Gość: oriana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.04, 20:57 szukam dobrego spowiednika we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Re: Szukam dobrego spowiednika IP: 80.53.160.* 03.11.04, 21:08 Co rozumiesz pod pojeciem "dobry spowiednik"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.11.04, 21:55 To chyba oczywiste. Taki, który wszystko potrafi rozgrzeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Mów 03.11.04, 22:30 Mów (a raczej pisz) siostro. Wysłucham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
droite Re: Szukam dobrego spowiednika 03.11.04, 23:48 mocno polecam ks. Stanisława Orzechowskiego alias Orzech z parafii św. Wawrzyńca (ul. Bujwida). Odwagi! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzechowski Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:49 ale jajca! w przemyślu w XVI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzechowski orzechowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:52 ale jajca! w przemyślu w XVI wieku żył słynny poeta renesansowy, kanonik przxemyski stanisław orzechowski. yak samo nazywał się mój dziadek, no a teraz ten ksiądz. ciekawe, czy to jakaś rodzinka. aha, mieszkamy teraz w przemyślu, a rodzina pochodzi z kresów! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.11.04, 23:52 A nie potrzebujesz czasem odpustu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 16:19 szukasz spowiednika w dosłownym tego słowa znaczeniu czy tez osoby której mozesz sie wyzalic na ramieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.11.04, 16:21 ja też polecam Orzecha. Co środę w nocy ma spowiedź... Za każdym razem DUŻE przeżycie... Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Tak dobrego, jak ten w filmie "Pręgi? 04.11.04, 16:28 Tak dobrego, jak ten w filmie "Pręgi? Odpowiedz Link Zgłoś
natusik Re: Tak dobrego, jak ten w filmie "Pręgi? 04.11.04, 16:37 ja też polecam Orzecha. I bardzo szkoda, że ludzie potrafią się nabijać nawet z takiego tematu!!! Jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia-lepiej nic nie mówcie!!!!!!! ul.Bujwida, środa wieczorem. POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Re: Tak dobrego, jak ten w filmie "Pręgi? 05.11.04, 08:05 Mogę pisać, co mi się tylko podoba. Nie krytykuję Twojej wypowiedzi, choć mnie wnerwia, więc Ty nie krytykuj mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Tak dobrego, jak ten w filmie "Pręgi? IP: *.mat.univie.ac.at 05.03.05, 19:53 > Nie krytykuję Twojej wypowiedzi, choć mnie wnerwia, No jak to nie jest krytyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
renica45 Re: Szukam dobrego spowiednika 04.11.04, 21:18 A może jednak po rozgrzeszenie przyjedziesz do Częstochowy na Jasną Górę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry spowiednik Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:04 Jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Szukam dobrego spowiednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:52 proponuję spowiadać się do kibla, jest naprawdę nieźle Odpowiedz Link Zgłoś