nelka 14.05.02, 18:18 dawno obiecany, jednej z naszych forumowiczek, i życze sobie udanego wieczoru !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Zaraz idę na koncert .... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 14.05.02, 18:19 nelka napisał(a): > dawno obiecany, jednej z naszych forumowiczek, i życze sobie udanego > wieczoru !!! Idziesz na Isis? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Zaraz idę na koncert .... 14.05.02, 18:21 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > Idziesz na Isis? :-)))Juz mnie tu nie ma, muszę się jeszcze przygotować, do jutra :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Zaraz idę na koncert .... IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.02, 18:57 Wirtualne oklaski dla Isis i jej uczniow. Juz teraz :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Zaraz idę na koncert .... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 14.05.02, 18:59 Gość portalu: red napisał(a): > Wirtualne oklaski dla Isis i jej uczniow. Juz teraz :-) > pzdr Tak z gory? A jak beda falszowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Już po 14.05.02, 23:30 Dzięki - nell (z córką), la bella, beatice !!! Mam nadzieję, że się podobało... Czy mam zawiadamiać o następnych koncertach? A czy może ktoś jeszcze był, kto się nie ujawnił...? Marsha, Arvena, szkoda, że nie mogłyście przyjść. Ale mam dobrą wiadomość - pan Placek był tak zachwycony, że poprosił o powtórkę koncertu - w czerwcu (jak moi będą po sesji). Zaprosi nawet TV! Ach, jakie to wspaniałe uczucie - "po" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Już po 14.05.02, 23:39 Tiaaa... A ja też ci wysłałem przeprosiny... Jak będzie następny-daj znać. Ciesze sie że się udało. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Już po. mastat... 14.05.02, 23:42 mastat napisał(a): > Tiaaa... A ja też ci wysłałem przeprosiny... Nie dostałam!!! Na pocztę? Rano jeszcze nic nie było, zaraz sprawdzam. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Już po. mastat... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 23:52 Isis, jeszcze raz dzięki za zaproszenie.:))Podobało się i to bardzo. Oczywiście, że zawiadamiaj o następnych koncertach. Teraz będę stałym gościem :) Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Już po, mastat... 14.05.02, 23:55 mastat napisał(a): > Tiaaa... A ja też ci wysłałem przeprosiny... Odebrałam - wysłałeś po 17.00 a ja wyszłam z domu o 15.00, bo najpierw mieliśmy próbę. Zawiadomię o "powtórce z rozrywki". PZDR :) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Już po, mastat... 15.05.02, 08:44 Wysłałem tak późno bo wcześniej nie było jak - ale jeszcze raz dzieki za zaprpszenie. Następnym razem musi sie udać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Już po 15.05.02, 10:14 Wlansie ja tez sie czasowo nie wyrobilam ale nastepnym razem tez przybede :) Dziekuje za zaproszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Już po 14.05.02, 23:53 > Czy mam zawiadamiać o następnych koncertach? no ładnie,ładnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Już po... ##wera##... 15.05.02, 00:01 ##wera## napisał(a): > no ładnie,ładnie... > :( Kajam się... dawno nie widziałam Cię na Forum, a nie miałam czasu przeszukiwać (zamieszanie przedkoncertowe). Jakoś nie pamiętałam ile masz tych krzyżyków przed i po... chyba wsadziłam po jednym z każdej strony, więc moje zawiadomienie musiało nie dojść... Sorry!!!! Zawiadomię o powtórce. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Już po... ##wera##... 15.05.02, 00:04 > > Kajam się... dawno nie widziałam Cię na Forum, kompletny brak czasu i totalny młyn, to dlatego ... więc czekam zawiadomienie.. a owacje masz ode mnie w ciemno ! bis ..bis !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Koncert bardzo fajny ... 15.05.02, 07:43 zarówno dobór repertuaru, jak i wykonanie. Isis masz bardzo piękny głos, i chętnie wybiorę się jeszcze nie raz na Twój koncert. Całość nastroiła mnie bardzo miło na resztę wieczoru. Mojej córce oczywiście bardzo podobali się studenci, zwłaszcza, że całą ekipę zna z widzenia z Przeglądu Piosenki, bo pracowała tam jako hostessa. Pozdrawiam wszystkich, których wczoraj spotkałam na koncercie. nelka Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Koncert bardzo fajny ... nelka... 15.05.02, 08:00 nelka napisał(a): > zarówno dobór repertuaru, jak i wykonanie. To był - jak powiedziałam na wstępie - taki mix - dla każdego coś miłego... > Isis masz bardzo piękny głos, i chętnie wybiorę się jeszcze nie raz na Twój > koncert. To jeszcze nie była szczytowa forma. Musiałam trochę zmienić pierwotne zamiary repertuarowe, bo jeszcze w niedzielę inhalowałam się sterydami. Po długim weekendzie (%) i moczeniu w baseniku trochę mi szwankował głos. Jak zwykle pomógł mi mój niezawodny laryngolog. Miał zresztą być na koncercie, szkoda, że nie przyszedł... > Całość nastroiła mnie bardzo miło na resztę wieczoru. A ja przez resztę wieczoru na przemian przysypiałam i kompletowałam materiały przed wyjazdem. Nawet jeść nie mogłam - jeszcze miałam ściśnięty żołądek. Takie występy to duży stres, ale za to potem - jaka ulga i satysfakcja! Jeszcze raz - dzięki za przyjście i... do następnego koncertu! /a wcześniej do spotkania na tarasie/ :)) Odpowiedz Link Zgłoś