Dodaj do ulubionych

Tajemica Księżyca

IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 05.11.04, 21:57
proponuje wziac udział w programie urzekła mnie twoja historia
Obserwuj wątek
    • Gość: usmiech Re: Tajemica Księżyca IP: *.client.comcast.net 06.11.04, 06:37
      podoba mmi sie ta historia. Dzieciak uchwycil cos niezwyklego i ma fajna
      przygode.
      Mysle ze bedzie dalszy ciag tej fotografii. ciekawa jestem dalszych hipotez.
      • Gość: zielony ratownik konsfekrwencja danikena ? niemca v.szerza IP: 82.160.68.* 06.11.04, 18:13
        moc prasy taj.... głodnej
        ????????Od piątku do niedzieli Czesi, Słowacy, Niemcy, Białorusini i Polacy
        rozmawiają we Wrocławiu o tajniaku von danikenie i Wspólnej xxxxx
        historii ??????????

05-11-2004 , ostatnia aktualizacja 05-11-2004 19:47

Od piątku do niedzieli Czesi, Słowacy, Niemcy, Białorusini i Polacy rozmawiają
        we Wrocławiu o xxxxxxxx

foto Walków ...niebieska bryzga

- Niesamowite wrażenie zrobiła na mnie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxzmobilizowała mnie do
        tego spotkania - mówił wczoraj w Ossolineum xxxx Pędzi..wol f pomysłodawca
        konferencji "Wspólne odnajdywanie xxxxxxx". Z wykształcenia astronom, z zawodu
        dziennikarz, piszący dla prasy polskiej, czeskiej i austriackiej zaprosił
        historyków, dziennikarzy, socjologów i polityków, m.in. Sxxx Sxxx xxxxxxx.
      • Gość: xegar Re: Tajemica Księżyca IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.04, 00:49
        Gość portalu: usmiech napisał(a):

> ciekawa jestem dalszych hipotez.

Misiek nie wyłączył lampy błyskowej. Takie flary pojawiają się czasem na
        zdjęciach, gdy strzela się lampą w mrok, albo gdzieś na [normalnej]
        fotografowanej scenie znajduje się błyszczący przedmiot, odbijający światło
        lampy w postaci małego punktu o nieproporcjonalnie dużej w stosunku do reszty
        sceny jasności.

Pozdrawiam, Xe.

PS. Cyfraka na imieniny.. dobrze ma gó..arz. ;-)))))
        • Gość: usmiech Re: Tajemica Księżyca IP: *.client.comcast.net 07.11.04, 03:29
          dzieki:)
          Twoje wyjasniene jest takie....zwycczajne; a ja tu mialam nadzieje na jakies
          nieprawdopodobne zupelnie historie z kosmosu:)
          • Gość: xegar Re: Tajemica Księżyca IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.04, 20:22
            Gość portalu: usmiech napisał(a):

> ja tu mialam nadzieje na jakies
            > nieprawdopodobne zupelnie historie z kosmosu:)

Napisalem, ze flary sie pojawiaja, ale specjalnie dla Ciebie nie napisalem,
            DLACZEGO sie pojawiaja. To nie sa zjawiska pozaziemskie, tylko calkowicie
            miejscowe Dobre Duchy. Otaczaja one wiekszosc ludzi Aura Dobrych Intencji, ktora
            czasem jest widoczna w postaci czegos w rodzaju zlotych platkow, unoszacych sie
            w powietrzu. I to one tak blyszcza. A tezy tej dowodzi fakt, ze flary na
            dziennych zdjeciach pojawiaja sie najczesciej na zdjeciach zrobionych przy
            okazji roznych milych rodzinnych uroczystosci jak np. choinka (owszem,
            wigilijny wieczor jest po zmroku, ale przeciez przy takich okazjach nie siedzi
            sie po ciemku).

Xe. ;-)
            • Gość: usmiech Re: Tajemica Księżyca IP: *.client.comcast.net 08.11.04, 03:29
              ponownie dziekuje:)
              To urocze wyjasnienie. Wierze w Dobre Duszki:)
    • Gość: klient z piekarni taj em ni ca fotografii ....maślanej IP: 82.160.68.* 06.11.04, 17:44
      05-11-2004 , ostatnia aktualizacja 05-11-2004 20:35

Erich von Däniken, popularny pisarz i kontrowersyjny badacz starożytnych
      cywilizacji, przyjedzie do Łodzi na festiwal gór, przygody i sportów
      ekstremalnych.

Szwajcarski pisarz będzie gościem 6. edycji Explorers Festival. - Jego życie
      jest rewelacyjnym przykładem łączenia pasji, talentu i twórczej fantazji, tych
      cech, które staramy się poprzez festiwal propagować - mówi Zbigniew Łuczak,
      dyrektor Explorers Festival. To właśnie dlatego Däniken otrzyma w Łodzi nagrodę
      Explorera 2004. Kapituła nagrody doceniła przede wszystkim jego ostatni pomysł -
      stworzenie parku tematycznego Mysieries of the World (Tajemnice Świata) w
      Interlaken, gdzie każdy może wziąć udział w odkrywaniu zagadek Ziemi i Kosmosu.

Däniken (69 lat) już jako student zajmował się badaniem starożytnych pism. W
      1968 r. ukazała się jego książka "Wspomnienia z przyszłości" i stała się
      międzynarodowym bestsellerem. Sławę zyskał w Stanach Zjednoczonych dzięki
      telewizyjnemu programowi "W poszukiwaniu starożytnych astronautów". Według jego
      teorii Ziemia była odwiedzana przez przedstawicieli pozaziemskich cywilizacji.
      Jego książki przetłumaczono na 28 języków i sprzedano w 60 mln egzemplarzy.
      • Gość: hydraulik taj em ni ca ciśnień prasy ..... IP: 82.160.68.* 06.11.04, 18:24
        jeszcze dwa tygodnie linki czynne potem mchnk... ?? he .. mechanik
        robi prasiany holocaust bo bendzie pełno nowych 'jaj'.....
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,2378929.html
        miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2378694.html
    • Gość: antyhipnotyzer kolko księżyca..kolko soszewki..blysk kot li wy? IP: 82.160.68.* 06.11.04, 19:02
      soczewka maślana von danie z kena
      • Gość: E2rd kolo soszewki..blysk kot li wy..kolo drabiniaste IP: 82.160.68.* 06.11.04, 19:41
        dotacje z uni tzn tez z pl tzn nie z uni tylko unijne 'nasze'
        dotacje pana wojta i plebana i to ten moment wlsnie n.iebieski chlop
        albo 'stary' jelcz
        albo 'star'Y robili w star'achowicach a teraz 'man'y blaszane ludzie
        monetarne cos jakby zolnierzyki owiane kolorami nocnej biesiady z raichu
        w wersji ostro bramskiej na roma antycznej gdzie na koncu walu lub lEcho walE
        z miEdzy zrobili na5A zielone pod n.iebiesko OR.nito.logio ..giEgiEm PolsKat
    • Gość: alex wyjasnienie zagadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:55
      dziwie sie, ze pan astronom nie wpadl na to co to jest. Ale bardziej bym
      obstawial, ze on mial pewne domysly, ale dziennikarze gazety postanowili
      pozostawic zagadke, zeby miec tania sensacje...
      OTO MOJE WYJASNIENIE
      jest to zwykly odblask na soczewce obiektywu lub tez odblask od szyby przez
      ktora byc moze dzieciak fotografowal Ksiezyc. Jesli fotografowal przez szybe to
      moze to tez byc odbicie jakiegos jasnego elementu znajdujacego sie za nim...
      Nie moze to byc zadne cialo niebieskie lub inne zjawisko na niebie, bo jest po
      prostu za duze, zeby go nie zobaczyc robiac zdjecie. Nawet slepak robiacy
      zdjecie Ksiezycowi musialby zwrocic uwage ze pojawilo sie na niebie cos co ma
      wielkosc tylko troche mniejsza od Ksiezyca.
      W ogole to smierdzi mi sprawa strasznie. Gosciu potrafil podac z dokladnoscia do
      minuty kiedy zrobil zdjecie, ale nie byl pewien czy 2 czy 3 pazdziernika... bez
      sensu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka