Dodaj do ulubionych

Co się stało z oświetleniem Rynku???

• Gość: ktus Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:16
      Wczoraj mialem okazje przecisnac sie nowootwartym kawalkiem deptaka na Swidnickiej. I patrze, a tu sympatyczne zolte lampy. Antyunijna demonstracja niechybnie - jak nic nas z Unii wywala! ;-)
      • hen Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 22.12.04, 15:28
        Przez te białe światło na Rynku wcale się nie zrobiło jaśniej dla ludzi, może
        dla kamer. Światła oślepiają, przez co widać bardzo wyraźnie światła latarni :-
        ). Akomodacja oka nie działa, obecne oślepiające swiatło nie daje więc takiego
        miękkiego rozproszenia po okolicy. Nie wiem kto to wymyślił, ale się kompletnie
        pomylił.
        • Gość: ceglar Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:19
          Przez grupe forumowiczow jest wlasnie przygotowywane odpowiednie pismo do wladz miasta, ponadto przygotowujemy mini-akcje lobbingowa.
          • Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.12.04, 12:23
            To pchajmy te sprawe, bo umrze smiercią z zaniechania.
            • musaszi Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 24.12.04, 15:05
              Tak, tak.. trzeba do gory. Najdziwniejsza jes Swidnicka.. do przejscia na
              bialo. .a dalej pomaranczowa...
              • Gość: dudi Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 23:40
                I co ,jak po świątecznych spacerkach po Rynku,
                prawda ,że "romantycznie"?
                • Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 13:30
                  Obawiam sie, ze protesty cichną. Zostanie obrzydliwe biale swiatlo:(
                  • elliot3 Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 29.12.04, 09:17
                    ...narazie czekamy... w przerwie międzyświątecznej i tak byśmy nic nie
                    załatwili w naszych urzędach, a po Nowym Roku ruszymy...
                    ...a pozatym czekamy cały czas, przecież ktoś wcześniej powiedział, iż pewna
                    firma szykuje się już do ponownej zmiany świateł, tym razem na żółte...
                    • Gość: ceglar Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.ptf.pl 29.12.04, 11:04
                      tak jest. po przerwie swiatecznej wplynie do urzedow nasze pismo.
                      • Gość: obcy Re: VICTORIA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:36
                        doniesienie z gazety wrocławskiej,rynek i okolice na powrót będą oświetlone
                        ciepłym sodowym światłem,zaraz po świętach,wymienią żarówki na
                        żółte,wygraliśmy!!!
                        • Gość: Timino Re: VICTORIA !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 11:40
                          jesli to prawda, to Ktos Kto Zdecydowal O Swietle Bialym powinien PUBLICZNIE
                          oglosic: "jestem BURAK". I zaplacic za wymiane z wlasnej kieszeni.
                          • Gość: gość Re: VICTORIA !!! - informacje z dzisiejszej gazety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 12:26
                            Wróci cieplejsze światło

Środa, 29 grudnia 2004r.

Żarówki lamp w Rynku zostaną wymienione

Latarnie oświetlające Rynek zyskają w nowym roku na powrót swoją poprzednią
                            barwę światła. Takie uzgodnienia poczynił na wczorajszym spotkaniu z Zarządem
                            Dróg i Komunikacji miejski konserwator zabytków.
                            Od kilku tygodni Rynek oświetlają nowe żarówki. Poprzednie, żółtawe ZDiK w
                            latarniach wymienił, bo kończyła się ich żywotność. Po wymianie wielu
                            wrocławian nieprzychylnie odebrało nową - białą i chłodniejszą barwę światła.
                            Zmianę skrytykowali też niektórzy radni.
                            - Na piękność nie ma jednak paragrafu. Dlatego wspólnie ze ZDiK-iem
                            ustaliliśmy, że latarnie w Rynku wrócą do wcześniejszej wersji. Poprzednia
                            barwa światła była cieplejsza i Rynek wyglądał przy niej korzystniej i bardziej
                            podobał się mieszkańcom - powiedziała nam Katarzyna Hawrylak-Brzezowska,
                            miejski konserwator zabytków.
                            Żarówki zostaną wymienione, gdy demontowana będzie świąteczna iluminacja. Te z
                            Rynku wykorzystane będą w innych miejscach.
                            Dla porównania zabytkowe centra i główne ulice w innych znanych miasta często
                            oświetlane są białym światłem - takim, jakie wprowadził ostatnio ZDiK. Tak jest
                            np. w Krakowie, Wilnie, Lyonie a także na słynnych Polach Elizejskich w Paryżu.

(BW) - Słowo Polskie Gazeta Wrocławska

• Gość: ceglar Re: VICTORIA !!! - informacje z dzisiejszej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:55
                              udalo sie :)
                              • elliot3 Re: VICTORIA !!! - informacje z dzisiejszej gazet 29.12.04, 15:50
                                no coś niesamowitego!!!!!!!! naprawdę nie wierzę...... ;-
                                )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • wrocek_fan Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 29.12.04, 18:43
      Dzięki serdeczne dla wszystkich ,którzy przyłączyli
      się do mojego skromnego postu i przez kilka tygodni
      przysyłali argumenty popierające przywrócenie dawnego
      oświetlenia.
      Dziękuje również pani konserwator i radnym za podjęcie
      mądrej decyzji.
      Myślę ,że dzięki takim akcjom jak ta Wrocław będzie
      na pewno piękniejszy ,a przede wszystkim bardziej "nasz".
      • elliot3 Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 30.12.04, 08:39
        to my dziękujemy Tobie, wrocek_fanie, za poruszenie tegoż wątku. teraz
        powinniśmy wszyscy spotkać się przy piwie, na naszym już Rynku, i uczcić nasze
        ZWYCIĘSTWO ;-))))) (...i zobaczyć, ile nas naprawdę było ;-))) )
    • wrocek_fan Swiatło musi być ciepłe 11.01.05, 17:06
      Nie chce mi się już polemizować ze ZDiK-iem, bo z tego
      co zrozumiałem z ich ostatnich wypowiedzi , to chodzi
      o to ,że żarówki wymienią ,ale tylko dlatego ,że
      zacofani Wrocławianie się tego domagają ,a tak wogóle
      to oni mają rację i są w czołówce postępu ludzkości
      razem z tow. Kim Ir Senem i Fidelem Castro... :)
      Ich argumenty są dość demagogiczne ,bo co z tego ,że
      na Polach Elizejskich oświetlenie jest białe
      skoro w stu innych pięknych miejscach w Paryżu jest
      żółte. Pola Elizejskie są poza tym szeroką ,ruchliwą
      arterią i w zasadzie są oświetlone przez wielkie
      witryny ekskluzywnych sklepów ,salonów i restauracji
      a oświetlenie latarni jest tylko dopełniające.
      Wrocławski Rynek bardziej odpowiada paryskiej wyspie
      La Cite z katedrą Notre Dame,gdzie oświetlenie jest
      zdecydowanie żółte, bo takie pasuje najlepiej do
      zabytkowej architektury.
      BTW
      gazety:GW i wrocławska podały pod koniec roku,
      o podjęciu decyzji ,że światło będzie żółte,
      więc myślę, że nie będą robić z gęby cholewy...
      • Gość: Fan Wrocka_Fana Światło IP: 62.89.122.* 14.01.05, 11:57
        Wrocek_Fanie (Fanko?) jestem pod wrażeneim Twojej wiedzy oświetleniowej i
        Twojej charyzmy
        w dążeniu do celu!!!! Dzięki takim jak Ty forum stało się się ostrym i
        skutecznym narzędziem wywierania wpływu na czynniki miejskie. BRAWO!!!
        Jestm ciekaw Twojej opinii na temat iluminacji Mostu Milenijnego oraz Mostu
        Warszawskiego. Pozdrawiam Twój Fan

• wrocek_fan GODZINA ZERO !!! 01.02.05, 08:36
      Już jutro zaczyna się demontaż oświetlenia
      świątecznego i przy okazji wymiana światła
      białego na żółte.Mam nadzieję, że ZDiK jest
      gotowy do całaj operacji i nie wymyśli żadnych
      "trudności obiektywnych".
      Prosimy panią koserwator o dopilnowanie,żeby
      wszystko przebiegło zgodnie z prasowymi
      zapowiedziami.
      Wrocławianie czekają na powrót "dawnego pięknego
      Rynku"...
      • Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:44
        jestem trochę rozczarowany postawą gazety,kochana redakcjo czemu nie idziesz z
        odsieczą dla twoich forumowiczów,mały artykulik,pomocna dłoń,jesteś gazeto jak
        nieczuła macocha,redaktorze główny,miasto gdzie się jest "GAZETĄ"
        należy "KOCHAĆ"a tu jak po grudzie...
        • Gość: ceglar Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:05
          Co Ty Obcy ludzisz sie ze wyborcza napisze cokolwiek o tych swiatlach? A jesli juz napisze to ze biale sa ok, albo ze wymieniaja (zeby nas uspokoic) po czym okaze sie ze to klamstwo. Gazeta Wyborcza niestety zawodzi juz nie pierwszy raz.
          • Gość: dudi Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 12:21
            z wyborczą dzieje się ostatnio coś niedobrego,
            kiedyś byla moją ulubioną gazetą, teraz zaczynam
            mieć wątpliwości
            z gazety inteligenckiej (cokolwiek by to miało
            znaczyć) stała się pismem "dla wszystkich"
            i w pewnym sensie zbliża się do Faktu
            dział miejski zamiast kształtować wizję miasta
            i walczyć o ważne sprawy jest zapchany tanimi
            sensacyjkami na granicy dobrego smaku..
          • Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:23
            kurcze łudziłem sie,ot naiwniak ze mnie,żeby się chociaż ktos z gazety
            zawstydził,napiszmy wyrażnie,GAZETA OLEWA FORUMOWICZOW,forumowicze powinni
            zdecydowanie olać gazetę,trzeba by to pokazywac na kazdym kroku,naiwniak ze
            mnie ,wiem że to nic nie da,za wysokie dla nas progi...
            • Gość: ceglar Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:30
              szkoda ze Rzepa nie ma dodatku regionalnego..i ma troche za duzy format. Rzepa bije Wyborcza na calym froncie.
              • Gość: dudi Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 16:13
                ostatni wieczór na biało ;))
                • Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:06
                  czy coś słychać na mieście?
                  • Gość: ceglar Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:00
                    ja nic nie wiem, nic nie slyszalem jeszcze.
                    • Gość: obcy Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:42
                      no i co zrobili nas w konika czy pani konserwator to osoba zacna i słowa zwykła
                      dotrzymywać..
                      • Gość: dudi Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 11:00
                        poczekajmy, jeszcze nie zaczęli usuwać
                        oświetlenia świątecznego
                        jak tylko ktoś zobaczy ruch ekip demontu-
                        jących ,niech zaraz daje znać
                        • Gość: Timino Re: GODZINA ZERO !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 17:39
                          Ciszę wokół tematu niewątpliwie zburzyc nalezy:) co tez czynimy i czyńmy dalej.
                          Może jakis telefon do..własnie, do kogo?
                          • wrocek_fan Re: GODZINA ZERO !!! 04.02.05, 09:29
                            według prasy sprzed miesiąca to już
                            dzisiaj mają demontować oświetlenie
                            świąteczne i wymienić żarówki
                            • Gość: ceglar OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:02
                              Przed momentem dostalem informacje od kolegi no.logo, ktory bedac na rynku rozmawial z ekipa demontujaca swiateczne ozdoby - oni kompletnie nic nie wiedza o wymianie oswietlenia. Nie slyszeli o tym.
                              Coz to moze oznaczac?

-albo zdik nas po prostu olal
                              -albo do wymiany oswietlenia zostanie wynajeta inna ekipa

Proponuje wznowic akcje mailingowa do zdiku!
                              Ja juz pisze maila z zapytaniem o to oswietlenie.

emazur@zdik.wroc.pl - to adres Pani Ewy Mazur - rzecznika prasowego Zdiku
                              zdik@zdik.wroc.pl - a to "zbiorczy" adres do Zdiku.

Pozdrawiam serdecznie
                              • Gość: obcy Re: OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:08
                                robi sie
                                • Gość: wadza2 Re: OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:13
                                  hehe, ale was "wadza" oszukała :-)

wzięła na przeczekanie, a potem elegancko wybambusowała :-)

tak to jest, jak się ufa w słowa - następnym razem nauczycie się,
                                  żeby brać deklaracje władzy na piśmie - buahahahahahaha
                                  • Gość: ceglar Re: OSZUSTWO Z OSWIETLENIEM?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:16
                                    wadza2: jeszcze nikt nas nie wybabusowal. ZObaczymy co nam odpisza. Myslisz ze ktokolwiek daliby nam na pismie?

Wybambusuja nas rzeczywiscie jesli odpuscimy.
                                  • Gość: obcy Re: przykładowy okaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:40
                                    popatrzcie panowie jaki to podręcznikowy przykład mizernego człowieczka,jak to
                                    się cieszy że się nam nie udło ,spier....o,to forum z takich znane,
    • Gość: josip Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:41
      Jestem z Wami!
      • wrocek_fan Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 04.02.05, 16:28
        mamy wszystko na piśmie i to w nakładzie
        kilkudziesięciu tysięcy egzemplarzy
        zarówno wyborcza jak i wrocławska przekazała
        relację ze spotkania pani konserwator ze zdikiem
        i podjętej decyzji o wymianie świateł
        jeśli teraz wycofają się z tego stracą twarz
        ...a wybory niedługo... :)
        • Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 16:36
          nagłosnij to:)
          • Gość: ceglar odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:28
            Dostalem odpowiedz na dzisiejszego maila ktorego wyslalem Pani rzecznik.
            Oto tresc odpowiedzi:
            04.02.2005

"Witam,
            iluminacja świąteczna świeci do dzisiaj, więc od jutra zacznie się jej
            stopniowy demontaż a przy okazji również wymiana oświetlenia w Rynku.
            Z pozdrowieniami,
            Ewa Mazur"

wiec nie jest zle!!:)))
            • Gość: Timino Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 19:50
              Demontują dzis ale lamp nie wymieniają, Nie uwierze jak nie zobacze dyndających
              robotników z głowami w kloszach:))))
              • Gość: Musaszi Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.neting.com.pl 05.02.05, 11:01
                Nie chce mi sie wierzyc, zeby szefowej ZDiK chcialo sie ryzykowac w tak blahej i oczywistej sprawie
                • no.logo Re: odpowiedz Pani Mazur!!! 05.02.05, 11:08
                  Miejmy nadzieję, że to wszystko prawda. Chociaż nie - to NIE jest tak do końca prawda. Bo Pani Rzecznik pisze, że demontaż iluminacji zacznie się "jutro" czyli w sobotę. A jak już pisał ceglar, rozmawiałem z robotnikami zdejmującymi iluminację W PIĄTEK.
                  W każdym razie warto jeszcze trzymać rękę na pulsie.
                  • Gość: ceglar Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:33
                    zobaczymy dzisiaj co sie swieci...
                • Gość: Timino Re: odpowiedz Pani Mazur!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 17:05
                  Na razie cisza w temacie.
        • Gość: Paddington Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.05, 03:13
          "> jeśli teraz wycofają się z tego stracą twarz
          > ...a wybory niedługo... :)"

Też bym chciał wierzyć, że im zależy na twarzy...
    • Gość: narajana Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:53
      chcemy zolte swiatla!
      • Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 13:13
        jest biale....
        • Gość: y&roll Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 22:15
          Byłem dzisiaj w rynku (nie przypadkiem z małej litery) i z całą pewnością mogę
          stwierdzić, że świeży tynk na ratuszu jest doskonale widoczny w BIAŁYM świetle
          stylizowanych lamp. Niestety!
          • Gość: lolo Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.02.05, 22:51
            no to pewnie juz tak zostanie... jak oblesna rura na moscie Pomorskim (miala
            byc tymczasowa)
            • Gość: ceglar Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:11
              w takim ukladzie ponawiam apel o maile do Pani rzecznik.

emazur@zdik.wroc.pl
              • Gość: y&roll Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 23:33
                Wysłałem (: i przyłączam się do apelu (: Pozdrawiam wszystkich "anty-
                neonufkofcuff" (:
                • Gość: zuzanna Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:34
                  mam wrazenie ze oni to robią na złość ludziom,oswietlenie kolor tynku ratusza
                  itd,muszą nienawidzieć miasta i mieszkańców, albo już mi się wszystko
                  popieprzyło i pisze bzdury.
                  • Gość: Timino Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 15:25
                    Piszecie te maile do ZDIK:)? czy Ktos dostał jakąkolwiek odpowiedz? jesli tak,
                    prosimy o cytat.
              • Gość: lolo Ewa odpisała ! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.02.05, 16:01
                Dzień dobry:)
                W ciągu najbliższych tygodni, podczas demontażu iluminacji świątecznej
                wymienimy żarówki na żółto - morelowe, czyli takie jakie były wcześnie,
                Pozdrawiam,
                Ewa Mazur
                • no.logo Kochamy Panią Ewę! 07.02.05, 16:14
                  Czyli jedynego urzędnika w tym mieście, który odpowiada na pytania mieszkańców.

Tylko żeby te "kilka tygodni" nie potrwało trochę dłużej...
                  • Gość: lolo na Walentynki powinno sie udac ;) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.02.05, 16:34
                    Postanowilem dowiedziec sie czegos wiecej.... i....

-----EWA NAPISALA-------->
                    Jeśli pod pojęciem jakiegoś czasu rozumie Pan trzy dni, to faktycznie ma
                    Pan rację. Demontaż zaczął się w piątek i jeszcze trochę potrwa, bo
                    iluminacja wisiała przecież nie tylko w Rynku:)
                    Jak rozumiem, planuje Pan romantyczny spacer w Walentynki i chciałby Pan
                    wiedzieć czy zdążymy? Obiecuję jutro sprawdzić a Pan niech mi obieca
                    że, się Pan przypomni,ok?
                    • Gość: lolo jesli sie uda 8 marca wysylamy E-kartki ! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.02.05, 16:34
                      Feministow tez sie to tyczy ;)
                      • no.logo Bym się zakochał 07.02.05, 16:41
                        w Pani Rzecznik, ale i ja za stary, i ona pewnie zajęta :-)
                        Swoją drogą - zwróćcie uwagę na fajny styl korespondencji, o wiele ciekawszy niż typowe urzędnicze pitupitu...

Pozdrowienia dla Pani Rzecznik i "obrońców żółci" :-)))
                        • Gość: ceglar Re: Bym się zakochał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:05
                          hejo:) no to trzymamy znowu reke na pulsie.
                          • Gość: Timino Re: Bym się zakochał IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 18:36
                            Żólto-morelowe?? a były takie? No trzymajcie mnie krzepko za ramiona:)))
                            • Gość: dudi Re: Bym się zakochał IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 18:52
                              jak zwał tak zwał,ważne że takie
                              same jak były :)
                              • Gość: y&roll Re: Bym się zakochał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 00:45
                                Ku mojemu niekłamanemu zdziwieniu otrzymałem błyskawiczną odpowiedź o treści:
                                "Decyzja o zmianie koloru oświetlenia zapadła
                                jeszcze w grudniu ubiegłego roku:) Wymiana żarówek nastąpi w ciągu
                                najbliższych tygodni przy okazji demontażu iluminacji świątecznej.
                                Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia:)"
                                Jeżeli o mnie chodzi to jestem prawie w pełni usatysfakcjonowany. Duże brawa, w
                                tym szczególnie dla Pani Ewy Mazur. Chyba się więc rzeczywiście udało (:
                                • Gość: lolo 14go lutego powinno byc romantycznie... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 08.02.05, 10:55
                                  "Koledzy obiecują zdążyc z Rynkiem do 14 lutego, ze względu na te
                                  zaplanowane randki oczywiście:)"

Ewa M.
                                  • no.logo A nie mówiłem? 08.02.05, 11:00
                                    Pani rzecznik wyrasta na absolutną gwiazdę wśród tej całej szarej urzędniczej masy. Fajna, z poczuciem humoru i ludzkim podejściem do takich szaraczków jak my ;-)
                                    Lolo, skoro już nawiązałem taki miły kontakt z Panią Ewą M., to podtrzymuj, podtrzymuj podtrzymuj! Warto mieć "swojego człowieka" w kręgach WADZY :-)
                                    • Gość: obcy Re: powinniśmy się elegancko zachować!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:25
                                      proponuję jakiś miły pełen kurtuazji mail do pani rzecznik i do pani
                                      konserwator,zachowajmy się jak przystało na ludzi z wrocławia,
                                      • no.logo Więc piszcie do mnie! 08.02.05, 11:34
                                        Myślę, że ładniej bedzie, jak wszyscy razem się podpiszemy... A zdaje się, że jako jeden z niewielu piszę tu zalogowany, więc wyślijcie swoje maile na no.logo@gazeta.pl, a ja taką "zbiorówkę" wypuszczę dalej, ok?
                                        • Gość: ceglar Re: Więc piszcie do mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:59
                                          jestem za:) moj juz masz
                                          • Gość: Małysz Re: Więc piszcie do mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:02
                                            Jesteście zabawni, nabieracie się na prymitywny marketing
                                            urzędniczy - a światełka jakie są? No jakie?
                                            • no.logo Re: Oj Adaś... 08.02.05, 14:07
                                              Warto czytać ze zrozumieniem. Maila wyślemy 14 lutego JEŚLI wróci ludzkie światło.

Pozdrawiam i zapraszam do naszej "grupy odpowiedzialnego nacisku" :-)
                                            • Gość: obcy Re: Więc piszcie do mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:24
                                              obcego tez tam wpiszcie,wprawdzie z poza miasta ale z wami,
    • wrocek_fan WYMIENIAJĄ!!!! :))))) 10.02.05, 11:25
      Właśnie przechodziłem przez Rynek,
      ekipa wymienia żarówki w okolicach
      fontanny.
      Już dzisiaj powinno być żółto,
      przynajmniej w części Rynku :)
      • no.logo Re: WYMIENIAJĄ!!!! :))))) 10.02.05, 11:29
        To kiedy idziemy opijać (kulturalnie) zwycięstwo ducha nad urzędniczą materią? :-)))
        Cieszę się baaaaardzo i już zbieram na kwiaty dla Pani Konserwator i Pani Rzecznik :-)
        • Gość: fifi Re: WYMIENIAJĄ!!!! :))))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 16:02
          Poproś jeszcze miłą Panią Rzecznik, żeby jedną żarówkę wykombinowała na
          iluminację Uniwerku. Naprawdę ta jedna biała
          pośród żółtych wygląda tragicznie:)))
    • Gość: dudi JEST SUPER !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 20:30
      właśnie widziałem efekt dzisiejszej
      wymiany,jest suuuuuper :)))))
      • Gość: obcy forum wrocław brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:29
        dzięki wam wszystko się dobrze kończy,trzymalem kciuki od początku,czy to nie
        jest czasami pierwszy taki przypadek w kraju?nie ważne,gratuluje raz jeszcze
        pozdrawiam
    • wrocek_fan Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? 11.02.05, 09:01
      Okazało się ,że dwa miesiące "lobbowania"
      w jakiejś sprawie plus rozsądni miejscy
      urzędnicy wystarczą ,żeby zrobić coś dobrego
      dla naszego miasta.Myślę ,że jest to bardzo
      ważna nauka na pszyszłość zarówno dla forumo-
      wiczów jak i władz miejskich.
      • Gość: Musaszi Re: Co się stało z oświetleniem Rynku??? IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 11.02.05, 16:09
        Oczywiscie, nalezy podkreslic nie tylko upor forumowiczow, ale rowniez rozsadek
        i otwartosc pracownikow ZDiK.. w tym p. Ewy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka