Dodaj do ulubionych

Pomożecie?

18.11.04, 09:58
otóż piszę pewnien projekt na zaliczeniapzredmiotu zarządzanie projektami
ekonomicznymi i organizacyjnymi, tytuł "Projekt kampanii reklamowe produktów
Pedigree i Whiskas"...wiem ze to dla was jakies bzdury, nie ukrywam ze dla
mnie tez nie jest to porywajacy temat,ale....POTRZEBUJE POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Pomożecie? 18.11.04, 09:59
      A konkretnie?
      • qwerty.tarnow Re: Pomożecie? 18.11.04, 10:00
        Dodam, że nie kupuję obydwu. Za słone... ;-)
    • ae_iwona przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:00
      potrzebuje waszych (sensownych zaznaczam ) opinie o tych produktach, to moze
      coś mi się uda wkleić do tego projektu, chcę żeby był choć odrobine ciekawy,
      zrozumiem brak zainteresowania, naprawde! ale za wszelkie slowa otuchy i
      wsparcia, a przede wszytskim odpowiedzi na pytanie ....dziękuje
      • teklat Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:08
        Spytam mojego psa, bo sama tego nie jadam. Możesz poczekać do Wigilii?:))

Zasadniczo wydaje mi się, że nasz pies woli cielęcinę z jarzynami i makaronem,
        które jada w te dni, kiedy mamy czas mu to ugotować, czyli w weekendy. Wtedy
        nie kręci się z zastanowieniem i wahaniem koło michy, tylko wsuwa bez zadawania
        zbędnych pytań.
      • qwerty.tarnow Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:10
        Na pewno fajnie jak w reklamie pojawia się mały kotek - to takie pocieszne
        stworzonko. Może by wykorzystać zdjęcia na wzór tych z Internetu - koty w
        różnych zaaranżowanych humorystycznych pozach? Byle nie animacja i złośliwy
        uśmiech jak u Kotta Kittekattusa (u konkurencji).
      • caro333 Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:11
        O rany! Mam w domu tylko chomika...Guinness się nazywa.Może Lessie wracała
        tylko dlatego,że lubiła Pedigree,a gdzie indziej nie dawali?..Zasadniczo nie
        przepadam za kotami...Ale Whiskas?..Co mi to przypomina?...Aaaa,już wiem!Moją
        skłonność do spacerów...walk,walk...Walker!!!Johnny!!!Tu podróż,tam
        podróż...Może to wykorzystaj.Apoteoza drogi...pielgrzymki...To pedigree
        (rodowód,pochodzenie?) też przypomina pedestrians-pieszych.W każdym razie -
        odwieczny ruch,panta rhei,cycóś...:))))
        • 1gomez Caro uwazaj na chomika!!!!!!!!!!!!!!!ACHTUNG 18.11.04, 10:26
          to wyjatkowo zlosliwe bydle.mialem takiego Maciek mu bylo.uciekal z akwarium do
          dzisiaj nie wiem jak.kiedy uciekl pierwszy raz znalazlem go za
          szafa,delikatnie chcialem go wziasc do reki zeby mu krzywdy nie zrobic.on nie
          mial takich skrupulow.zalatwil mnie tak ze do dzisiaj pamietam.
          • qwerty.tarnow Re: Caro uwazaj na chomika!!!!!!!!!!!!!!!ACHTUNG 18.11.04, 10:28
            A może pokarm (uspokajający) dla chomików byłby wdzięczniejszym tematem? ;-)
        • qwerty.tarnow Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:27
          Caro to widzę cały spot i prawie kampanię reklamową obmyślił. ;-)
          • lemuriza Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:33
            powiem tak: mój kot woli KiteKat, i ja też, bo znacznie tańszy:)
          • caro333 Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:35
            Do Gomeza-też mam podobne wspomnienia po poprzednim,przejętym od kolegi mojego
            syna,który karmił tego chomika glistami.I on skubany mięsożerny się zrobił!
            Bałem sie go wyjmować z klatki.Ale ten Guinnesik jest bardzo miły,nikogo nie
            ugryzł i spokojnie biorę go do ręki.Nawet wczoraj pozwoliłem mu pospacerować po
            ławie i pozjadać okruchy pleśniowego serka.Ponadto wpiernicza popcorn z dużym
            zapałem.To jest mały chomiczek -dżungarski.Bardzo fajny!:)Do Qwerty'ego - teraz
            oczekuję na wyrazy wdzięczności od Autorki wątku...:)))
            • caro333 Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:43
              Dawno temu miałem psa - blisko owczarka niemieckiego jego mama
              siedziała.Gotowałem mu raz na tydzień kaszę z warzywami i wołowiną,która
              wypraszałem w miejscowej rzeźni.Wsuwał to prawie na okrąglo,no bo jesze rybka
              od czasu do czasu.Nikt o żadnych suchuch karmach nie słyszał...Ja nie jestem
              pewien,co producenci w te kolorowe granulki wkladają.Nie wiem,czy dałbym je
              swojemu psu,gdybym go miał...:((
              • teklat Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 10:51
                Według hodowców gotowa karma jest najlepsza - i to sucha. Jest odpowiedznio
                zbilansowana kalorycznie, zawiera wszelkie potrzebne zwierzętom składniki
                odżywcze, witaminowe itp... To i jest wygodna dla właścicieli. Nasz pies ma
                zawsze w misce jako coś dodatkowego jak zgłodnieje. I czasem ta micha stoi
                pełna całymi dniami..
                • caro333 Re: przypadkowy enter...... 18.11.04, 14:08
                  Bo jak sie takiego suchego obeżre,to mu strasznie długo na trawienie schodzi..:)
                  A do popicia ino woda...brrrrrrr
    • qwerty.tarnow Re: Pomożecie? 18.11.04, 11:51
      P.S. I żeby toto tak nie śmierdziało. Te suche granulki szczególnie dla kotów -
      widziałem kiedyś, ale zapach okropny. Typową paszą czuć.
      • caro333 Re: Pomożecie? 18.11.04, 14:15
        Muzyka do spotu powinna jeszcze być...Proponuję:
        Umarł Maciek,umarł
        juz lezy na desce,
        Whiskasa(Pedigree)mu dadzom
        to zatańcy jesce!!
        Bo u Maćka taka dusa:
        Whiskas widzi,to sie rusa,
        oj da dana dana,usia siusia usia!:)))
        Kto wie,może to Iwonkę zainspiruje?Ja sie o tantiemy upominał nie będę:))
        • teklat Re: Pomożecie? 18.11.04, 14:19
          "Śniadanie na trawie"? Zamiast postaci ludzkich pieseczki, a w koszyczku z
          żarciem puszeczki i sucha karma?
          • teklat Re: Pomożecie? 18.11.04, 14:22
            Psi "Czerwony Kapturek" drałujący borem lasem do psiej Babci - z koszyczkiem
            pełnym frykasów marki Pedigree?
            • lemuriza Re: Pomożecie? 18.11.04, 14:38
              ale mnie rozśmieszyliście!!!!!
              • teklat Re: Pomożecie? 18.11.04, 14:50
                Jeszcze wersja "Psinki z zapałkami"... obserwującej na wyludnionej (wypsionej)
                zimowej ulicy bogatą psią rodzinę oddającą się orgiom obżarstwa w.w.
                produktami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka