Dodaj do ulubionych

101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.04, 19:48
NO I DOCZEKALIŚMY SIĘ JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH STACJI W POLSCE. RADIO WAWA NADAJE
OD DZIŚ WE WROCŁAWIU.
POLECAM SZCZEGÓLNIE CHYBA WSZYSTKIM ZNANEGO DEDEKTYWA - INWEKTYWA

www.radiowawa.pl
Obserwuj wątek
    • squat_kromera Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU 05.10.04, 19:57
      Gość portalu: FM napisał(a):

> NO I DOCZEKALIŚMY SIĘ JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH STACJI W POLSCE. RADIO WAWA NADAJE
      > OD DZIŚ WE WROCŁAWIU.
      > POLECAM SZCZEGÓLNIE CHYBA WSZYSTKIM ZNANEGO DEDEKTYWA - INWEKTYWA
      >
      > www.radiowawa.pl

Ale my wcale na ten badziew nie czekaliśmy

• Gość: maja Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.10.04, 20:00
        najlepsze to jest radio bis 107,5 polecam gorąco !!! ;)
        • Gość: gtg Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 05.10.04, 20:36
          nie prawda, bo radiostacja:P
    • Gość: kotbehemot Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:39
      No to w koncu mamy potezny wybor dobrych radiostacji! Bis, RAM, WAWA, trojka- super!
      • Gość: RAM Re: 89,8 FM -------> RADIO RAM WE WROCŁAWIU IP: *.crowley.pl 05.10.04, 20:41
        A wlasnie ze najlepsze jest Radio RAM.
        Na 89,8 FM
        Takiej muzyki nie puszcza zadna Wawa, Bis czy inne trojki.
        O!
        • Gość: ceglar Re: 89,8 FM -------> RADIO RAM WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:12
          tyle stacji tyle fal tyle ambicji i profesjonalizmu...i wciaz tyle pieprzonej muzycznej SIECZKI...:(
          • Gość: zembik Radio? To nie tylko muzyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:43
            Jak chcę posłuchac muzyki, którą lubię, to sobie puszczam płytę. Od radia
            wymagam więcej, aktualnych informacji drogowych na przykład. A tego z powodu
            idiotycznych przepisów o audycjach regionalnych nie ma!!! I dzięki temu stoimy
            w korkach w mieście, że nie wspomnę o naszej drogiej "autostradzie". Tylko
            dzięki temu, że jest tam burdel na kółkach udało mi się zawrócić na
            remontowanym kawałku i zjechać z tej drogowej parodi omijając kilometrowy
            korek...
            • Gość: ceglar Re: Radio? To nie tylko muzyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:20
              kazdy wymaga czegos innego od radia. od informacji mam gazety...

nie bedzie idealu przeciez nigdy...
    • Gość: FM Inwektyw w WaWa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 09:31
      Detektyw inwektyw za chwilę w radnio WaWa. Polecam
    • Gość: antoslaw Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:44
      Radio Wawa to tandeta, muzycznie nie odbiega od Radia Zet czy Rmf. Jedynie
      godne uwagi radia to: Bis, TokFM, PRW i czasami znosna jest Trojka, zwlaszcza
      wieczorne "Chill out caffe" czy "Klubowe granie".
      • Gość: FM Re: 101,5 FM -------> RADIO WAWA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 10:42
        Gość portalu: antoslaw napisał(a):

> Radio Wawa to tandeta, muzycznie nie odbiega od Radia Zet czy Rmf. Jedynie
        > godne uwagi radia to: Bis, TokFM, PRW i czasami znosna jest Trojka, zwlaszcza
        > wieczorne "Chill out caffe" czy "Klubowe granie".

A to wszystko i tak jest dno w porównaniu z RMF Classic :)
    • Gość: ex wawiak Wawa - kolejny mix przebojów IP: *.wroc.zigzag.pl 06.10.04, 10:42
      tłuką zgrane kawałki i nieświerze przeboje. Ot przeciętne radyjko, coś pomiędzy
      aplauzem a zetką. w miarę niezły serwis informacyjny ale poranki opanowe przez
      wiecznie zadowolone z siebie małzeństwo. profesjonalisci jak najbardziej - bo
      nie każdy umiałby tak, za przeproszeniem, nawijac o niczym i smiac sie z
      wlasnych żartow od 6ej rano. inwektyw ratuje sytuacje....ale ile mozna?
    • forumowicz8 najlepsze radio to Radio RAM 06.10.04, 11:33
      super prezenterzy - jedyna stacja która wywołuje usmiech :-)
      szczególnie rano :-))))))

muzyczka OK, zdecydowanie mniej tych popowych popłuczyn niż w Zetce czy nie
      wspominając o RMFbueee

i lokalna, mówią o korkach itp...
    • Gość: Bono Vox Re: ale się rozpędziliście z tymi wpisami... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 11:38
      przecież tak naprawdę jest to sprawa gustu, a o tym się nie rozmawia..

pzdr.
      BV
      • Gość: RAM Re: RAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:06
        Muzyczna sieczka?
        To posluchajcie doboru muzyki w RAMie.
        Inna bajka.
        Nieprzewidywalna stacja.
        Tam leca kawalki, ktorych inne stacje sie boja.
        Nie mowiac juz o kulturze jezyka na antenie.
        Czego komercjalom brakuje!
        • Gość: mona_ram Re: RAM IP: *.prw.pl 06.10.04, 14:10
          o kurczę :)
          dzię-kuuu-jeee-myy! i do usłyszenia...
          • Gość: Preslaw Re: RAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:14
            Radio RAM trochę przereklamowujesz. Budzi moja sympatie, ale w ciągu dniu
            muzyka bywa taka sobie raczej. Choć od czasu do czasu puszczą coś rzeczywiście
            dobrego. Dobrze grają po 21 - ej.
          • forumowicz8 Re: RAM 06.10.04, 17:28
            do usłyszenia, macie klasę!
            • Gość: Preslaw Re: Radio Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:46
              Wystarczyło, że ujrzałem na wyświetlaczu mojego samochodowego radia
              napis "Radio Wawa - mix przebojów" żeby szybko przejść na inne częstotliwości.
              Za Radio Wawa dziękuję.
              • Gość: wrocławianin Re: Radio Wawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 19:30
                Gość portalu: Preslaw napisał(a):

> Wystarczyło, że ujrzałem na wyświetlaczu mojego samochodowego radia
                > napis "Radio Wawa - mix przebojów" żeby szybko przejść na inne
                częstotliwości.
                > Za Radio Wawa dziękuję.

Panu juz też podziękujemy Panie Preslaw :)
    • Gość: foczka RADIO RAM IP: 81.190.213.* 07.10.04, 19:57
      Ram najlepszy:)
      • Gość: Preslaw Re: RADIO RAM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 22:45
        Karty rozdaje wrocławianin. Ja się już boję, więc nie odezwę się więcej na
        temat radia Wawa
        • Gość: _tadek RADIO RAM spełnia wszystkie moje oczekiwania IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.10.04, 17:41
          To radio ma jeszcze jedną zaletę, wspaniałych, skromnych, szczerych i otwartych
          na słuchaczy dziennikarzy. Każdy słuchacz może przyjść o każdej porze do
          studia, spotkac sie i po prostu pogadać z ludźmi, którzy tworzą nasze
          wrocławskie wspaniałe radio RAM. W tym radiu nie ma żadnego udawania. Nie mam
          nic przeciwko innym stacjom. Zaczynałem od "starej" trójki poprzez wszystko co
          nadaje we Wrocławiu i żadna stacja nie zatrzymała mnie na dłużej tak jak RAM.
          Radio RAM zaspokaja wszystkie moje oczekiwania pod każdym wzgledem. Nie życzę
          źle radiu Wawa, jednak odstrojenie od czestotliwości 89.8 - FM w moim przypadku
          jest wykluczone. Radio RAM jako nieliczne we Wrocławiu ma swoich zagorzałych
          fanów. Radio RAM organizuje imprezy dla słuchaczy i mieszkańców Wrocławia.
          Jeśli na niektórych imprezach zobaczycie logo PRW to warto wiedzieć, że bardzo
          duży udział w tych imprezach mają ludzie z radia RAM. Radio RAM nadaje swoje
          audycje w internecie w wielu formatach (prawie pod każdego kompa i każdą sieć).
          Jestem tylko słuchaczem, ale utrwalam historię na fotgrafiach. Zapraszam do
          odwiedzenia mojej strony www. members.lycos.co.uk/tadekad/ . Istnieje
          również strona radia ram. www.radioram.com
          • Gość: foczka Re: RADIO RAM spełnia wszystkie moje oczekiwania IP: *.wroclaw.mm.pl 08.10.04, 20:19
            Potwierdzam słowa tadka, radio RAm jest przyjazde słuchaczom w kązdym wieku od
            malutkich dzieci po nastolatków, studentów, ludzi dorosłych. Każdy znajdzie coś
            dla siebie. A jednak to radio różni się czymś od innych rozgłośni, może ludzkim
            podejściem do ludzi? NIe jedno wraz z radiem ram przeżyłam...Ale wszystko
            wspominam dobrze. Chyba należałoby wspomnieć o chęci współpracy redaktoró i
            innych ludzi tworzących radio RAM.
            Pozdrawiam!
            • Gość: . Re: RADIO RAM spełnia wszystkie moje oczekiwania IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.10.04, 20:14
              .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka