Gość: badylek IP: 156.17.118.* 28.11.04, 19:53 Kiedy ten pochod?? W pon czy wtorek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Marsz jedności z Ukrainą IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 28.11.04, 20:13 o godzinie 12:00 przed Urzędem Wojewódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Marsz jedności z Ukrainą 28.11.04, 21:12 nie ma to jak odpowiedź na pytanie :P we wtorek 30 XI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany Re: Marsz jedności z Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:45 hahahahaha, gość :P spoko. ale najwazniejsze ze w DSach na Polibudzie juz wiadomo. :) pozdrawiam. napiszcie czy bedziemy mieli na Polibudzie godziny rektorskie. Ja i tak mam wolne, ale wiem, ze rektor ma podjac decyzje w poniedzialek i nie moglismy tego powiedziec :/. UWr i AE maja. A jak nie bedzie godzin rektorski (wierze w rektora, ale...), to dogadajcie sie z prowadzacymi. Czesc na pewno pojdzie. wiem to :) do zobaczenia pod Urzedem. NA POMARANCZOWO! Odpowiedz Link Zgłoś
sevrin Re: Marsz jedności z Ukrainą 29.11.04, 16:39 Niestety - JM "Rektor" polibudy nie zarządził żadnych godzin rektorskich z tej okazji :P Zarzeka się jednak na wszystkie świętości, że Polibuda jak najbardziej popiera idee Marszu, a stosowne upoważnienie otrzymał przedstawiciel NZSu. A teraz uwaga - najpoważniejsza wypowiedź jaką ostatnio usłyszałem (a padła z ust sekretarki rektora): "...oczywiście wszyscy studenci, którzy będą brali udział w marszu, będą mieli usprawiedliwioną nieobecność..." - po czym Pani Szanowna z uśmiechem rzuciła retorykę: "...Tylko jak sprawdzić, kto był na marszu..." Życzę zdrowia Szanownej Pani... PS. Jak widać - tzw. "nieoficjalne źródła" (cyt. "Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, prawdopodobnie tym śladem pójdą także Uniwersytet i Politechnika. Ale oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma.") niekoniecznie mają pojęcie o tym co faktycznie na danej uczelni się liczy :( Nie wiem jak Uniwerek, ale na Polibudzie ogłoszenie godzin rektorskich wątpliwe byłoby nawet w obliczu zagrożenia terrorystycznego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Re: Marsz jedności z Ukrainą IP: 81.219.236.* 29.11.04, 08:19 Kocie, wysłałam Ci na priva apel. Porozsyłaj po znajomych. Zajrzyjcie na stronę www.ukraina 2004.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamer Marsz jedności z Ukrainą - DATA, GODZINA, MIEJSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:59 Witam! We wtorek 30.11.2004 o godzinie 12:00 pod Urzedem Wojewodzkim we Wroclawiu rozpocznie sie pikieta na rzecz demokracji na Ukrainie (nazwana "Demokracja przede wszystkim"). Przemaszerujemy na plac Solny. Organizatorem demonstracji jest NZS ale uczestniczyc w niej beda niemal wszystkie organizacje studneckie. Ze swojej strony chcialbym zaprosic wszystkich zainteresowanych aktualna sytuacja na Ukrainie, ceniacych sobie demokracje i prawo do wolnych i uczciwych wyborow do udzialu w tejze manifestacji. NA WIEKSZOSCI UCZELNI (AE, UWR, PWR,...) BEDA W TYM CZASIE GODZINY REKTORSKIE!!! Wszelakie pomaranczowe czesci ubrania i inne gadzety mile widziane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Marsz jedności z Ukrainą - DATA, GODZINA, MIE IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.11.04, 19:55 A co z AWF??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Marsz jedności z Ukrainą - DATA, GODZINA, MIE IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.11.04, 19:59 eh, mialo być w jednym kawałku... nic, czy ktoś wie, co z AWF? Czy mamy godziny rektorskie?? Bardzo chciałabym być na marszu, ale jeśli godzin nie będzie, będę siedziała na fizjologi (kto od nas zrozumie dlaczego...;) W każdym razie w pełni popieram walkę o demokrację na Ukrainie, bo w takich kategoriach, nie manifestacji poparcia, dla tego czy innego polityka, należy rozpatrywać ten marsz (ukłon w stronę Marty). Niestety, nikt mi nie potrafi powiedzieć, czy moja uczelnia patrzy na to w ten sam sposób :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jaros Marsz jedności z Ukrainą GODZINY REKTORSKIE!!! IP: *.ds.ae.wroc.pl 29.11.04, 23:41 Witam jestem głównym organizatorem jutrzejszego marszu studentów ku demokracji i wolności na Ukrainie i Białorusi!!! Godziny rektorskie na pewno przyznane są na Akademii Ekonomicznej i Uniwersytecie. Na Politechnice ciężko o godziny rektorskie. Niemniej jednak rektor powiedział, że popiera inicjatywę marszu studentów i studenci Polibudy będą usprawiedliwieni na zajęciach (jeśli oczywiście wezmą udział w pochodzie). Pozdrawiam i do zobaczenia jutro na pochodzie! NIECH BĘDZIE POMARAŃCZOWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek A co z resztą Ukrainy IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.11.04, 17:54 Napewno "z Ukrainą"?. A ci co głosowali za Janukowyczem to nie Ukraińcy? Odpowiedz Link Zgłoś