Dodaj do ulubionych

ryszard czarnecki

IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.11.04, 15:09
Przeczytałem dzisiaj kilka notatek z bloga ryszarda czarneckiego - popularnego
polityka z wrocławia. bardzo jestem ciekaw jak wy postrzegacie jego osobę?

dla zainteresowanych link: www.ryszardczarnecki.pl/page.php?&page=blog
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Gdybym 18.11.04, 15:19
      Gdybym miał szczerze napisać co sądzę o tym panu to w najlepszym wypadku cenzura by usunęła wątek.
    • Gość: Roman Re: ryszard czarnecki IP: 80.53.160.* 18.11.04, 15:34
      > Przeczytałem dzisiaj kilka notatek z bloga ryszarda czarneckiego - popularnego
      > polityka z wrocławia
      Raczysz żartować - popularnego????
      Dla mnie i wielu to zwykły, karierowicz i bufon.
      • Gość: bruno braun Re: ryszard czarnecki IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.11.04, 15:43
        popularnym można być z wielu powodów, dlatego tego słowa użyłem. On wsławił się
        swoją głupotą.
        • Gość: ceglar Re: ryszard czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:02
          rikardo de blak
    • taxi.wroclaw Re: ryszard czarnecki 18.11.04, 18:07
      Uwaga na odwiedziny pod tym linkiem. Tam jest licznik, który wprowadza w jeszce
      większe samouwielbienie autora. A spróbujcie jeszcze przesłać maila pod podany
      adres osobisty. Nic z tego.
      Pan Ryszard pisze sam, pisze dużo, pisze tak, żeby się podobać. I warto bo gaża
      eurodeputowanego jest godziwa i długotrwała oraz gwarantuje światowe życie i
      zabezpieczenie materialne na przyszłość. Gdyby w Samoobronie zrobiło się źle i
      nie byłaby w stanie zagwarantować sukcesów Panu Ryszardowi, to z pewnością
      zmieni barwy klubowe, bo w tym ma perfekcyją wprawę. To jest po
      prostu "wytrawny" polityk.
    • Gość: bitkonwerter Re: ryszard czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:22
      :))))))).Nie bijmy chwilowo nie leżącego.
    • Gość: nikt Re: ryszard czarnecki IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.11.04, 18:26
      Biegnę co tchu do domu, żeby z przyjemnością zajrzeć na forum. Zasiadam z
      herbatką przed komputerem i co widzę?...Nie kto inny, tylko "chluba" Wrocławia
      reklamuje swoje wypociny...
      • Gość: ziutek A pewnie że chluba IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.11.04, 20:52
        Ricardo de la Negro to mój idol! Buhahahahaha! On wie zawsze gdzie stoją
        konfitury. Stanowisko wysokie, duża kasa i mało roboty! To jest to.
    • Gość: cookie Re: ryszard czarnecki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 20:51
      Pan Ryszard Cz. ma taka charakterystyczna ceche, ze spieprzy wszystko, czego sie dotknie. Z jego pobytu w Strasbourgu wynikaja dwa pozytywne wnioski:

1. Nie spieprzy przez ten czas nic we Wroclawiu oraz miejmy nadzieje rowniez w Polsce

oraz

2. Rozwali Parlament Europejski od srodka, ktory to parlament moim zdaniem jest instytucja sztuczna, kosztowna i absolutnie niepotrzebna.
      • Gość: wyobraźnia Re: ryszard czarnecki IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.11.04, 22:53
        Żadna, choćby najbardziej krytyczna opinia nie zepsuje humoru Rychowi - on wie:
        wybierają, znaczy się kochają!
        • Gość: ... Re: ryszard czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:15
          gość nie do przyjęcia, kurcze Wrocław miasto bardzo tolerancyjne, nawet dla
          takich ludzi jest miejsce (niestety).
          • Gość: PO ANGIELSKU (...) ze strony cytat :) IP: 212.127.77.* 19.11.04, 09:22
            18.11.2004
            Ryszard Czarnecki udzielił wywiadu dla francuskiej TV w języku angielskim

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka