Gość: gizmo IP: *.netclub.hm.pl 22.07.01, 12:43 WSCHÓD ,a FZHUT niby tak samo się czyta ,a pisze inaczej. Tajniki polskiej ortografii :-) Czy forumowicze znają więcej takich ciekawych słów, które można tak zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: F Z H U T IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 12:53 gizmo napisał: > WSCHÓD ,a FZHUT niby tak samo się czyta ,a pisze inaczej. Tajniki polskiej Eno - przesadziłeś. Jeśli już to można to zapisać: WSHUD, ale nigdy FZHUT. pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: F Z H U T IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 12:58 Tak... Dlaczego nieboszczyk jest deszczykiem i odwrotnie? Można tak bawić się w nieskończoność. Noajniższe ukłony! M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena M. Re: F Z H U T IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.01, 17:33 Rozumiem sens tej zabawy: błąd w każdej literze wyrazu. Proszę bardzo: -ÓŻONT-. Czy ktoś zna jeszcze inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena M. Re: F Z H U T IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.01, 00:13 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Szkoda czasu... Drogi hrabio, nie wątpię, że taka zabawa może urażać Twój wysoki poziom intelektualny. Ale naprawdę nie musisz Waść cenzurować każdego wątku, choć muszę przyznać, podziwiam niektóre trafne puenty. Pozdrawiam. P.S.A wątek i tak umrze śmiercią naturalną, bo takich słów nie ma zbyt wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: F Z H U T IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 13:56 Gość portalu: Irena M. napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Szkoda czasu... > Drogi hrabio, nie wątpię, że taka zabawa może urażać Twój wysoki poziom > intelektualny. Ale naprawdę nie musisz Waść cenzurować każdego wątku, choć musz > ę > przyznać, podziwiam niektóre trafne puenty. Pozdrawiam. > P.S.A wątek i tak umrze śmiercią naturalną, bo takich słów nie ma zbyt wielu. > Słów się znajdzie, aż nadto. Wątek już umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: F Z H U T IP: 195.205.145.* 23.07.01, 13:11 :)))))) Takie słówka, może czasem z mniejszą ilością literek błędnych, przychodzą do glowy podczas gry w Scrable. Zwłaszcza w czasie kolejnej, powiedzmy , trzeciej rundki, przy piwku. A jaki ubaw przy tym :) Zresztą, nie tylko tego typu słowotwórstwo radosne kwitnie przy takiej grze. Pozdrawiam - Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena M. Re: F Z H U T IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.01, 17:56 Hrabio, aluzju poniał-a.Gratuluję-doceniam. Astrologiczny Skorpion? W każdym bądź razie - inteligencja jadowita. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: F Z H U T IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:31 Gość portalu: Irena M. napisał(a): > Hrabio, aluzju poniał-a.Gratuluję-doceniam. Astrologiczny Skorpion? W każdym > bądź razie - inteligencja jadowita. Pozdr. E tam, odrazu jadowita. To tylko obserwacja konstelacji Wodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena M. Re: F Z H U T IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.01, 22:12 Hrabio, brak mi słow. Przyznaję. I am Aquarius i to 100 %. Ale jak do tego doszedłeś? Intuicja? Dedukcja? Telepatia? Jeśli to jasnowidzenie to zapisuję się na wizytę... Czy mogę liczyć na odpowiedź na prv? irena-marta.go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: F Z H U T IP: *.eu.org 29.07.01, 17:38 Gość portalu: Irena M. napisał(a): > Hrabio, brak mi słow. Przyznaję. I am Aquarius i to 100 %. > Ale jak do tego doszedłeś? Intuicja? Dedukcja? Telepatia? > Jeśli to jasnowidzenie to zapisuję się na wizytę... > Czy mogę liczyć na odpowiedź na prv? irena-marta.go2.pl KURDE, A CO POWIE MOJA ŻONA ? Kontroluje e-maile ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena M. Re: F Z H U T IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 23:20 KURDE??!! Hrabio,co ja widzę? A "Nobless oblige"? Małżonce nie dziwię się. Zazdroszczę talentu hackera. W razie czego ma dowód "czarno na białym". A ja swojemu mogę co najwyżej wytoczyć proces poszlakowy... Na tym proponuję wątek zakończyć. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś