Dodaj do ulubionych

GAZETA PRZEPRASZA!!!

IP: *.wroc.gazeta.pl 11.05.02, 16:14
Wszystkich Czytelników Gazety oraz kibiców Idei Śląska Wrocław serdecznie przepraszamy za brak flagi Ślaska
w dzisiejszym wydaniu. Jak zapewne łatwo się domyslić flaga nie znalazła się w Gazecie z przyczyn
technicznych. Jak do tego doszło - wyjasniamy.
Jeszcze raz prosimy o wybaczenie i posypujemy głowę popiołem. Wybaczcie. Jednoczesnie informujemy, że
rozkolportujemy flagę przed wejsciami do Hali Ludowej darmowo i choć nie bedzie ona tak duża jak ta, która miała
znaleźc sie w Gazecie, na pewno pomoże drużynie Śląska.
redektor
Obserwuj wątek
    • Gość: Alen Re: GAZETA PRZEPRASZA!!! IP: *.i-one.at 11.05.02, 16:29
      Gość portalu: redaktor napisał(a):

> Wszystkich Czytelników Gazety oraz kibiców Idei Śląska Wrocław serdecznie przep
      > raszamy za brak flagi Ślaska
      > w dzisiejszym wydaniu. Jak zapewne łatwo się domyslić flaga nie znalazła się w
      > Gazecie z przyczyn
      > technicznych. Jak do tego doszło - wyjasniamy.
      > Jeszcze raz prosimy o wybaczenie i posypujemy głowę popiołem. Wybaczcie. Jednoc
      > zesnie informujemy, że
      > rozkolportujemy flagę przed wejsciami do Hali Ludowej darmowo i choć nie bedzie
      > ona tak duża jak ta, która miała
      > znaleźc sie w Gazecie, na pewno pomoże drużynie Śląska.
      > redektor

Nie chce nikomu nadepnąć na odcisk ale takie przeprosiny chyba powinny być nie
      anonimowe .
      Na moją świadomość, anonimowe przeprociny są oznaką braku odpowiedniego stosunku
      do czytelnika GW .
      Przypomina mi to troche przemówienie Jaruzelskiego z 13 grudnia ,po przeczytaniu
      dekretów stanu wojennego podpisany został on przez Polskie Radio i Telewizje, czy
      coś w tym rodzaju.

Alen.
      • Gość: Tirsa Re: GAZETA PRZEPRASZA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 17:23
        w XXI wieku zwalać wszystko na problemy techniczne???.... a fe!
    • Gość: master Re: GAZETA PRZEPRASZA!!! IP: *.koof.com.pl 11.05.02, 17:44
      Wy tu przepraszacie, a ja na mecz pójść nie mogłem i flagi nie będę miał!
    • Gość: deINO Re: GAZETA PRZEPRASZA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 01:47
      bomBa...

nie dosc ze mi matma nie poszla, na meczyka kasy tez niet, to nawet flagi na
      pamiatke...

eh

;(
      • Gość: Pafik Re: GAZETA PRZEPRASZA!!! IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 13.05.02, 18:02
        Gość portalu: deINO napisał(a):

> nie dosc ze mi matma nie poszla, na meczyka kasy tez niet, to nawet flagi na
        > pamiatke...

Nie masz czego zalowac, bo tzw. flagi byly nieudane - male i przez napackanie
        _zolta_ czcionka "17:0" nieczytelne juz z paru metrow. Znacznie lepsze plakaty
        mieli sopocianie - z przeciwleglego konca hali bylo widac czarne "16:1" na
        jednolitym zoltym tle. Slyszalem za to, ze Vulcan (inicjatorzy zeszlorocznej,
        jakze udanej akcji "16:0") szykuje cos na ewentualny piaty mecz.

Pozdrawiam!
    • Gość: Szyszkow Re: GAZETA PRZEPRASZA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 06:16
      >informujemy, że rozkolportujemy flagę przed wejsciami do Hali Ludowej darmowo

Za darmo...? Przed wejsciem staly dwie dziewczynki i chcialy za kazda flage
      2.20...Ile razy mozna dziennie kupowac ta sama Gazete...?
      Dobrze, ze chociaz pozniej (w srodku) ja rozdawaliscie- ale pare osob sie dalo
      naciagnac...
      WSTYD !!!!

• Gość: FD CHAMSTWO I ŻENADA IP: *.Ninth.biz 15.05.02, 08:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka