Gość: FM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.04, 19:48 NO I DOCZEKALIŚMY SIĘ JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH STACJI W POLSCE. RADIO WAWA NADAJE OD DZIŚ WE WROCŁAWIU. POLECAM SZCZEGÓLNIE CHYBA WSZYSTKIM ZNANEGO DEDEKTYWA - INWEKTYWA www.radiowawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squat_kromera Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU 05.10.04, 19:57 Gość portalu: FM napisał(a): > NO I DOCZEKALIŚMY SIĘ JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH STACJI W POLSCE. RADIO WAWA NADAJE > OD DZIŚ WE WROCŁAWIU. > POLECAM SZCZEGÓLNIE CHYBA WSZYSTKIM ZNANEGO DEDEKTYWA - INWEKTYWA > > www.radiowawa.pl Ale my wcale na ten badziew nie czekaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.10.04, 20:00 najlepsze to jest radio bis 107,5 polecam gorąco !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtg Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 05.10.04, 20:36 nie prawda, bo radiostacja:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:39 No to w koncu mamy potezny wybor dobrych radiostacji! Bis, RAM, WAWA, trojka- super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM Re: 89,8 FM -------> RADIO RAM WE WROCŁAWIU IP: *.crowley.pl 05.10.04, 20:41 A wlasnie ze najlepsze jest Radio RAM. Na 89,8 FM Takiej muzyki nie puszcza zadna Wawa, Bis czy inne trojki. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: 89,8 FM -------> RADIO RAM WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:12 tyle stacji tyle fal tyle ambicji i profesjonalizmu...i wciaz tyle pieprzonej muzycznej SIECZKI...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zembik Radio? To nie tylko muzyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:43 Jak chcę posłuchac muzyki, którą lubię, to sobie puszczam płytę. Od radia wymagam więcej, aktualnych informacji drogowych na przykład. A tego z powodu idiotycznych przepisów o audycjach regionalnych nie ma!!! I dzięki temu stoimy w korkach w mieście, że nie wspomnę o naszej drogiej "autostradzie". Tylko dzięki temu, że jest tam burdel na kółkach udało mi się zawrócić na remontowanym kawałku i zjechać z tej drogowej parodi omijając kilometrowy korek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Radio? To nie tylko muzyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:20 kazdy wymaga czegos innego od radia. od informacji mam gazety... nie bedzie idealu przeciez nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM Inwektyw w WaWa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 09:31 Detektyw inwektyw za chwilę w radnio WaWa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoslaw Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:44 Radio Wawa to tandeta, muzycznie nie odbiega od Radia Zet czy Rmf. Jedynie godne uwagi radia to: Bis, TokFM, PRW i czasami znosna jest Trojka, zwlaszcza wieczorne "Chill out caffe" czy "Klubowe granie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 10:42 Gość portalu: antoslaw napisał(a): > Radio Wawa to tandeta, muzycznie nie odbiega od Radia Zet czy Rmf. Jedynie > godne uwagi radia to: Bis, TokFM, PRW i czasami znosna jest Trojka, zwlaszcza > wieczorne "Chill out caffe" czy "Klubowe granie". A to wszystko i tak jest dno w porównaniu z RMF Classic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex wawiak Wawa - kolejny mix przebojów IP: *.wroc.zigzag.pl 06.10.04, 10:42 tłuką zgrane kawałki i nieświerze przeboje. Ot przeciętne radyjko, coś pomiędzy aplauzem a zetką. w miarę niezły serwis informacyjny ale poranki opanowe przez wiecznie zadowolone z siebie małzeństwo. profesjonalisci jak najbardziej - bo nie każdy umiałby tak, za przeproszeniem, nawijac o niczym i smiac sie z wlasnych żartow od 6ej rano. inwektyw ratuje sytuacje....ale ile mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz8 najlepsze radio to Radio RAM 06.10.04, 11:33 super prezenterzy - jedyna stacja która wywołuje usmiech :-) szczególnie rano :-)))))) muzyczka OK, zdecydowanie mniej tych popowych popłuczyn niż w Zetce czy nie wspominając o RMFbueee i lokalna, mówią o korkach itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: ale się rozpędziliście z tymi wpisami... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 11:38 przecież tak naprawdę jest to sprawa gustu, a o tym się nie rozmawia.. pzdr. BV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM Re: RAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:06 Muzyczna sieczka? To posluchajcie doboru muzyki w RAMie. Inna bajka. Nieprzewidywalna stacja. Tam leca kawalki, ktorych inne stacje sie boja. Nie mowiac juz o kulturze jezyka na antenie. Czego komercjalom brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona_ram Re: RAM IP: *.prw.pl 06.10.04, 14:10 o kurczę :) dzię-kuuu-jeee-myy! i do usłyszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: RAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:14 Radio RAM trochę przereklamowujesz. Budzi moja sympatie, ale w ciągu dniu muzyka bywa taka sobie raczej. Choć od czasu do czasu puszczą coś rzeczywiście dobrego. Dobrze grają po 21 - ej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Radio Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:46 Wystarczyło, że ujrzałem na wyświetlaczu mojego samochodowego radia napis "Radio Wawa - mix przebojów" żeby szybko przejść na inne częstotliwości. Za Radio Wawa dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Radio Wawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 19:30 Gość portalu: Preslaw napisał(a): > Wystarczyło, że ujrzałem na wyświetlaczu mojego samochodowego radia > napis "Radio Wawa - mix przebojów" żeby szybko przejść na inne częstotliwości. > Za Radio Wawa dziękuję. Panu juz też podziękujemy Panie Preslaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: RADIO RAM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 22:45 Karty rozdaje wrocławianin. Ja się już boję, więc nie odezwę się więcej na temat radia Wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _tadek RADIO RAM spełnia wszystkie moje oczekiwania IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.10.04, 17:41 To radio ma jeszcze jedną zaletę, wspaniałych, skromnych, szczerych i otwartych na słuchaczy dziennikarzy. Każdy słuchacz może przyjść o każdej porze do studia, spotkac sie i po prostu pogadać z ludźmi, którzy tworzą nasze wrocławskie wspaniałe radio RAM. W tym radiu nie ma żadnego udawania. Nie mam nic przeciwko innym stacjom. Zaczynałem od "starej" trójki poprzez wszystko co nadaje we Wrocławiu i żadna stacja nie zatrzymała mnie na dłużej tak jak RAM. Radio RAM zaspokaja wszystkie moje oczekiwania pod każdym wzgledem. Nie życzę źle radiu Wawa, jednak odstrojenie od czestotliwości 89.8 - FM w moim przypadku jest wykluczone. Radio RAM jako nieliczne we Wrocławiu ma swoich zagorzałych fanów. Radio RAM organizuje imprezy dla słuchaczy i mieszkańców Wrocławia. Jeśli na niektórych imprezach zobaczycie logo PRW to warto wiedzieć, że bardzo duży udział w tych imprezach mają ludzie z radia RAM. Radio RAM nadaje swoje audycje w internecie w wielu formatach (prawie pod każdego kompa i każdą sieć). Jestem tylko słuchaczem, ale utrwalam historię na fotgrafiach. Zapraszam do odwiedzenia mojej strony www. members.lycos.co.uk/tadekad/ . Istnieje również strona radia ram. www.radioram.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Re: RADIO RAM spełnia wszystkie moje oczekiwania IP: *.wroclaw.mm.pl 08.10.04, 20:19 Potwierdzam słowa tadka, radio RAm jest przyjazde słuchaczom w kązdym wieku od malutkich dzieci po nastolatków, studentów, ludzi dorosłych. Każdy znajdzie coś dla siebie. A jednak to radio różni się czymś od innych rozgłośni, może ludzkim podejściem do ludzi? NIe jedno wraz z radiem ram przeżyłam...Ale wszystko wspominam dobrze. Chyba należałoby wspomnieć o chęci współpracy redaktoró i innych ludzi tworzących radio RAM. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: RADIO RAM spełnia wszystkie moje oczekiwania IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.10.04, 20:14 . Odpowiedz Link Zgłoś