nelka 18.04.02, 10:44 Ja musze się pochwalić, że wyjeżdżam na południe Europy, i bardzo się z tego cieszę !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acho Chlip chlip... IP: *.wroc.gazeta.pl 18.04.02, 10:49 Pracować musi ktoś, by wyjechać mógł ktoś... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ktoś wypoczywa by pracę miał ktoś! IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 11:07 Tez jade na południe ... jakies 150 km. Szkoda, ze wyciągi już zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Ktoś wypoczywa by pracę miał ktoś! IP: *.tlsa.pl 18.04.02, 13:35 W Pecu w ubiegłą sobotę jeszcze działały, ale bez jazd nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY W Spindlu IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 13:52 będą do 28 kwietnia działały ... ale 1 maja już nie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Długi weekend - jakie plany ? 18.04.02, 11:43 nelka napisał(a): > Ja musze się pochwalić, że wyjeżdżam na południe Europy, i bardzo się z tego > cieszę !!! Ja tez jade na poludnie Europy, nawet na poludniowy zachod, w koncu Wrocla w stosunku do WArszawy lezy wlasnie na południowym zachodzie. Tez sie ciesze. NIe ma jak w domu. Nelce zyczymy dobrego wypoczynku i niezapomnainych wrazen takze kulinarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Długi weekend - jakie plany ? 18.04.02, 12:20 Dzięki Rezurekcja, mam zamiar skorzystać z tego wyjazdu jak najwięcej, tym bardziej że jest to wyjazd nastawiony na zwiedzanie i oglądanie założeń krajobrazowych i barkowych ogrodów włoskich. Po powrocie podzielę się wrażeniami. Juhu ! ale się cieszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Długi weekend - jakie plany ? IP: 194.203.201.* 18.04.02, 11:59 Przyjezdzam do Wrocka i biore slub. A co... Nie wolno mi? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Długi weekend - jakie plany ? 18.04.02, 12:22 Gość portalu: ds napisał(a): > Przyjezdzam do Wrocka i biore slub. > A co... Nie wolno mi? Gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Jesli jesteś IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 12:30 zamężna (żonaty) to nie wolno :-)))))))))) Gratulacje i pozdrowiania. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Długi weekend - jakie plany ? 18.04.02, 12:32 Gość portalu: ds napisał(a): > Przyjezdzam do Wrocka i biore slub. Raczej skladasz slub (...i slubuje ci...) i przyjmujesz. > A co... Nie wolno mi? Wolno. Zycze Ci pieknej jesieni zycia z zona, ktorej bedziesz slubowac (a ona Tobie). Milosc to nie jest poryw serca, to decyzja woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Długi weekend - jakie plany ? IP: 194.203.201.* 18.04.02, 13:03 Dzieki. Zonaty jeszcze nie jestem wiec mi wolno. A slub zapowiada sie na calkiem niezla impreze ;-) - przyjezdza 10 "innostrancow" Bede we Wrocku cale 8 dni. Ale prawdziwy miesiac miodowy dopiero w listopadzie (praca i inne sprawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Długi weekend - jakie plany ? IP: 194.203.201.* 18.04.02, 13:05 Wlasnie sie zorientowalem, ze chyba mowimy o innym weekendzie... ;-) Ja mowie o przelomie Maj/Czerwiec (w Polsce wtedy Boze Cialo - tak wiec jak ktos bierze piatek wolny to ma dluuuugi weekend). A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY No o innym. IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 13:14 Ale tak dalekosiężne spojrzenie w Twoim przypadku jest usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: No o innym. IP: 194.203.201.* 18.04.02, 13:25 > Ale tak dalekosiężne spojrzenie w Twoim przypadku jest usprawiedliwione. Dzieki. Ja mam zreszta teraz prawie same dlugie weekendy - az 3 w maju!!! Ale potem juz bida - jeszcze chyba tylko jeden do konca roku... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: No o innym. IP: 62.8.156.* 18.04.02, 19:39 Gość portalu: ds napisał(a): > Ja mam zreszta teraz prawie same dlugie weekendy - az 3 w maju!!! Ale potem juz > > bida - jeszcze chyba tylko jeden do konca roku... :( A ja mam aż 4 w maju. 1 maja - wypada w środę, 2 dni urlopu i 5 dni wolnych, Wniebowstąpienie - 9 maja, czwartek, 1 dzień urlopu i 4 dni wolne, Zielone Swiątki - 19 i 20 maja + 21 maja frankwurckie święto lasu, 0 urlopu i 4 dni wolne, no i wreszcie Boże Ciało - 30 maja, czwartek, 1 dzień urlopu i 4 dni wolne. A potem długo, długo nic aż do 3 października, w tym roku w czwartek i Bożego Narodzenia, środa i czwartek. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: No o innym. IP: 194.203.201.* 19.04.02, 13:02 > Zielone Swiątki - 19 i 20 maja + 21 maja frankwurckie święto lasu, 0 urlopu i 4 A ja wlasnie dzisiaj bede w Frankfurcie na weekend. Nie ma tam dzisiaj/jutro/pojutrze przypadkiem jakiegos swieta? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: No o innym. IP: 62.8.156.* 19.04.02, 13:23 Gość portalu: ds napisał(a): > A ja wlasnie dzisiaj bede w Frankfurcie na weekend. To znajdziesz może trochę czasu i przekręcisz do mnie? Najlepiej jeszcze dzisiaj, bo nie wiem jeszcze, co żona na jutro i pojutrze wymyśli. 01796937764 > Nie ma tam dzisiaj/jutro/pojutrze przypadkiem jakiegos swieta? > ;-) dzisiaj - dzień pracy jutro - wolna sobota pojutrze - niedziela J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: No o innym. IP: 194.203.201.* 19.04.02, 13:35 > > A ja wlasnie dzisiaj bede w Frankfurcie na weekend. > > To znajdziesz może trochę czasu i przekręcisz do mnie? Najlepiej jeszcze dzisia > j, > bo nie wiem jeszcze, co żona na jutro i pojutrze wymyśli. > 01796937764 Dzieki ale raczej niestety sie nie uda. Wlasciwie to spedze wiekszosc czasu w Saarbrucken (bodajze tak sie to pisze...) - chrzciny u rodziny przyszlej zony. Tak wiec przylatuje wieczorem, od razu do Saarbrucken a wracam w niedziele - moze bede wtedy pare godzin we Frankfurcie ale pewnie sie ogranicze do sklepow na lotnisku.. ;-) Ale kto wie - moze nastepnym razem... Zona czasami lata tam z pracy - ja moglbym dolaczyc na weekend. Kiedys myslalem, zeby moze mieszkac we F. Ale na razie sie nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: No o innym. IP: 62.8.156.* 19.04.02, 13:52 Gość portalu: ds napisał(a): > > > A ja wlasnie dzisiaj bede w Frankfurcie na weekend. > > > > To znajdziesz może trochę czasu i przekręcisz do mnie? Najlepiej jeszcze d > zisia > > j, > > bo nie wiem jeszcze, co żona na jutro i pojutrze wymyśli. > > 01796937764 > > Dzieki ale raczej niestety sie nie uda. Wlasciwie to spedze wiekszosc czasu w > Saarbrucken (bodajze tak sie to pisze...) - chrzciny u rodziny przyszlej zony. > Tak wiec przylatuje wieczorem, od razu do Saarbrucken O której przylatujesz i skąd (tzn. z którego londyńskiego lotniska)? Mógłbym wyjść po Ciebie i pomóc znaleźć pociąg do Saarbruecken. Jeśli chcesz, oczywiście. > a wracam w niedziele - mo > ze > bede wtedy pare godzin we Frankfurcie ale pewnie sie ogranicze do sklepow na > lotnisku.. ;-) W Niemczech obowiązuje w niedzielę zakaz handlu. Nie wiem, być może nie dotyczy on sklepów wolnocłowych. > Ale kto wie - moze nastepnym razem... Zona czasami lata tam z pracy - ja moglby > m > dolaczyc na weekend. Kiedys myslalem, zeby moze mieszkac we F. Ale na razie sie > > nie zanosi. Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: No o innym. IP: 194.203.201.* 19.04.02, 14:09 > O której przylatujesz i skąd (tzn. z którego londyńskiego lotniska)? Mógłbym > wyjść po Ciebie i pomóc znaleźć pociąg do Saarbruecken. Jeśli chcesz, oczywiści > e. Wow. Dzieki. Z pociagiem do Saarbruecken wolalem nie ryzykowac - ostatni odjezdza chyba 40 min po ladowaniu tak wiec raczej bym nie zdazyl (paszport/bagaz/dojsc do stacji/kupic bilet). I wtedy co? Czekam do rana. Tak wiec znajomi po mnie przyjezdzaja specjalnie z Saarbruecken - staraja sie. > W Niemczech obowiązuje w niedzielę zakaz handlu. Nie wiem, być może nie dotyczy > on sklepów wolnocłowych. Tak cos wlasnie mi sie zdawalo ale mialem nadzieje, ze sie myle. Czyli wyjazd do F. na weekend na zakupy to w takim wypadku glupi pomysl. No nic - moze cos uda mi sie kupic w Saarbr[itd] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti jakie plany ? Konkretne :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:34 A ja w długi weekend mam urodziny i mam zamiar spędzic te dni bardzo rozrywkowo ;-) Mam zamiar zjawić się m.in. w Metropolis, Plus Minus i Alibi, ale czas pokaże jak to będzie naprawdę... :-) Życzę wszystkim wspaniałej zabawy! Pijcie moje zdrowie!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Wszystkiego najlepszego IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 12:38 Za zdrowie wypiję (jak nie zapomnę) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wszystkiego najlepszego na weselu życzę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 12:44 DużY. Narzekasz, że wyciągi zamkną, a przecież Ty na wesele jedziesz. Czyżbyś o stan kończyn się obawiał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Na weselę jadę w ten weekend. IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 12:47 A narzekam na majowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: W maju przewidują opady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 13:30 Jak przeżyjesz wesele i poprawiny to o maj się nie musisz obawiać. Przewidują opady i to duże. W razie czego na nartach wodnych poszusujesz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Mam słaba silna wolę IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.04.02, 13:34 więc mogę w maju ulec namową wyjazdu na lodowiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Mam urodziny w łykend 18.04.02, 17:25 A ja podobnie jak Kejti mam urodziny w ten dłuuugi weekend! Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Mam urodziny w łykend IP: 192.168.0.* 18.04.02, 17:34 mastat napisał(a): > A ja podobnie jak Kejti mam urodziny w ten dłuuugi weekend! > Zdrówko to jest nas więcej :))) a początek maja spędzę w Tatrach! pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Mam urodziny w łykend 18.04.02, 17:43 A ja gdzie spędze to jeszcze nie wiem, bo nie:) ps. Marsha a którego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: 18.04.02, 18:10 Ja mam nadzieję że wezmę się do roboty i wolne dni przeznaczę na pisanie prac semestralnych...chyba że znów leń mnie pokona:( Nelka- miłej wycieczki życzę- baw się dobrze i wróć opalona:) Ds- gratulacje z okazji ślubu:) A tym co mają urodziny powinszuję w maju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: "byki" :)) IP: 192.168.0.* 18.04.02, 18:16 > ps. Marsha a którego? :) 05.05 ! [to tak "prawie" w dłuuugi łykend wypada] :) a Ty,którego? "byki" górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Marsha nie śmiej się... 18.04.02, 19:50 To złoże życzenia, wysle kartke itd:) Bo ja mam... pierwszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Mam urodziny w łykend IP: *.kom-net.pl 18.04.02, 19:27 Gość portalu: marsha napisał(a): > a początek maja spędzę w Tatrach! Jak rozumiem - naszych. Wyjdz na gran, to Ci pomacham z Niznych :) Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Jureek ! 19.04.02, 14:44 Jureek, przeczytałam Twoją korespondencję z ds, ale Ty jesteś miły !!! Pozdrawiam Ciebie i rodzinkę, schoenes Wochenende, oczywiscie tego który się juz zaraz zaczyna i do zobaczenia we Wrocławiu. nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Jureek ! IP: 194.203.201.* 19.04.02, 14:52 > Jureek, przeczytałam Twoją korespondencję z ds, ale Ty jesteś miły !!! > Pozdrawiam Ciebie i rodzinkę, schoenes Wochenende, oczywiscie tego który się > juz zaraz zaczyna i do zobaczenia we Wrocławiu. > nell Mily, nie? A mi az sie przykro zrobilo, ze tak caly czas mowilem nie.... Ale coz - tak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: ds IP: 62.8.156.* 19.04.02, 15:29 Gość portalu: ds napisał(a): > A mi az sie przykro zrobilo, ze tak caly czas mowilem nie.... Ale coz - tak > wyszlo. Eee tam. Nie cały czas. Napisałeś przecież, że może kiedy indziej :-) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Nelka IP: 62.8.156.* 19.04.02, 15:13 Czy Ty jesteś tą Nelką, która kiedyś podpisywała się Nell? Jeśli tak, to już widzieliśmy się wtedy Pod Papugami. Do zobaczenia Jura Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Nelka 19.04.02, 15:28 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Czy Ty jesteś tą Nelką, która kiedyś podpisywała się Nell? > Jeśli tak, to już widzieliśmy się wtedy Pod Papugami. > Do zobaczenia > Jura Tak to ja, ale nick nell był zajęty i nie mogłam się logować, więc musi być nelka. Oczywiście, że się widzieliśmy, dlatego pozwoliłam sobie na takie osobiste pozdrowienia ! Do zobaczania nell Odpowiedz Link Zgłoś