Dodaj do ulubionych

"Trójka" znowu zmienia ramówke

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 20:25
22 kwietnia "trojka" startuje z nowa ramowka. szczegoly tutaj: www.wirtualnemedia.pl/k19-5.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: em trójkowa ramówka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 10:09
      nie znam szczegółów, ale z ogromną radością przyjęłam powrót mojego ukochanego
      Teatrzyku Zielone Oko... Zawsze po Liście dreszczyk emocji... To były czasy!
      Fajnie, że powtrórzą i te stare słuchowiska :o) Kiedyś je nagrywałam...
      Pozdrawiam :o)
    • Gość: tyrysek Re: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 12:00
      jesli to ma poprawic sluchalnosc, to super
      oby tylko audycji P.Kosinskiego nie przesuwac w jeszcze glebsza noc
      dziwne, ze o piatkowej nocy nie ma ani slowa
      stali sluchacze na szczescie maja tez inne zrodla informacji
      • mastat Re: oby 20.04.02, 14:28
        Oby tylko sie nam z tego drugi rmf nie zrobił
        co sie pochlastam...
        • Gość: Homar To juz jutro...! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 21:05
          Juz jutro przekonamy sie, jaka bedzie "Trojka - Twoje pierwsze radio..." (jesli
          taka, jak ten jingiel, to mozna zaczac sie bac).

Prezentacja ramowki nie wyglada zle, ale wszystko sie okaze, gdy juz mozna
          bedzie tego sluchac. Zal mi powtorki z rozrywki, ciekawe, jak uzasadniono
          przenosiny z 13... na 23:30! Zmiany czasu nadawania programow mozna porownac do
          wyrywania zebow. Boli, tylko czy warto? Czasem mozna inaczej.
          • Gość: tyrysek Re: To juz jutro...! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 10:28
            tego juz nie zniose
            gdzie zajrze, tam o zebach
            Homar- litosci!!!
            • Gość: Homar Re: To juz jutro...! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 13:55
              Gość portalu: tyrysek napisał(a):
              > tego juz nie zniose
              > gdzie zajrze, tam o zebach
              > Homar- litosci!!!

:-))))))
              Tylysku, pseplasam, jus nie bede !!!
              Fcale nie lobie teko specjalnie, ufiesys???
              Postlafiam ;-)

• Gość: tyrrrrys Re: To juz jutro...! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 17:30
                Homarze, jak Cie dopadne, to Ci pokaze, co najchetniej na wrzacym oleju smaze!
    • Gość: Igi Re: Nie jest tragicznie. IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 11:43
      Mogło być znacznie gorzej...
      Ale te jingle. Przerywniki między newsami kojarzą mi się z komputerowym "błędem
      programu". I A. Wrona zostaje, a nawet prowadzi audycję. Czy przy okazji
      restrukturyzacji ramówki nie można było sie jej pozbyć?
      • Gość: Gregor Re: Nie jest tragicznie. IP: 212.160.90.* 22.04.02, 12:06
        A kto to ta/ten Wrona??? Ostatnio preferuje cisze albo jakis muzik z mp3 bo
        Trojka niestety umarla w moich uszach smiercia tragiczna, no odzywa czasem w
        piatek na LP3 :)
      • jorn Re: Nie jest tragicznie. 23.04.02, 15:58
        Gość portalu: Igi napisał(a):

> Mogło być znacznie gorzej...
        > Ale te jingle. Przerywniki między newsami kojarzą mi się z komputerowym "błędem
        >
        > programu". I A. Wrona zostaje, a nawet prowadzi audycję. Czy przy okazji
        > restrukturyzacji ramówki nie można było sie jej pozbyć?

A propos Wrony, tak jakos mi się nagle pojawiła i straszliwie mnie wkurza. Skąd
        ona się wzięła? Jakaś początkująca, czy też słuszne sa moje podejrzenia, że
        przyszła z ZET-u, albo RMF-u?

W każdym razie zgadzam się, należy jej się pozbyć.

Pozdrawiam

Jorn
        • brezly Ale jest momentami niestrawnie... 26.04.02, 15:57
          Wiadmosci, z ekonomicznymi wlacznie, nadawane z jakas muzyczka w tle. Mnie sie
          to kojarzy z radiowezlem w osrodku FWP przy plazy, wzglednie z jego potomkiem
          RMF FM. Wiadomosci przerywane jinglem "twoje pierwsze wiadomosci". Informator
          ekonomiczny skrocony do 5 minut. Jakies idiotyczne konkursy z odgadywaniem
          piosenek do poludnia (znowu sie radiowezel zakladowy klania). Powtorka z
          Rozyrwyki reklamowana jako "klasyka dobrego smaku" nadawana o 23.30, pewnie
          dlatego ze "target group" pije w wtedy juz w pubach albo w plenerze :-((
          I ten qr...ki jingiel "towje pierwsze radio". Pora umierac.
    • Gość: DJsen strasznie mi zle IP: *.prawo.uni.wroc.pl 26.04.02, 18:36
      Kiedy słucham teraz "3" czuję się, jakby kochana przeze mnie kobieta wyszla na ulice i zaczela
      zadawac sie z jakimis dresami, zulami, krzykliwymi domokrazcami. Widze, jak sie kurwi (a wlasciwie
      slysze), ale nie moge sie od niej uwolnic. Jingle rania mi uszy, podobnie jak ten sprzedawca plynu na
      lysienie, ktory mowi "twoje pierwsze wiadomosci". Zalosne eksplozje soniczne, ktore maja mi
      udowodnic, ze oto jest dynamicznie i nowoczesnie. Wczoraj w porze "Klubu ludzi ciekawych
      wszystkiego" gledzili o motorze marki Junak. A co mnie to obchodzi?!! MAlajkat i Zamachowski, te
      dwie kurtyzany, przykladaja reke do zidiocenia naszego ukochanego Programu Trzeciego. PRzeciec to
      radiowa wersja szmiry tv "Jaka to melodia".
      CZY NIE WIDZICIE CO SIE DZIEJE? ONI TO RADIO ODDAJA DEBILOM, A PEREŁKI NOCNE TO
      WYMÓWKA.
      • Gość: Homar Re: strasznie mi zle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 21:14
        Posluchalem, poczekalem z ocena, ale juz nie moge...
        Trojka wyglada (?) tak, jakby ktos ja wrzucil do wora,
        dodal troche nowych-starych tresci i mocno zamieszal.
        Wyszly pomyje :(

mi tezx jest zle
      • Gość: Dr No Wątpliwe to pocieszenie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 11:10
        ...ale Radio Wrocław (PRW) jest jeszcze gorsze. Mozna powiedzieć - Radiowęzeł
        Klecina. Kompletnie odmóżdżone, dla nikogo i nie wiadomo po co. Bez pomysłu na
        cokolwiek i z jeszcze gorszymi dżinglami. Wg badań z jednego z ostatnich
        numerów pisma Press - na ostatnim miejscu wśród publicznych rozgłośni
        regionalnych. Nawet nieskomplikowany programowo Klakson jest lepszy. Czy ma
        sens wydawanie publicznych pieniędzy (naszych pieniędzy) na DWA programy
        nadawane przez PRW?
        Najciekawsza jest jednak strona internetowa PRW - tam wciąż gra Wielka
        Orkiestra Świątecznej Pomocy. Ale jazda! Chyba bez trzymanki?
        Trójka, nawet po ostatnich zmianach, to i tak przykład wyższej szkoły jazdy na
        tym tle. Niech to poprawi Wasze humory, bo wszystko można sperniczyć jeszcze
        bardziej.
    • Gość: tyrysek propozycja dla trojki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 10:50
      polaczyc trojke i rmf, sluchalnosc gwarantowana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka