Gość: ktus Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:16 Wczoraj mialem okazje przecisnac sie nowootwartym kawalkiem deptaka na Swidnickiej. I patrze, a tu sympatyczne zolte lampy. Antyunijna demonstracja niechybnie - jak nic nas z Unii wywala! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 22.12.04, 15:28 Przez te białe światło na Rynku wcale się nie zrobiło jaśniej dla ludzi, może dla kamer. Światła oślepiają, przez co widać bardzo wyraźnie światła latarni :- ). Akomodacja oka nie działa, obecne oślepiające swiatło nie daje więc takiego miękkiego rozproszenia po okolicy. Nie wiem kto to wymyślił, ale się kompletnie pomylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:19 Przez grupe forumowiczow jest wlasnie przygotowywane odpowiednie pismo do wladz miasta, ponadto przygotowujemy mini-akcje lobbingowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.12.04, 12:23 To pchajmy te sprawe, bo umrze smiercią z zaniechania. Odpowiedz Link Zgłoś
musaszi Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 24.12.04, 15:05 Tak, tak.. trzeba do gory. Najdziwniejsza jes Swidnicka.. do przejscia na bialo. .a dalej pomaranczowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 23:40 I co ,jak po świątecznych spacerkach po Rynku, prawda ,że "romantycznie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 13:30 Obawiam sie, ze protesty cichną. Zostanie obrzydliwe biale swiatlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
elliot3 Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 29.12.04, 09:17 ...narazie czekamy... w przerwie międzyświątecznej i tak byśmy nic nie załatwili w naszych urzędach, a po Nowym Roku ruszymy... ...a pozatym czekamy cały czas, przecież ktoś wcześniej powiedział, iż pewna firma szykuje się już do ponownej zmiany świateł, tym razem na żółte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.ptf.pl 29.12.04, 11:04 tak jest. po przerwie swiatecznej wplynie do urzedow nasze pismo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: VICTORIA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:36 doniesienie z gazety wrocławskiej,rynek i okolice na powrót będą oświetlone ciepłym sodowym światłem,zaraz po świętach,wymienią żarówki na żółte,wygraliśmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: VICTORIA !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 11:40 jesli to prawda, to Ktos Kto Zdecydowal O Swietle Bialym powinien PUBLICZNIE oglosic: "jestem BURAK". I zaplacic za wymiane z wlasnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: VICTORIA !!! - informacje z dzisiejszej gazety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 12:26 Wróci cieplejsze światło Środa, 29 grudnia 2004r. Żarówki lamp w Rynku zostaną wymienione Latarnie oświetlające Rynek zyskają w nowym roku na powrót swoją poprzednią barwę światła. Takie uzgodnienia poczynił na wczorajszym spotkaniu z Zarządem Dróg i Komunikacji miejski konserwator zabytków. Od kilku tygodni Rynek oświetlają nowe żarówki. Poprzednie, żółtawe ZDiK w latarniach wymienił, bo kończyła się ich żywotność. Po wymianie wielu wrocławian nieprzychylnie odebrało nową - białą i chłodniejszą barwę światła. Zmianę skrytykowali też niektórzy radni. - Na piękność nie ma jednak paragrafu. Dlatego wspólnie ze ZDiK-iem ustaliliśmy, że latarnie w Rynku wrócą do wcześniejszej wersji. Poprzednia barwa światła była cieplejsza i Rynek wyglądał przy niej korzystniej i bardziej podobał się mieszkańcom - powiedziała nam Katarzyna Hawrylak-Brzezowska, miejski konserwator zabytków. Żarówki zostaną wymienione, gdy demontowana będzie świąteczna iluminacja. Te z Rynku wykorzystane będą w innych miejscach. Dla porównania zabytkowe centra i główne ulice w innych znanych miasta często oświetlane są białym światłem - takim, jakie wprowadził ostatnio ZDiK. Tak jest np. w Krakowie, Wilnie, Lyonie a także na słynnych Polach Elizejskich w Paryżu. (BW) - Słowo Polskie Gazeta Wrocławska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: VICTORIA !!! - informacje z dzisiejszej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:55 udalo sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elliot3 Re: VICTORIA !!! - informacje z dzisiejszej gazet 29.12.04, 15:50 no coś niesamowitego!!!!!!!! naprawdę nie wierzę...... ;- ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 29.12.04, 18:43 Dzięki serdeczne dla wszystkich ,którzy przyłączyli się do mojego skromnego postu i przez kilka tygodni przysyłali argumenty popierające przywrócenie dawnego oświetlenia. Dziękuje również pani konserwator i radnym za podjęcie mądrej decyzji. Myślę ,że dzięki takim akcjom jak ta Wrocław będzie na pewno piękniejszy ,a przede wszystkim bardziej "nasz". Odpowiedz Link Zgłoś
elliot3 Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 30.12.04, 08:39 to my dziękujemy Tobie, wrocek_fanie, za poruszenie tegoż wątku. teraz powinniśmy wszyscy spotkać się przy piwie, na naszym już Rynku, i uczcić nasze ZWYCIĘSTWO ;-))))) (...i zobaczyć, ile nas naprawdę było ;-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan Swiatło musi być ciepłe 11.01.05, 17:06 Nie chce mi się już polemizować ze ZDiK-iem, bo z tego co zrozumiałem z ich ostatnich wypowiedzi , to chodzi o to ,że żarówki wymienią ,ale tylko dlatego ,że zacofani Wrocławianie się tego domagają ,a tak wogóle to oni mają rację i są w czołówce postępu ludzkości razem z tow. Kim Ir Senem i Fidelem Castro... :) Ich argumenty są dość demagogiczne ,bo co z tego ,że na Polach Elizejskich oświetlenie jest białe skoro w stu innych pięknych miejscach w Paryżu jest żółte. Pola Elizejskie są poza tym szeroką ,ruchliwą arterią i w zasadzie są oświetlone przez wielkie witryny ekskluzywnych sklepów ,salonów i restauracji a oświetlenie latarni jest tylko dopełniające. Wrocławski Rynek bardziej odpowiada paryskiej wyspie La Cite z katedrą Notre Dame,gdzie oświetlenie jest zdecydowanie żółte, bo takie pasuje najlepiej do zabytkowej architektury. BTW gazety:GW i wrocławska podały pod koniec roku, o podjęciu decyzji ,że światło będzie żółte, więc myślę, że nie będą robić z gęby cholewy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Wrocka_Fana Światło IP: 62.89.122.* 14.01.05, 11:57 Wrocek_Fanie (Fanko?) jestem pod wrażeneim Twojej wiedzy oświetleniowej i Twojej charyzmy w dążeniu do celu!!!! Dzięki takim jak Ty forum stało się się ostrym i skutecznym narzędziem wywierania wpływu na czynniki miejskie. BRAWO!!! Jestm ciekaw Twojej opinii na temat iluminacji Mostu Milenijnego oraz Mostu Warszawskiego. Pozdrawiam Twój Fan Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan GODZINA ZERO !!! 01.02.05, 08:36 Już jutro zaczyna się demontaż oświetlenia świątecznego i przy okazji wymiana światła białego na żółte.Mam nadzieję, że ZDiK jest gotowy do całaj operacji i nie wymyśli żadnych "trudności obiektywnych". Prosimy panią koserwator o dopilnowanie,żeby wszystko przebiegło zgodnie z prasowymi zapowiedziami. Wrocławianie czekają na powrót "dawnego pięknego Rynku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:44 jestem trochę rozczarowany postawą gazety,kochana redakcjo czemu nie idziesz z odsieczą dla twoich forumowiczów,mały artykulik,pomocna dłoń,jesteś gazeto jak nieczuła macocha,redaktorze główny,miasto gdzie się jest "GAZETĄ" należy "KOCHAĆ"a tu jak po grudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:05 Co Ty Obcy ludzisz sie ze wyborcza napisze cokolwiek o tych swiatlach? A jesli juz napisze to ze biale sa ok, albo ze wymieniaja (zeby nas uspokoic) po czym okaze sie ze to klamstwo. Gazeta Wyborcza niestety zawodzi juz nie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 12:21 z wyborczą dzieje się ostatnio coś niedobrego, kiedyś byla moją ulubioną gazetą, teraz zaczynam mieć wątpliwości z gazety inteligenckiej (cokolwiek by to miało znaczyć) stała się pismem "dla wszystkich" i w pewnym sensie zbliża się do Faktu dział miejski zamiast kształtować wizję miasta i walczyć o ważne sprawy jest zapchany tanimi sensacyjkami na granicy dobrego smaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:23 kurcze łudziłem sie,ot naiwniak ze mnie,żeby się chociaż ktos z gazety zawstydził,napiszmy wyrażnie,GAZETA OLEWA FORUMOWICZOW,forumowicze powinni zdecydowanie olać gazetę,trzeba by to pokazywac na kazdym kroku,naiwniak ze mnie ,wiem że to nic nie da,za wysokie dla nas progi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:30 szkoda ze Rzepa nie ma dodatku regionalnego..i ma troche za duzy format. Rzepa bije Wyborcza na calym froncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 16:13 ostatni wieczór na biało ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:06 czy coś słychać na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:00 ja nic nie wiem, nic nie slyszalem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:42 no i co zrobili nas w konika czy pani konserwator to osoba zacna i słowa zwykła dotrzymywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 11:00 poczekajmy, jeszcze nie zaczęli usuwać oświetlenia świątecznego jak tylko ktoś zobaczy ruch ekip demontu- jących ,niech zaraz daje znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 17:39 Ciszę wokół tematu niewątpliwie zburzyc nalezy:) co tez czynimy i czyńmy dalej. Może jakis telefon do..własnie, do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan Re: GODZINA ZERO !!! 04.02.05, 09:29 według prasy sprzed miesiąca to już dzisiaj mają demontować oświetlenie świąteczne i wymienić żarówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:02 Przed momentem dostalem informacje od kolegi no.logo, ktory bedac na rynku rozmawial z ekipa demontujaca swiateczne ozdoby - oni kompletnie nic nie wiedza o wymianie oswietlenia. Nie slyszeli o tym. Coz to moze oznaczac? -albo zdik nas po prostu olal -albo do wymiany oswietlenia zostanie wynajeta inna ekipa Proponuje wznowic akcje mailingowa do zdiku! Ja juz pisze maila z zapytaniem o to oswietlenie. emazur@zdik.wroc.pl - to adres Pani Ewy Mazur - rzecznika prasowego Zdiku zdik@zdik.wroc.pl - a to "zbiorczy" adres do Zdiku. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:08 robi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadza2 Re: OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:13 hehe, ale was "wadza" oszukała :-) wzięła na przeczekanie, a potem elegancko wybambusowała :-) tak to jest, jak się ufa w słowa - następnym razem nauczycie się, żeby brać deklaracje władzy na piśmie - buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:16 wadza2: jeszcze nikt nas nie wybabusowal. ZObaczymy co nam odpisza. Myslisz ze ktokolwiek daliby nam na pismie? Wybambusuja nas rzeczywiscie jesli odpuscimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: przykładowy okaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:40 popatrzcie panowie jaki to podręcznikowy przykład mizernego człowieczka,jak to się cieszy że się nam nie udło ,spier....o,to forum z takich znane, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:41 Jestem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 04.02.05, 16:28 mamy wszystko na piśmie i to w nakładzie kilkudziesięciu tysięcy egzemplarzy zarówno wyborcza jak i wrocławska przekazała relację ze spotkania pani konserwator ze zdikiem i podjętej decyzji o wymianie świateł jeśli teraz wycofają się z tego stracą twarz ...a wybory niedługo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 16:36 nagłosnij to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:28 Dostalem odpowiedz na dzisiejszego maila ktorego wyslalem Pani rzecznik. Oto tresc odpowiedzi: 04.02.2005 "Witam, iluminacja świąteczna świeci do dzisiaj, więc od jutra zacznie się jej stopniowy demontaż a przy okazji również wymiana oświetlenia w Rynku. Z pozdrowieniami, Ewa Mazur" wiec nie jest zle!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 19:50 Demontują dzis ale lamp nie wymieniają, Nie uwierze jak nie zobacze dyndających robotników z głowami w kloszach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musaszi Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.neting.com.pl 05.02.05, 11:01 Nie chce mi sie wierzyc, zeby szefowej ZDiK chcialo sie ryzykowac w tak blahej i oczywistej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: odpowiedz Pani Mazur!!! 05.02.05, 11:08 Miejmy nadzieję, że to wszystko prawda. Chociaż nie - to NIE jest tak do końca prawda. Bo Pani Rzecznik pisze, że demontaż iluminacji zacznie się "jutro" czyli w sobotę. A jak już pisał ceglar, rozmawiałem z robotnikami zdejmującymi iluminację W PIĄTEK. W każdym razie warto jeszcze trzymać rękę na pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:33 zobaczymy dzisiaj co sie swieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 17:05 Na razie cisza w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddington Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.05, 03:13 "> jeśli teraz wycofają się z tego stracą twarz > ...a wybory niedługo... :)" Też bym chciał wierzyć, że im zależy na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narajana Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:53 chcemy zolte swiatla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 13:13 jest biale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y&roll Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 22:15 Byłem dzisiaj w rynku (nie przypadkiem z małej litery) i z całą pewnością mogę stwierdzić, że świeży tynk na ratuszu jest doskonale widoczny w BIAŁYM świetle stylizowanych lamp. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.02.05, 22:51 no to pewnie juz tak zostanie... jak oblesna rura na moscie Pomorskim (miala byc tymczasowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:11 w takim ukladzie ponawiam apel o maile do Pani rzecznik. emazur@zdik.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y&roll Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 23:33 Wysłałem (: i przyłączam się do apelu (: Pozdrawiam wszystkich "anty- neonufkofcuff" (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:34 mam wrazenie ze oni to robią na złość ludziom,oswietlenie kolor tynku ratusza itd,muszą nienawidzieć miasta i mieszkańców, albo już mi się wszystko popieprzyło i pisze bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 15:25 Piszecie te maile do ZDIK:)? czy Ktos dostał jakąkolwiek odpowiedz? jesli tak, prosimy o cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Ewa odpisała ! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.02.05, 16:01 Dzień dobry:) W ciągu najbliższych tygodni, podczas demontażu iluminacji świątecznej wymienimy żarówki na żółto - morelowe, czyli takie jakie były wcześnie, Pozdrawiam, Ewa Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Kochamy Panią Ewę! 07.02.05, 16:14 Czyli jedynego urzędnika w tym mieście, który odpowiada na pytania mieszkańców. Tylko żeby te "kilka tygodni" nie potrwało trochę dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo na Walentynki powinno sie udac ;) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.02.05, 16:34 Postanowilem dowiedziec sie czegos wiecej.... i.... -----EWA NAPISALA--------> Jeśli pod pojęciem jakiegoś czasu rozumie Pan trzy dni, to faktycznie ma Pan rację. Demontaż zaczął się w piątek i jeszcze trochę potrwa, bo iluminacja wisiała przecież nie tylko w Rynku:) Jak rozumiem, planuje Pan romantyczny spacer w Walentynki i chciałby Pan wiedzieć czy zdążymy? Obiecuję jutro sprawdzić a Pan niech mi obieca że, się Pan przypomni,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo jesli sie uda 8 marca wysylamy E-kartki ! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.02.05, 16:34 Feministow tez sie to tyczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Bym się zakochał 07.02.05, 16:41 w Pani Rzecznik, ale i ja za stary, i ona pewnie zajęta :-) Swoją drogą - zwróćcie uwagę na fajny styl korespondencji, o wiele ciekawszy niż typowe urzędnicze pitupitu... Pozdrowienia dla Pani Rzecznik i "obrońców żółci" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Bym się zakochał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:05 hejo:) no to trzymamy znowu reke na pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Bym się zakochał IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 18:36 Żólto-morelowe?? a były takie? No trzymajcie mnie krzepko za ramiona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Bym się zakochał IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 18:52 jak zwał tak zwał,ważne że takie same jak były :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y&roll Re: Bym się zakochał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 00:45 Ku mojemu niekłamanemu zdziwieniu otrzymałem błyskawiczną odpowiedź o treści: "Decyzja o zmianie koloru oświetlenia zapadła jeszcze w grudniu ubiegłego roku:) Wymiana żarówek nastąpi w ciągu najbliższych tygodni przy okazji demontażu iluminacji świątecznej. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia:)" Jeżeli o mnie chodzi to jestem prawie w pełni usatysfakcjonowany. Duże brawa, w tym szczególnie dla Pani Ewy Mazur. Chyba się więc rzeczywiście udało (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo 14go lutego powinno byc romantycznie... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 08.02.05, 10:55 "Koledzy obiecują zdążyc z Rynkiem do 14 lutego, ze względu na te zaplanowane randki oczywiście:)" Ewa M. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo A nie mówiłem? 08.02.05, 11:00 Pani rzecznik wyrasta na absolutną gwiazdę wśród tej całej szarej urzędniczej masy. Fajna, z poczuciem humoru i ludzkim podejściem do takich szaraczków jak my ;-) Lolo, skoro już nawiązałem taki miły kontakt z Panią Ewą M., to podtrzymuj, podtrzymuj podtrzymuj! Warto mieć "swojego człowieka" w kręgach WADZY :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: powinniśmy się elegancko zachować!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:25 proponuję jakiś miły pełen kurtuazji mail do pani rzecznik i do pani konserwator,zachowajmy się jak przystało na ludzi z wrocławia, Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Więc piszcie do mnie! 08.02.05, 11:34 Myślę, że ładniej bedzie, jak wszyscy razem się podpiszemy... A zdaje się, że jako jeden z niewielu piszę tu zalogowany, więc wyślijcie swoje maile na no.logo@gazeta.pl, a ja taką "zbiorówkę" wypuszczę dalej, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Więc piszcie do mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:59 jestem za:) moj juz masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małysz Re: Więc piszcie do mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:02 Jesteście zabawni, nabieracie się na prymitywny marketing urzędniczy - a światełka jakie są? No jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: Oj Adaś... 08.02.05, 14:07 Warto czytać ze zrozumieniem. Maila wyślemy 14 lutego JEŚLI wróci ludzkie światło. Pozdrawiam i zapraszam do naszej "grupy odpowiedzialnego nacisku" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Więc piszcie do mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:24 obcego tez tam wpiszcie,wprawdzie z poza miasta ale z wami, Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan WYMIENIAJĄ!!!! :))))) 10.02.05, 11:25 Właśnie przechodziłem przez Rynek, ekipa wymienia żarówki w okolicach fontanny. Już dzisiaj powinno być żółto, przynajmniej w części Rynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: WYMIENIAJĄ!!!! :))))) 10.02.05, 11:29 To kiedy idziemy opijać (kulturalnie) zwycięstwo ducha nad urzędniczą materią? :-))) Cieszę się baaaaardzo i już zbieram na kwiaty dla Pani Konserwator i Pani Rzecznik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: WYMIENIAJĄ!!!! :))))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 16:02 Poproś jeszcze miłą Panią Rzecznik, żeby jedną żarówkę wykombinowała na iluminację Uniwerku. Naprawdę ta jedna biała pośród żółtych wygląda tragicznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi JEST SUPER !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 20:30 właśnie widziałem efekt dzisiejszej wymiany,jest suuuuuper :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy forum wrocław brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:29 dzięki wam wszystko się dobrze kończy,trzymalem kciuki od początku,czy to nie jest czasami pierwszy taki przypadek w kraju?nie ważne,gratuluje raz jeszcze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_fan Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 11.02.05, 09:01 Okazało się ,że dwa miesiące "lobbowania" w jakiejś sprawie plus rozsądni miejscy urzędnicy wystarczą ,żeby zrobić coś dobrego dla naszego miasta.Myślę ,że jest to bardzo ważna nauka na pszyszłość zarówno dla forumo- wiczów jak i władz miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musaszi Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 11.02.05, 16:09 Oczywiscie, nalezy podkreslic nie tylko upor forumowiczow, ale rowniez rozsadek i otwartosc pracownikow ZDiK.. w tym p. Ewy :) Odpowiedz Link Zgłoś