Dodaj do ulubionych

Akcja wrocławskiego NZS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:40
Panie Jaros zajmij sie lepiej walką o zaprzestanie wałków wyborczych na
Uniwersytecie! Ups. zapomniałem że przecież tam wygrał Jacek Rawecki a ty
przecież jesteś jego człowiekiem na Ekonomicznej. Wspólne interesy w Enigmie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: MainstreetVoice Planeta Mlodych Zlodziei IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 12:17
      A Ty Nedzny Cwaniaku ze zlodziejskiej Planety Mlodych zajmij sie lepiej pilnowaniem brudnych interesow Twoich i bandy Twoich kolesiow : Midziaka, Mirka, Maja, Jezierskiego, Skory, Andrzejewskiego i wszystkich pozostalych zlodzieji. Nedzny zalosny hipokryto. Takich jak ty powinni wywieszac za jaja na najblizszym drzewie z podpisem -tu sobie dynda zlodziej, sku..el i nedzny zalosny zaklamany dupek. Nedzna szujo. W koncu ktos dobierze sie wam do dupy, gwarantowane.
      • Gość: Andrzej Re: Planeta Mlodych Zlodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:12
        Brawa dla studentów Akademii Ekonomicznej!!! W pełni Was popieram!!! Tak
        trzymać!!! Nie wiem tylko co to za pierdoły nie na temat ktoś wypisuje:(((
    • Gość: dawid. Re: Akcja wrocławskiego NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:35
      fajna ta laseczka na zdjeciu!
    • Gość: dawid. fajna ta laseczka na zdjęciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:36
      • Gość: kisiu Re: fajna ta laseczka na zdjęciu! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 26.11.04, 20:03
        fajna ta laseczka na zdjeciu, tylko szkoda ze ta pani w okularach ja zaslania ;)
    • Gość: kisiu Re: Akcja wrocławskiego NZS IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 26.11.04, 20:06
      fajna ta laseczka na zdjeciu, tylko szkoda ze ta pani w okularach ja zaslania ;)
    • czarna_rozpacz NZS dziala jak SZSP....... 26.11.04, 20:10
      tylko czy te obecne goownierze wiedza,
      na czym polega mysl niezalena?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka