Dodaj do ulubionych

NOWY MOST !!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:19
Jutro o 12 otwarcie Mostu Millenijnego !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: 213.199.196.* 28.10.04, 23:51
      Dobry powód do narzekan :)
      a to kolor zły, a to za długi, a to za krótki, a to linia autobusowa nie
      przechodzi obok bloku, a to za wąski, to znów za szeroki, za drogi, to znowu
      nazwa zła...
      • martouf Re: NOWY MOST !!!!!!!! 29.10.04, 00:02
        Jest ładny
        • Gość: wojt Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.04, 00:46
          jest ZA ŁADNY, napewno go poszprajują
    • map4 Re: NOWY MOST !!!!!!!! 29.10.04, 07:29
      Kto będzie go wyświęcał ?
    • Gość: kklement Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 08:35
      ... kierowców ten most NIE ZOSTANIE DZIŚ O 12:00 OTWARTY ! Dalej będziemy stać
      w korkach wracając z pracy. VIP-y zrobią sobie rauciki i bibki - wiadomo, że
      najlepszym dniem jest dla nich piątek - ale po tym uroczyście otwartym moście
      pojadą tylko autobusy. I będzie tak w czasie weekendu związanego ze świętem
      zmarłych, choć to najkrótsza przeprawa na Cmentarz Osobowicki. Typowy
      przykład "polnische Wirtschaft". Nasze władze napluły nam po prostu na głowę !
      • Gość: most_pontonowy Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... IP: *.18.akron.wroc.pl 29.10.04, 09:19
        Ale jaka będzie pompa i zadęcie!
        Imprezka o 12.00 - szampaniki i te sprawy, do tego jakaś darmowa wyżerka
        i VIPasy-urzędasy mają już piątek z głowy. Nie łudźmy się, że ktoś z nich wróci
        jeszcze do biura. Sekretarki będa powtarać mantrę: "Nie pana
        prezydenta/marszałka/prezesa/ - jest na otwarciu Mostu Milenijnego i już go
        dzisiaj nie będzie..."
        Do poniedziałku koniec z robotą... :))

A i nazwa - Milenijny - słuszna, bo przez najbliższe 1000 lat pewnie żaden
        następny most nie powstanie...
        • el.dupa Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... 29.10.04, 10:24
          Chodźmy wszyscy na ten jubel.
      • pomyslowa Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... 29.10.04, 16:40
        Przeciez auta jeżdżą juz normalnie przez most!!!!????
        • Gość: wojt Re: Pieprzysz ! Dla mnie i dla tysięcy innych ... IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.10.04, 00:19
          Jasne, że tak, przecież jechałem! Poza tym chyba całkiem miło też można nim
          chodzić. PO cholere za każdym razem wieźć swój tyłek samochodem...
      • Gość: kklement Zwracam honor ! Zostałem wprowadzony w błąd :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 08:53
        Faktycznie, most był otwarty. Ale chyba nie do wszystkich dotarło, bo korki na
        Długiej i tak były :)
    • map4 Re: NOWY MOST !!!!!!!! 29.10.04, 10:34
      Niestety, nie wszyscy będą mogli wziąć udział w tym - nie waham się użyć
      określenia "epokowym" - wydarzeniu. Czy moge liczyć na fotografów - amatorów,
      którzy uwiecznią najwspanialsze momenty bratania się władzy z narodem ?

Z tego, co na forum wróble ćwierkają wynika, że władza najpierw wstęgę przetnie
      a potem most i tak zamknie. Czy wiadomo już, kiedy most zostanie otwarty dla
      reszty barachła, tzn. szarych wyborców ?
      • u-boot Re: NOWY MOST !!!!!!!! 29.10.04, 10:39
        Nie tylko na nagrania z ukrytej kamery. Mikrofony już sa rozmieszczone.
        • Gość: Musaszi Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 29.10.04, 10:51
          Skończcie biadolić sfrustrofani maruderzy! Mozna puscic pawia od tych
          wszystkich idiotycznych komentarzy... najlepiej zeby Dutkiewicz przeprosil
          wszystkich za to, ze w ogole ten most powstal!!!
          • Gość: madafaka Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: 212.165.158.* 29.10.04, 10:55
            i skruszony oddał kasę wraz z kolesiami....:)
            • Gość: jo Re: NOWY MOST !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:14
              trzeba było sobie wybrać kogoś z SLD na prezydenta jak jest tak źle.
    • Gość: siwawy Cud nad Odrą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:25
      Cieszycie się z niego jak rdzenny mieszkaniec Afryki blaszką...
      Jak by to łaska była jakaś... a co to purpurowi, go postawili ? prezydenci,
      byli i obecni? To obywatele tego kraju z podatków wszelakich (drogowych
      głównie) i powinno być ich jeszcze trzy, albo więcej ... tyle ile trzeba.
      Ciekawe ile purpurowy dał kasy z tacy na ten cudowny, błogosławiony dar(on
      chyba mysli ze to dar niebios)?
      Ciekawe ile warta była popijawa z okazji otwarcia ... i ciekawy kiedy "znajome"
      firmy budowlano-remontowe dostaną zlecenia "poprawek", "przebudowy"
      i "remontów"... bo przecież to jest most duży i niezwykły, wiec i niezwykle
      beda tez zlecenia.... milenijne...

• Gość: he Re: Cud nad Odrą IP: *.finemedia.pl 30.10.04, 14:12
        mentalnosc palaka........dac mu cos, a on jeszcze narzeka. ja sie cholernie
        ciesze z mostu i gowno mnie obchodzi ile kosztowala popijawa.
        • pluto10 Re: Cud nad Odrą 30.10.04, 14:33
          Dzisiaj jechałem 322 z Nowego Dworu przez most.Samochody jeżdżą.Nie siejcie
          paniki!
          --------------------------
          pluto10
          • Gość: fredrus Re: Cud nad Odrą IP: *.238.246.18.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 30.10.04, 14:55
            Gość: siwawy napisał:

Ciekawe ile warta była popijawa z okazji otwarcia ...

Jakby to mialobyc, otwarcie tak waznego i oczekiwanego mostu i nie wypic z tej
            okazji. Nie badzmy juz tacy drobiazgowi. Most kosztowal 150mil. zl., to te
            dodatkowe kilka tys. nikogo nie zbawia, zwlaszcza, ze firma ktora go
            sfinansowala i zbudowala, jak najbardziej zasluguje na podziekowanie. Nie
            badzmy juz takimi dziadami
            • Gość: Rafis wyjasnienie IP: 213.199.196.* 30.10.04, 15:57
              Most został zbudowany z apieniądze wrocławian a nie jakichs "obywateli tego
              kraju" bo ten kraj pokazuje z ema Wrocław w dupie.Nasze miasto nie dostaje
              żadnych poważnych dotacji na budowe nowych dróg.
              • Gość: Rafis Re: wyjasnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:11
                "bo ten kraj pokazuje z ema Wrocław w dupie" - w.g mnie raczej jest inaczej -
                nasi politycy to banda amatorów, na dodatek pokłóconych ze sobą, zwykła prowincja...
                • Gość: erni Re: wyjasnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:14
                  >nasi politycy to banda amatorów, na dodatek pokłóconych ze sobą, zwykła
                  >prowincja...

Dokładnie tak. Do tego dodam brak misji i honoru. SLD=Mafia.
                  Kulczyk+Ałganow=Kwaśniewski
                  • Gość: matematyk Re: wyjasnienie IP: *.proxy.aol.com 30.10.04, 18:13
                    Kwasniewski - Alganow = Kulczyk buhahahahaha
                • Gość: Rafis Re: wyjasnienie IP: 213.199.196.* 30.10.04, 16:28
                  Gość portalu: Rafis napisał(a):

> "bo ten kraj pokazuje z ema Wrocław w dupie" - w.g mnie raczej jest inaczej -
                  > nasi politycy to banda amatorów, na dodatek pokłóconych ze sobą, zwykła
                  prowinc
                  > ja...

Odpiernicz sie juz od tego SLD!
                  • Gość: Mundzio Re: Skoro o pacynkach mowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 17:28
                    Podobno orłow z PO mamy jako posłow. Np. pan Zdrojewski, pan gensek Schetyna,
                    itd. Z tego co piszecie, że na inwestycje Wrocław nie dostaje ani grosza widać,
                    że ich działalność na rzecz społeczności lokalnej jest zerowa . Czyżby to były
                    pacynki?
                    • Gość: Rafis Re: Skoro o pacynkach mowa IP: 213.199.196.* 30.10.04, 17:40
                      Gość portalu: Mundzio napisał(a):

> Podobno orłow z PO mamy jako posłow. Np. pan Zdrojewski, pan gensek Schetyna,
                      > itd. Z tego co piszecie, że na inwestycje Wrocław nie dostaje ani grosza
                      widać,
                      >
                      > że ich działalność na rzecz społeczności lokalnej jest zerowa . Czyżby to
                      były
                      > pacynki?

a to PO tworzy rząd? ilu ministrów ma PO? z Wrocka sa za to posłowie SLD którzy
                      jakis czas temu głosowali przeciwko przeznaczeniu przez panstwo bodajze 100 mln
                      na budowe autostradowej obwodnicy Wrocławia.Rozumiesz to? głosowali przeciwko!
                    • Gość: jo Re: Skoro o pacynkach mowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:13
                      Trzeba sobie było wybrać prezydenta z SLD,formacji ludzi dbających o potrzeby
                      swoich wyborców:))).
                      • Gość: Mundzio Re: Skoro o pacynkach mowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 20:49
                        SLD ma wyjątkowo wysokie notowania takie jak AWS pod koniec swych rządów.
                        Naprawdę nie chciałbym, żeby ich śladami poszło PO. Wtedy chyba tylko LPR
                        wyborcom zostanie.
              • Gość: erni Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:13
                Na czas wszystkich świętych Osobowicka jest zamknięta. Tak więc lepiej teraz
                tam nie jeżdzić i ogladac, chyba ze na cmentarz oczywiście :)
                • Gość: dude Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:17
                  sie jeżdzi - całkiem wygodnie , szkoda że nie ma dalszego ciągu / poznań /
    • Gość: erni NASTĘPNE MOSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:37
      Następnym mostem będzie nowy Most Warszawski oraz remont i przebudowa Mostu
      Szczytnickiego.
    • Gość: erni Re: PARAMETRY MILLENIJNEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:41
      www.wroclaw.pl/m3302/p10813.aspx
      • Gość: jojo Re: PARAMETRY MILLENIJNEGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 21:02
        Zamówiliśmy niezależny kosztorys budowy przeprawy przez Odrę poza Wrocławiem.
        Wyniki opublikujemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka