Dodaj do ulubionych

Największa sensacja tego forum!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:48
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale myślę sobie tak:

1. kklement (ten prawdziwy, czyli jeden z wrocławskich psychiatrów) naraził się swego czasu Ditranowi, pisząc co sądzi o poziomie jego wypowiedzi
2. Ditran pisze z z modemu w dialogu
3. od czasu (1) ktoś (2) próbuje w chamski i prymitywny sposób
(na przykład podszywając się pod kklementa) zniszczyć jego reputację
4. styl pisarski (3) jest uderzająco podobny do stylu Ditrana

To były przesłanki. Teraz wniosek:
Ditran, jeśli to ty w tak żałośnie kretyński sposób dowalasz
kklementowi, to po prostu przestać. Bo wszyscy już wiedzą, że
to ty to robisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: jekdok Re: Największa sensacja tego forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:54
      kklementz podpadł za swoje pierwotne poglądy na temat homoseksualizmu oraz
      ogólnie za nietolerancję. a o ile sobie przypominam, podpadł wcześniej, niż
      nabluzgał chamsko na ditrana, do czego, jako psychiatra, nie ma absolutnie
      prawa. jestem przekonany, że jego pacjenci mocno cierpią, gdy muszą
      podporządkowywać się jego skrajnie religijno-ortodoksyjnym poglądom,
      szczególnie, że jak widać z jego napaści słownych, nie jest w stanie powściągnąć
      swego prymitywizmu.

my jesteśmy tutaj społecznie, by wytłumaczyć kklemetzowi, że jak kuba bogu, tak
      bóg kubie, chamstwo za chamstwo.
      • kklement Może wreszcie podpiszesz się prawdziwym nickiem ? 17.12.04, 01:28
        Gość portalu: jekdok napisał(a):

> kklementz podpadł za swoje pierwotne poglądy na temat homoseksualizmu oraz
        > ogólnie za nietolerancję

Ciekawe. Moja dłuższa wypowiedź na temat legalizacji małżeństw homoseksualnych
        ( a nie na temat samych homoseksualistów ) pojawiła się na forum bodajże
        wiosną. Wtedy jakoś nikt nie zaczął się pode mnie podszywać. A co do "ogólnej
        nietolerancji" ... Well, dla mnie tolerancja nie jest wartością samą w sobie,
        na zasadzie "czym więcej, tym lepiej".

>niż
        > nabluzgał chamsko na ditrana,

Fakt, parę razy nie zdzierżyłem i nazwałem go durniem czy coś w tym stylu (
        rany, czy tylko ja ? Wszyscy go tak nazywają ;) ). Ale zabawa w lipnego
        kklementa zaczęła się wtedy, gdy zamieściłem "Ditran - myśli zebrane". A to nie
        były bluzgi :) I nawet chamstwem bym tego nie nazwał. Rzuciłem garść jego
        wypocin z odrobiną komentarza. Sam się przy tym wyszukiwaniu cytatów nieźle
        uśmiałem - komentarze zrobiły się niemalże automatycznie. Jak widać zresztą,
        pomysł chwycił, bo mam naśladowców :)))

>do czego, jako psychiatra, nie ma absolutnie
        > prawa

Na forum występuję jako kklement, nie jako psychiatra lek. med. [ .... ] -
        przypominam, że post "Jestem psychiatrą" nie jest mojego autorstwa. No, ale kto
        jak kto, ale TY wiesz o tym najlepiej, co nie ? Mylisz zawód lekarza z księdzem
        czy zakonnicą. Nigdzie nie jest powiedziane, że lekarz ma przypominać 24
        godziny na dobę Misia Uszatka czy inną mdłą postać z bajeczek.

> jestem przekonany, że jego pacjenci mocno cierpią, gdy muszą
        > podporządkowywać się jego skrajnie religijno-ortodoksyjnym poglądom,
        > szczególnie, że jak widać z jego napaści słownych, nie jest w stanie
        powściągną
        > ć
        > swego prymitywizmu.

Nie będę wypowiadać się w imieniu moich pacjentów. Zrobiła to już jedna z
        leczących się u mnie osób. Powiem tylko, że nie cierpię na brak pacjentów.

> my jesteśmy tutaj społecznie, by wytłumaczyć kklemetzowi, że jak kuba bogu,
        tak
        > bóg kubie, chamstwo za chamstwo.

"My" ??? Czyżby działała tu jakaś nieformalna grupa "antykklementowa" ?
        Sekretne sprzysiężenie lewackich mścicieli ? ;)

Moje poglądy bywają kontrowersyjne, moje posty bywają ostre. Ale nigdy nie
        posunąłem się do podszywania się pod kogoś innego. Zwłaszcza po to, żeby robić
        z niego durnia. Wasza działalność, wasze metody, wasza odwaga cywilna,
        subtelność i wyrafinowanie przekonują mnie po raz kolejny, że wiarę w lewackie
        ideały może wyznawać tylko zwykły kawałek gówna - taki jak wy, moi drodzy
        podszywacze :)

Zastanawiała mnie tylko ta wasza zaciekłość, ta energia i czas wkładane w próby
        dokopania mi. I doszedłem do bardzo nieskromnego wniosku, że chyba naprawdę
        muszę boleć was jak rozgrzany gwóźdź wbity w tyłek :)

I będę dalej tkwić mocno wbity. I będę jeszcze bardziej rozgrzany >:]

Howgh !
      • pacjentka_klementa Re: Największa sensacja tego forum!!! 17.12.04, 22:17

> jestem przekonany, że jego pacjenci mocno cierpią, gdy muszą
        > podporządkowywać się jego skrajnie religijno-ortodoksyjnym poglądom,
        > szczególnie, że jak widać z jego napaści słownych, nie jest w stanie
        > powściągnąć swego prymitywizmu.

Wiesz, jako jego pacjentka nigdy, naprawde nigdy nie poznalam jego pogladów
        religijnych, politycznych ani zadnych innych niezwiazanych z leczeniem
        Poznalam je na tym forum i jakos wcale mi nie przeszkadza ze on ma takie a nie
        inne. Uwazam ze ma prawo miec swoje przekonania, tak ja swoje.
        Gdyby mi zaczal w gabinecie nadawac o wojnie w Iraku czy o zydach to bym
        powiedziala: zegnaj frajerze
        No a jednak do niego chodze i jest ok
    • kklement Mimo wszystko ... warto było >:)))) 17.12.04, 00:57
      Zmasowany atak na mnie zaczął się tego samego wieczoru, gdy
      zamieściłem "Ditran - myśli zebrane". Ale - o dziwo - odwet za Ditranka ( rany,
      ja go tylko cytowałem ! ;))) ) przyszedł z ... neostrady ! Z IP
      neoplus.adsl.tpnet.pl zaczął nadawać fałszywy kklement. I nadaje do dziś. Poza
      tym najprawdopodobniej ta sama osoba podszywa się od jakiegoś czasu pod Rafisa,
      zaczęła się też podszywać pod Emeryta i jekdoka. Jekdok twierdzi, że to
      przedstawicielka płci pięknej, występująca też jako Olga. Hipoteza ta wydaje
      się nawet prawdopodobna; posty podpisane 'Olga' z neoplusa są dość prymitywne i
      zaciekle antyklerykalne - poziom, styl i ideologia pasowałyby do fałszywego
      kklementa. Poza tym jestem przekonany, że wiele innych kretyńskich postów z
      neoplusa - z różnymi podpisami - jest autorstwa tej kreatury. Dotyczy to
      zwłaszcza wątków ze mną związanych.

Jeśli mnie pamięć nie myli, był też i fałszywy kklement z dialogu, ale ten
      jakiś taki niewydarzony był chyba i nie naprzykrzał mi się za bardzo :)

Dzięki za wzięcie mnie w obronę ! Pozdrawiam serdecznie !

kklement

Ten prawdziwy :) Z "dziewiętnastowiecznymi, nieludzkimi" poglądami, popierający
      interwencję w Iraku :)
      • Gość: jekdok Ja nie twierdzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 01:11
        Ja tylko sobie dywaguję, że to co się od mniej więcej tego samego czasu zaczęło
        podszywać pode mnie (również tutaj pięterko wyżej) to nieszczęśliwa dziewuszka
        nie tyle płciowa ile mentalna. Nigdy bym nie obraził jakiejkolwiek, zwłaszcza
        nieznajomej przedstawicielki płci pięknej (jak to elegancko określasz)
        podejrzeniami o problemy psychiczne. Bo do takich chyba należy zaliczyć kłopoty
        z własną tożsamością. Nie chcąc wchodzić w Twoje kompetencje podpowiadałem Ci
        już kiedyś, że to chyba ciekawy temat pracy badawczej ;-). Pozdrowienia.
        • kklement Re: Ja nie twierdzę. 17.12.04, 01:39
          Ja nie widzę tego w kategoriach z własną tożsamością, ale raczej z niezwykle
          niskim poczuciem własnej wartości. Na tyle niskim, że osoba ta obawia się
          stworzyć własną osobowość na Forum. Poza tym wykazuje duży poziom frustracji i
          agresji wobec otoczenia. Sianie zamętu na Forum ( i poprzez to powodowanie jego
          powolnej dekompozycji ) sprawia jej zapewne frajdę.

Ale sorry, to jeszcze nie jest choroba psychiczna. I jak na razie nie poczuwam
          się do włączenia "lekarskiego trybu pracy" w kontaktach z tą osobą.

No i chyba nie stać mnie ta taką szarmanckość, jaką Ty prezentujesz :)
          • kklernent [...] 17.12.04, 10:13
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Jazzek Akurat odbywa się konferencja o głupocie, IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 17.12.04, 12:31
              a tu się marnuje kliniczny przypadek...
          • Gość: jekdok Chyba masz "prześladowcę" na widelcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:27
            Skoro komuś chciało sie zakładać konto z imitacją Twojego loginu to musiałeś mu
            bardzo zaleźć za skórę. Czyżby niedoleczony lub niedoszły pacjent? Zakładam, że
            skoro post został usunięty (brawo admin) to musiał byc szczególnie wredny i tu
            się chyba prześladowca zagalopował - bo tym razem jego namierzenie (jeśli Ci na
            tym zależy) nie powinno byc trudne.
            Swoją drogą zaczynam rozumieć tych, którzy wynoszą się z tego forum
            traktowanego przez co poniektórych jak chlew - może z racji braków w
            wychowaniu, może z powodu jakichś innych defektów. Tym wszystkim, którzy w
            przerwach zabaw z siusiakiem bawią się klawiaturą i najprawdopodobniej trafili
            tu przypadkiem kieruję (bez wielkiego przekonania wprawdzie) taki apel:
            Zapoznajcie się z definicją i przeznaczeniem forum, a zwłaszcza jego
            regulaminem. Jeśli wam sie jakieś poglądy nie podobają przedstawcie jakieś
            rzeczowe kontrargumenty. A jeśli nie potraficie - wracajcie do piaskownicy lub
            siusiaka. Są jeszcze gry i inne rozrywki po co zaśmiecać neta?
            • bobopik Re: Chyba masz "prześladowcę" na widelcu. 17.12.04, 13:22
              juz od dluzszego czasu przygladam sie majacym tu miejsce dysputom i wzajemnym
              oczernianiu sie i zwalaniu winy z jednego na drugiego... troche wyglada to na
              dziecinade, ale coz... sadze ze postepowalbym tak samo jak kklement (ten
              prawdziwy). jestem po stronie prawdy!!!!!!!!
              • Gość: jekdok Re: Chyba masz "prześladowcę" na widelcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:36
                "jestem po stronie prawdy!!!!!!!!" - prawda jest taka, że psychiatra na forum,
                wcale się nie kryjąc, prezentuje poglądy, które są zaprzeczeniem istoty medycyny
                - a więc szacunku człowieka dla człowieka, bez względu na jego upodobania seksualne.

i na najgorsze jest w tym, że nie dostrzegacie zagrożenia, jakim jest fakt, że
                zawód lekarza wykonuje ktoś, kto z uporem neguje odkrycia naukowców w sprawie
                homoseksualizmu, a więc więc jakby podkopuje taboret, na którym siedzi.

kklement jest dla mnie zerem.
                • Gość: Ditran Nie zerem tylko debilem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.04, 13:57
                • Gość: jekdok To może chociaż podpisz się pod tymi ocenami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:06
                  Bo kryjąc sie za cudzymi nickami (w tym przypadku moim - a pies mi świadkiem,
                  że przed chwilą wróciłem ze spaceru) potwierdzasz pilna potrzebę kontaktu już
                  nie tyle z psychiatrą (niechby i nie kklementem) ile z dobrym stolarzem. Bo o
                  ile on podkopuje (twoim zdaniem) "taboret, na którym siedzi" to ty prezentujesz
                  postawę temuż taboretowi właściwą. Może korniki (pardon - kołatki) dokuczają? A
                  przy okazji jak juz zacząłeś stosować do siebie liczbę mnogą to przypomnij
                  sobie, że ostrzegałem cię przed skutkami takich zabaw - schizofrenia i te
                  rzeczy. Teraz to juz może byc tylko gorzej. Ale to nie mój problem :-)
                  • Gość: Ditran Miałem dwa nicki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.04, 14:14
                    Jeden z nich to Sid Vicious, basista z zespołu Sex Pistols, jeśli wiesz o co
                    chodzi. Nie używam tego nicka od ponad miesiąca, bo mi się znudził. Cały czas
                    ośmielam się mieć swojego nicka Ditran, co większość forumowiczów wyprowadza z
                    równowagi. Moja ksywa kojarzona jest z radykalną lewicą - i bardzo dobrze.
                    • Gość: jekdok Nie mam nic do Twoich nicków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:47
                      Ani do Waszego sporu (z kklementem). Oczywiste jest dla mnie, że każdy ma prawo
                      wyrażać swoje poglądy, w tym i kompromitować się do woli i bez grzechu, ale
                      niech to robi na własny rachunek. Wziąłeś chyba do siebie apel skierowany do
                      kogoś kto używa mojego nicka do sygnowania swoich opinii. Rzeczywiście reagując
                      na takie szczeniackie wygłupy czuję pewien dyskomfort, ale ja staram się unikać
                      wartościujących ocen innych ludzi, których nie znam. No może z wyjątkiem co
                      poniektórych "polytyków" z Bożej łaski i wszechpolaczków (ale tutaj też kiedyś
                      spotkałem sympatycznego Wszechpolaka, który stał mi sie tym bardziej
                      sympatyczny gdy zadeklarował się kiedys jako Były Wszechpolak - co dowodzi, że
                      od każdej reguły bywają wyjątki). Staram się zatem nie wyzywać konkretnych
                      ludzi od zer, kretynów i debili (powtarzam konkretnych czyli chociażby
                      podpisanych własnym rozróżnialnym nickiem) i jeśli taka opinia podpisana moim
                      nickiem się trafi to na pewno nie jest mojego autorstwa :-)
                      • Gość: jekdok Re: Nie mam nic do Twoich nicków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:22
                        ale czasem też przesadzisz z konserwatyzmem poglądów, bez powodu ci się nie
                        sklonowały :-)
                        • Gość: jekdok Re: Nie mam nic do Twoich nicków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:28
                          a tobie dlaczego?
                        • Gość: jekdok Re: Nie mam nic do Twoich nicków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:36
                          klony się nie klonują, to podstawowa założenie logiki pragmatycznej forów,
                          tobie, jako wybitnemu działaczowi nauki polskiej, pracownikowi dyrektora
                          kaczkowskiego, nie muszę chyba tłumaczyć
                          • Gość: jekdok ty już tak sama ze sobą gaworzysz bidna istotko??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:49
                            A ostrzegałem. Chyba, że pączkujecie co też niespecjalnie byłoby dziwne jako
                            właściwy organizmom prymitywnym sposób rozmnażania. Podobno "Boh trojcu lubit",
                            ale na twoim/waszym miejscu za bardzo bym na to nie liczył. A tak przy okazji:
                            kto to jest dyrektor kaczkowski (czy Kaczkowski)???
                • kklement BUHAHAHAHAHA, LESBA WALCZĄCA ??? ;))) 17.12.04, 21:27
                  Aaaa, czyżby tu cię gryzło ? No tak, to by wyjaśniało te problemy z samooceną,
                  udawanie innych, agresję wobec Kościoła itp.

Swoją drogą to ... ja ci nie wierzę. Łgasz jak zwykle - inaczej nie potrafisz :)
                  Powtarzam - mój post na temat małżeństw homoseksualnych zamieściłem bardzo
                  dawno temu. A twoja poroniona "ofensywa" przeciwko mnie trwa odkąd wyśmiałem
                  Ditrana :))) Czyżby to jakiś twój idol ? :} Taki prawdziwy człowiek radziecki
                  na forum - dzielny i bojowy niczym towarzysz Czapajew :)

• Gość: Torens Uważasz, że to grzech mysleć inaczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.04, 22:48
                    Skoro nazywasz ludźmi radzieckimi lub czarnuchami to jesteś tylko głupi.
                    • kklement Uważam, że to grzech nie myśleć, a pisać 18.12.04, 09:13
                      Nie przypominam sobie, żebym na Forum posługiwał się słowem "czarnuch".

Co zaś się tyczy "człowieka radzieckiego", to po pierwsze nie jest to obelga,
                      tylko próba usystematyzowania ditranowskich poglądów, pod drugie zaś mam
                      podejrzenie, że w skrytości ducha Ditranowi jest przyjmnie, gdy się go tak
                      nazywa ;)))

• Gość: Torens A wiesz co to jest wolność? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.04, 09:31
                        W szczególności wolność wyrażania swoich poglądów i wypowiadania swojego
                        zdania. Mam wrażenie, że nie wiesz. To cię zbliża do szali z Ditranem i
                        stalinowcami (chociaż twierdzę, że Ditran jest osobą najbardzij tolerancyjną na
                        forum, ty chyba nie znasz tego pojęcia)
    • Gość: Torens Wszyscy boją się mówić - Ditran nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.04, 09:49
      Polscy forumowicze mają kompleksy i boją się mówić. Wypowiedzi na różne tematy
      są nijakie i bezbarwne. We wszystkich siedzi komuna i lęk przed wypowiedzeniem
      swojego zdania. Ditran zaczął ostro i kwiatki mu na grób. Nigdy nic nie
      rozważa, bo zdaje sobie sprawę, że długich dysertacji nikt nie czyta, leci
      emocjami i o to chodzi.
      • kklement Cześć Ditran. Fajny ten twój nowy nick ;) 18.12.04, 11:24
        • bobopik Re: Cześć Ditran. Fajny ten twój nowy nick ;) 18.12.04, 16:34
          jak dobzre ze na tym forum sa tacy ludzie jak WY (wszyscy, bez wyjatkow).
          skrajna lewica, prawica, centrum do tego jeszcze jacys psychiatrzy itd...
          ciekawie......
          • Gość: kklement psych2psych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:50
            psychiatra do psychiatry
            • bobopik Re: psych2psych 18.12.04, 19:11
              bo ja nie weim czy to byl dobry pomysl z prowadzeniem terapii na forum... to
              jest troszke nieetyczne!!!! ale checi maiels dobre, gorzej ze tak wyszlo jak
              wyszlo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka