filippa 02.11.04, 18:51 Szukam wydanej w latach 90-tych broszury o historii Wytworni Filmow Fabularnych we Wroclawiu autorstwa Mariana Krasa. Jesli ktos ma prosze o udestepnienie, naprawde na krotko :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sid Vicious Ja mam cóś takiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 00:14 Ja mam taką broszurkę. Ch..nia straszna. Nic w niej nie ma konkretnego. Moge podać ci informację, gdzie ją zdobyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: Ja mam cóś takiego IP: *.finemedia.pl 04.11.04, 09:07 Prosze o informacje na maila filippa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid Vicious Ale jakie informacje i o czym? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: Ale jakie informacje i o czym? IP: *.finemedia.pl 04.11.04, 19:49 ????? Napisales: >Ja mam taką broszurkę. Ch..nia straszna. Nic w niej nie ma konkretnego. Moge >podać ci informację, gdzie ją zdobyć Wiec prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid Vicious W WFF IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 21:52 Książka ma 109 kartek. Wydał ją "pozapol" sp. zoo. Słowo wstępne wygłosił Michał Zabłocki. Wydana jest w 1989 roku. Ja pisałem artykuł o WFF i umówiłem się z dyrem wytwórni (Janusz Tryzno). A książeczkę podarowała mi sekretarka. Idź tam, naściemniaj, że zdajsze do Łodzi lub piszesz artykuł i chciałbyś otrzymać jakąś pomoc. Ksiązka jest taka sobie, ale sekretarka miała cały stos innych lektur o wrocławskiej WFF. Może masz namiary telefoniczne na Andrzeja Wajdę??? Odpowiedz Link Zgłoś