Dodaj do ulubionych

Szukam broszury o WFF

02.11.04, 18:51
Szukam wydanej w latach 90-tych broszury o historii Wytworni Filmow
Fabularnych we Wroclawiu autorstwa Mariana Krasa. Jesli ktos ma prosze o
udestepnienie, naprawde na krotko :-) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sid Vicious Ja mam cóś takiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 00:14
      Ja mam taką broszurkę. Ch..nia straszna. Nic w niej nie ma konkretnego. Moge
      podać ci informację, gdzie ją zdobyć
      • Gość: Fil Re: Ja mam cóś takiego IP: *.finemedia.pl 04.11.04, 09:07
        Prosze o informacje na maila filippa@gazeta.pl
        • Gość: Sid Vicious Ale jakie informacje i o czym? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 11:06
          • Gość: Fil Re: Ale jakie informacje i o czym? IP: *.finemedia.pl 04.11.04, 19:49
            ?????

Napisales:
            >Ja mam taką broszurkę. Ch..nia straszna. Nic w niej nie ma konkretnego. Moge
            >podać ci informację, gdzie ją zdobyć

Wiec prosze o informacje.
            • Gość: Sid Vicious W WFF IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 21:52
              Książka ma 109 kartek. Wydał ją "pozapol" sp. zoo. Słowo wstępne wygłosił
              Michał Zabłocki. Wydana jest w 1989 roku. Ja pisałem artykuł o WFF i umówiłem
              się z dyrem wytwórni (Janusz Tryzno). A książeczkę podarowała mi sekretarka.
              Idź tam, naściemniaj, że zdajsze do Łodzi lub piszesz artykuł i chciałbyś
              otrzymać jakąś pomoc. Ksiązka jest taka sobie, ale sekretarka miała cały stos
              innych lektur o wrocławskiej WFF. Może masz namiary telefoniczne na Andrzeja
              Wajdę???
              • Gość: Fil Re: W WFF IP: *.finemedia.pl 05.11.04, 07:50
                Dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka