rety ludzie przecież jak was się czyta to ręce opadają.

(nieważne skąd jestem, ale jeżdże i po Wałbrzychu i po Wrocławiu i wiem, że
                    kretynów drogowych pełno i tu i tu ( no, chyba że akurat kłócą się na forum :P)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka