Dodaj do ulubionych

Okuliści ze Stawowej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:31
Czy ktoś moze korzystał ze Specjalistycznego Ośrodka Okulistycznego na
Stawowej ?
Chodzi mi o dobór soczewek kontaktowych twardych lub półtwardych.
Moze ktoś ma jakieś doświadczenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: Okuliści ze Stawowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:21
      raczej jest ok. znajomi od kilku lat korzystają z ich usług
    • Gość: Maga Re: Okuliści ze Stawowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:50
      Jest ok. Dokładnie badają i dobierają i szkła i soczewki.
      • Gość: Rafis Re: Okuliści ze Stawowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:17
        Najdroższy jaki znam
      • Gość: j Re: Okuliści ze Stawowej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 13:59
        ale soczewki najtańsze są na stronie www.soczewki.twoje.pl, rewelacyjne
        ceny !!! we wrocławiu dostawa gratis.
        • Gość: tytus Re: Okuliści ze Stawowej IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.05, 18:07
          i w sklepie na olawskiej (centrum Soczewek Kontaktowych TwojeSoczewki w Vicie).
    • Gość: GREG Re: Okuliści ze Stawowej IP: *.azylnet.com / *.com 27.10.04, 16:01
      Od kilku lat tam chodze. Raz poszedlem do innego gabinetu i koazalo sie, ze w
      okularach powinienem miec szkla cylindryczne a nie sferyczne a wiec moga miec
      mniejsza moc. Na stawowej nie wyjryli mi tych cylindrow :(
      • diabelek2 Re: Okuliści ze Stawowej 27.10.04, 16:32
        chodzę tam od kilku dobrych lat i jeszcze nigdy sie na nich nie zawiodlam,
        polecam dr Vecerowa, kobieta z sercem i dusza oddaje sie pacjentą, a p[onieważ
        ja mam specyficzną wadę wzroku ,jestem tam "pod specjalnym nadzorem".fakt, ze
        cena wizyty( 100 zl) moze odstraszac ale do okulisty chodzi sie raz do roku a
        nawet rzadziej, a jesli mi sie zdarza jakas sytuacja awaryjna (czeste zapalenie
        spojowek) to zawsze place tylko za jedna wizyte a pozniej juz nikt ode mnie nie
        pobiera opłaty
        pozdrawiam
        aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka