Gość: erni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:19 Jutro o 12 otwarcie Mostu Millenijnego !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: 213.199.196.* 28.10.04, 23:51 Dobry powód do narzekan :) a to kolor zły, a to za długi, a to za krótki, a to linia autobusowa nie przechodzi obok bloku, a to za wąski, to znów za szeroki, za drogi, to znowu nazwa zła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.04, 00:46 jest ZA ŁADNY, napewno go poszprajują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 08:35 ... kierowców ten most NIE ZOSTANIE DZIŚ O 12:00 OTWARTY ! Dalej będziemy stać w korkach wracając z pracy. VIP-y zrobią sobie rauciki i bibki - wiadomo, że najlepszym dniem jest dla nich piątek - ale po tym uroczyście otwartym moście pojadą tylko autobusy. I będzie tak w czasie weekendu związanego ze świętem zmarłych, choć to najkrótsza przeprawa na Cmentarz Osobowicki. Typowy przykład "polnische Wirtschaft". Nasze władze napluły nam po prostu na głowę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: most_pontonowy Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... IP: *.18.akron.wroc.pl 29.10.04, 09:19 Ale jaka będzie pompa i zadęcie! Imprezka o 12.00 - szampaniki i te sprawy, do tego jakaś darmowa wyżerka i VIPasy-urzędasy mają już piątek z głowy. Nie łudźmy się, że ktoś z nich wróci jeszcze do biura. Sekretarki będa powtarać mantrę: "Nie pana prezydenta/marszałka/prezesa/ - jest na otwarciu Mostu Milenijnego i już go dzisiaj nie będzie..." Do poniedziałku koniec z robotą... :)) A i nazwa - Milenijny - słuszna, bo przez najbliższe 1000 lat pewnie żaden następny most nie powstanie... Odpowiedz Link Zgłoś
el.dupa Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... 29.10.04, 10:24 Chodźmy wszyscy na ten jubel. Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... 29.10.04, 16:40 Przeciez auta jeżdżą juz normalnie przez most!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.10.04, 00:19 Jasne, że tak, przecież jechałem! Poza tym chyba całkiem miło też można nim chodzić. PO cholere za każdym razem wieźć swój tyłek samochodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Zwracam honor ! Zostałem wprowadzony w błąd :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 08:53 Faktycznie, most był otwarty. Ale chyba nie do wszystkich dotarło, bo korki na Długiej i tak były :) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: NOWY MOST !!!!!!!! 29.10.04, 10:34 Niestety, nie wszyscy będą mogli wziąć udział w tym - nie waham się użyć określenia "epokowym" - wydarzeniu. Czy moge liczyć na fotografów - amatorów, którzy uwiecznią najwspanialsze momenty bratania się władzy z narodem ? Z tego, co na forum wróble ćwierkają wynika, że władza najpierw wstęgę przetnie a potem most i tak zamknie. Czy wiadomo już, kiedy most zostanie otwarty dla reszty barachła, tzn. szarych wyborców ? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot Re: NOWY MOST !!!!!!!! 29.10.04, 10:39 Nie tylko na nagrania z ukrytej kamery. Mikrofony już sa rozmieszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musaszi Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 29.10.04, 10:51 Skończcie biadolić sfrustrofani maruderzy! Mozna puscic pawia od tych wszystkich idiotycznych komentarzy... najlepiej zeby Dutkiewicz przeprosil wszystkich za to, ze w ogole ten most powstal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: 212.165.158.* 29.10.04, 10:55 i skruszony oddał kasę wraz z kolesiami....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:14 trzeba było sobie wybrać kogoś z SLD na prezydenta jak jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwawy Cud nad Odrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:25 Cieszycie się z niego jak rdzenny mieszkaniec Afryki blaszką... Jak by to łaska była jakaś... a co to purpurowi, go postawili ? prezydenci, byli i obecni? To obywatele tego kraju z podatków wszelakich (drogowych głównie) i powinno być ich jeszcze trzy, albo więcej ... tyle ile trzeba. Ciekawe ile purpurowy dał kasy z tacy na ten cudowny, błogosławiony dar(on chyba mysli ze to dar niebios)? Ciekawe ile warta była popijawa z okazji otwarcia ... i ciekawy kiedy "znajome" firmy budowlano-remontowe dostaną zlecenia "poprawek", "przebudowy" i "remontów"... bo przecież to jest most duży i niezwykły, wiec i niezwykle beda tez zlecenia.... milenijne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Cud nad Odrą IP: *.finemedia.pl 30.10.04, 14:12 mentalnosc palaka........dac mu cos, a on jeszcze narzeka. ja sie cholernie ciesze z mostu i gowno mnie obchodzi ile kosztowala popijawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Cud nad Odrą 30.10.04, 14:33 Dzisiaj jechałem 322 z Nowego Dworu przez most.Samochody jeżdżą.Nie siejcie paniki! -------------------------- pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredrus Re: Cud nad Odrą IP: *.238.246.18.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 30.10.04, 14:55 Gość: siwawy napisał: Ciekawe ile warta była popijawa z okazji otwarcia ... Jakby to mialobyc, otwarcie tak waznego i oczekiwanego mostu i nie wypic z tej okazji. Nie badzmy juz tacy drobiazgowi. Most kosztowal 150mil. zl., to te dodatkowe kilka tys. nikogo nie zbawia, zwlaszcza, ze firma ktora go sfinansowala i zbudowala, jak najbardziej zasluguje na podziekowanie. Nie badzmy juz takimi dziadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis wyjasnienie IP: 213.199.196.* 30.10.04, 15:57 Most został zbudowany z apieniądze wrocławian a nie jakichs "obywateli tego kraju" bo ten kraj pokazuje z ema Wrocław w dupie.Nasze miasto nie dostaje żadnych poważnych dotacji na budowe nowych dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: wyjasnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:11 "bo ten kraj pokazuje z ema Wrocław w dupie" - w.g mnie raczej jest inaczej - nasi politycy to banda amatorów, na dodatek pokłóconych ze sobą, zwykła prowincja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: wyjasnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:14 >nasi politycy to banda amatorów, na dodatek pokłóconych ze sobą, zwykła >prowincja... Dokładnie tak. Do tego dodam brak misji i honoru. SLD=Mafia. Kulczyk+Ałganow=Kwaśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re: wyjasnienie IP: *.proxy.aol.com 30.10.04, 18:13 Kwasniewski - Alganow = Kulczyk buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: wyjasnienie IP: 213.199.196.* 30.10.04, 16:28 Gość portalu: Rafis napisał(a): > "bo ten kraj pokazuje z ema Wrocław w dupie" - w.g mnie raczej jest inaczej - > nasi politycy to banda amatorów, na dodatek pokłóconych ze sobą, zwykła prowinc > ja... Odpiernicz sie juz od tego SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: Skoro o pacynkach mowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 17:28 Podobno orłow z PO mamy jako posłow. Np. pan Zdrojewski, pan gensek Schetyna, itd. Z tego co piszecie, że na inwestycje Wrocław nie dostaje ani grosza widać, że ich działalność na rzecz społeczności lokalnej jest zerowa . Czyżby to były pacynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Skoro o pacynkach mowa IP: 213.199.196.* 30.10.04, 17:40 Gość portalu: Mundzio napisał(a): > Podobno orłow z PO mamy jako posłow. Np. pan Zdrojewski, pan gensek Schetyna, > itd. Z tego co piszecie, że na inwestycje Wrocław nie dostaje ani grosza widać, > > że ich działalność na rzecz społeczności lokalnej jest zerowa . Czyżby to były > pacynki? a to PO tworzy rząd? ilu ministrów ma PO? z Wrocka sa za to posłowie SLD którzy jakis czas temu głosowali przeciwko przeznaczeniu przez panstwo bodajze 100 mln na budowe autostradowej obwodnicy Wrocławia.Rozumiesz to? głosowali przeciwko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Skoro o pacynkach mowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:13 Trzeba sobie było wybrać prezydenta z SLD,formacji ludzi dbających o potrzeby swoich wyborców:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: Skoro o pacynkach mowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 20:49 SLD ma wyjątkowo wysokie notowania takie jak AWS pod koniec swych rządów. Naprawdę nie chciałbym, żeby ich śladami poszło PO. Wtedy chyba tylko LPR wyborcom zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:13 Na czas wszystkich świętych Osobowicka jest zamknięta. Tak więc lepiej teraz tam nie jeżdzić i ogladac, chyba ze na cmentarz oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:17 sie jeżdzi - całkiem wygodnie , szkoda że nie ma dalszego ciągu / poznań / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni NASTĘPNE MOSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:37 Następnym mostem będzie nowy Most Warszawski oraz remont i przebudowa Mostu Szczytnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: PARAMETRY MILLENIJNEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:41 www.wroclaw.pl/m3302/p10813.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: PARAMETRY MILLENIJNEGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 21:02 Zamówiliśmy niezależny kosztorys budowy przeprawy przez Odrę poza Wrocławiem. Wyniki opublikujemy. Odpowiedz Link Zgłoś