Gość: Rafis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:55 Trzeba było wcześniej powiedzieć alterglobalistom, że koleś jest trefny, niepotrzebna byłaby psiarnia... Rozumiem, że pomyłki się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DITRAN Dlaczego żul ma zamarznąć? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 21:37 Koleś faktycznie jest walniety skoro pobił córkę itd, ale jestem przeciwny zakazowi wyrzucania ludzi na bruk. Tak nawet gestapo nie robiło podczas wojny. To haniebne. PO zapowiedziało, że jak dojdzie do władzy to "ureguluje" problem z biednymi lokatorami. Oznacza to, że w Polsce bedzie rocznie zamarzać ponad 600 osób. W ubiegłych latach na skutek mrózów zamarzło na działkach 400 osób. Niw ważne czy pili. Wszyscy piją. To są ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Dlaczego żul ma zamarznąć? 27.10.04, 21:49 Gość portalu: DITRAN napisał(a): > Koleś faktycznie jest walniety skoro pobił córkę itd, ale jestem przeciwny > zakazowi wyrzucania ludzi na bruk. BRACIE!! ZMĄDRZAŁEŚ!! Też jestem przeciwny ZAKAZOWI wyrzucania ludzi na bruk. > Tak nawet gestapo nie robiło podczas wojny. Racja - oni przekwaterowywali do ośrodków wczasowych w Oświęcimiu i Dachau. > To haniebne. PO zapowiedziało, że jak dojdzie do władzy to "ureguluje" problem > z biednymi lokatorami. Oznacza to, że w Polsce bedzie rocznie zamarzać ponad > 600 osób. W ubiegłych latach na skutek mrózów zamarzło na działkach 400 osób. > Niw ważne czy pili. Wszyscy piją. To są ludzie. Ależ mój drogi dla nich są miejsca w noclegowniach. Tylko, że muszą być trzeźwi. Taka umowa - oni dają trochę i my trochę. Oni nie piją a my im dajemy kąt i jedzenie. Nic za darmo. Dlaczego my im mamy dawać a oni mają tylko brać i nie dawać nic ze swej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Czaplicki Re: Dlaczego żul ma zamarznąć? IP: 213.25.91.* 28.10.04, 10:01 > Tak nawet gestapo nie robiło podczas wojny. Robiło, robiło. O wysiedleniach z Pomorza nie słyszałeś? A o Zamojszczyźnie? Czyżby wprowadzono jakieś nowe podręczniki historii? Pozdrawiam Wojciech Czaplicki Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik HEHEHE 27.10.04, 21:46 Widać tu wyraźnie kim są i z kim trzymają lewacy i alterglobaliści. Komentować nie trzeba, bo każdy wie kto broni bandyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: HEHEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:50 Wielki WC posługuje się tu stalinowską metodą, że odwraca statystyki. To przede wszystkim urzędy się mylą, przyznając zasiłki i inną pomoc, alterglobaliści mylą się stosunkowo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Statystyka 27.10.04, 21:55 Statystyka to naukowa metoda udowadniania kłamstwa i podawania całkowicie prawdziwych acz jednocześnie kłamliwych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DITRAN Nie rozmawiajcie z WC. Z faszystami się nie gada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik DITRAN bolszewik 27.10.04, 22:41 DITRAN bolszewik uderza starą czekistowską metodą nie podając argumentów ale wyzywając od faszystów. Towarzysz Feliks jest z was dumny towarzyszu DITRAN! Ku chwale rewolucji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DITRAN Dokładnie jestem bolszewikiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirsz I jeszcze się do tego przyznajesz, psycholu? IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.10.04, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nie rozmawiajcie z WC. Z faszystami się nie g IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.04, 10:56 Rodzice kupili komputer, a Ty chcesz zaistnieć na tym forum?...Dzieciaku, zajmij się czymś pożytecznym, a politykę zostaw dorosłym. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: HEHEHE 27.10.04, 22:55 Wielki Olo posługuje się stalinowską kazuistyką, przedstawiając na podstawie jednego przykładu (podkreślę: jednego!) daleko idące wnioski. Po pierwsze, nie sądzę by można było wierzyć statystykom przedstawiających odsetek pomyłek alterglobalistów/anarchistów (zwłaszcza tych, którzy mówią, że zostali poproszeni o pomoc więc przyszli, ale nawet nie sprawdzili sprawy). Po drugie dlatego, że jak słusznie już okreslił to WCz statystyka jest nauką nieco wypaczającą obraz sytuacji. Niewielki odsetek "pomyłek" anarchistów nie mówi nam nic o sytuacjach, w których się nie mylili. Innymi słowy skąd takie założenie, że nie było pomyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: live-67 Wielki śmierdzi mi czarnym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 23:38 To kawał kanalii, coś między prawnikiem - łapownikiem a obszarnikiem ziemskim. Z dala cuchnie PO albo klerem. Raczej kleryk, który miłosierdziem wspomaga dzieci nienarodzone, które sam narobił. Typ człowieka, który zapraszając dziewczynę na randkę każe jej płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Blokowali eksmisję na bruk IP: *.ar.wroc.pl 28.10.04, 08:06 Pierwszych 11 wystąpien jest nie na temat a temat jest trudny - pozory mylą. Cżęsto wielu lokatorów świadomie nie płaci latami mimo iż go na to stać wykorzystując luki prawne. Naprawdę biedni tego nie robią. Bezdomnego spiącego u mnie na klatce schodowej spytałem dla czego nie idzie do schronika które jest około 300 m dalej. Odpowiedz tam nie wolno pić. Pomóc można ale nie którzy wolą spać pijani na dworze i po zabraniu do noclegowni nastepnego dnia piją. Wydaje się że dobre odruchy ludzkie zostają świadomie wykorzystane przez nieuczciwych lumpów.Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: Blokowali eksmisję na bruk 28.10.04, 09:38 > Cżęsto wielu lokatorów świadomie nie płaci latami mimo iż go na to stać > wykorzystując luki prawne. Naprawdę biedni tego nie robią. zebys wiedziala jak wiele masz racji w tych 2 zdaniach powyzej - widzialem na prawde wielka biede w ktorej ludzie po zlotowce odkladalai na czynsz i oplaty za mieszkanie a sasiad z tej samej klatki rozwalony na skorzanej sofie twioerdzil ze on nie ma na czynsz bo "w tym miesiacu musial zaplacic casco za swoja fure a w zeszlym byl na wakacjach no i tak wyszlo ze ma zadluzenia ale i tak ma to w d... bo co mi zrobicie ?" > Wydaje się że dobre odruchy ludzkie zostają świadomie wykorzystane przez > nieuczciwych lumpów.Kaska dla tego nie pomagam ludziom na ulicy zeby nie wyrzucac pieniedzy w bloto, a jak ktos przychodzi do mnie do domu po pomoc to mu proponuje jedzenie i na przyklad grabienie trawnika jesli chce zarobic. jesli potrzebuje pomocy to przyjmie kazda a jesli nie przyjmuje takiej to cholera z nim ... Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: Blokowali eksmisję na bruk 28.10.04, 09:24 > Trzeba było wcześniej powiedzieć alterglobalistom, że koleś jest trefny, > niepotrzebna byłaby psiarnia... Rozumiem, że pomyłki się zdarzają. a niby z jakiej racji komornik ma sie tlumaczyc kazdemu z wyroku sadu, ktory dostal do zrealizowania ? jesli sie tak bardzo interesuja i chcieli sie zaangazowac w sprawe to ich psim obowiazkiej bylo sie ze sprawa najpierw zapoznac gruntownie. tak to tylko zrobili z siebie durniow - i dobrze - nastepnym razem sie bardziej przyloza. Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: Blokowali eksmisję na bruk 30.10.04, 14:00 Wiadomo, że nie jest sprawą komornika tłumaczenie się. A tak w ogóle to sam wyrok sądowy wskazuje, że "gościu nie jest w porządku" i tylko głupota tych a...globalistów ich tam zaprosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Blokowali eksmisję na bruk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 16:26 Ale ten Mietek z Olszewskiego to naprawde sukinsyn, nie ma sie nad kim litowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAk Re: Blokowali eksmisję na bruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:05 Czysta ANARCHIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DITRAN To zaszyt bronić słabszego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 10:03 Gdyby nie bolszewicy palancie, to byś pracował u cara albo pierwszego sekretarza przez 15 godzin. W latach 70-tych pracowało się zgodnie z norma światową 8 godzin. Dziś znów pracuje się 15 godzin za najniższą stawkę. Kumasz głupku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: To zaszyt bronić słabszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:43 "W latach 70-tych pracowało się zgodnie z norma światową 8 godzin." - tylko problem jest w tym, że dzisiaj właśnie odpracowujemy tamte kredyty :-( Nie zrozum mnie źle, też nie popieram wyzysku kapitalistów, chodzi mi jedynie o to, że trzeba znaleźć jakiś złoty środek, który pozwoli godnie żyć wszystkim ludziom w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Durniu!! 30.10.04, 12:05 Bolszewicy pokazali co potrafią - wielki głód na Ukrainie, czystki w Rosji czy napad na nasz kraj w 1919 (a raczej 1918). Bolszewizm jest jak rak - trzeba go bezlitośnie wyciąć. Bolszewicy wysłali na Syberię więcej ludzi niż carat. Bolszewicy wymordowli więcej ludzi niż jakikolwiek inny totalitaryzm. Bolszewizm to zbrodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: To zaszyt bronić słabszego 30.10.04, 12:28 Z twojej wypowiedzi widzę, że to bolszewicy obalili pierwszych sekretarzy. Aż mi przepuklina wyskoczyła ze śmiechu. Domyślam się, że jesteś bardzo młodym człowiekiem, którego w czasach "dzikiego kapitalizmu" nie stać na porządne wykształcenie. Gdybyś był starszy, to debrałbyś porządne wykształcenie w PRL-u, i dobrze byś teraz pamiętał kto to był pierwszy sekretarz i kto komunista. Mimo wszystko, życzę ci byś nie spotkał na drodze swego życia komunistów (byli dużo skuteczniejsi niż eutanazja w Holandii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis zkleszenie dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:06 "komunistów (byli dużo skuteczniejsi niż eutanazja w Holandii)" A co ma piernik do wiatraka? Od razu widać, że klechem zajeżdża od ciebie, skoro wjeżdżasz z takim tematem Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: zkleszenie dyskusji 30.10.04, 13:28 W jakimś wątku napisałem już, że Rafisa należy ignorować, ale jeszcze ten jeden raz popełnię błąd i odpowiem. Czy ty Rafis umiesz czytać? Odpowiadałem na wypowiedź Ditrana: "Gdyby nie bolszewicy palancie, to byś pracował u cara albo pierwszego sekretarza przez 15 godzin. W latach 70-tych pracowało się zgodnie z norma światową 8 godzin. Dziś znów pracuje się 15 godzin za najniższą stawkę. Kumasz głupku?" Czy widzisz już piernik i wiatrak? Odpowiedz Link Zgłoś