Gość: maddox IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 20:25 czy ktoś z wam wie, co się stało ze starym ramem? jaką oni maja zamiar być stacją? bo Radio Auto Muzyka... nie przekonuje mnie do końca. ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DITRAN Re: co sie stało z radiem SRAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:26 radio sram i rzygam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DITRAN Re:Re:co sie stało z radiem SRAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:28 Gość portalu: DITRAN napisał(a): > radio sram i rzygam? Ale jestem gupi co? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: co sie stało z radiem RAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:38 Niedługo będzie to takie samo gó.. jak eska,czy inny zet.Niestety,ale są na nalepszej do tego drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* radio A FE! IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:06 mają serwisy "kofeinowe" ale brzmią jak KOKAINOWE :)) cos im nowa RAMówka nie wyszła. paskudztwo Panie..Panowie.. to sie nie mieści w głowie! fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: radio A FE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.05, 07:27 Jaki prezes takie radio. Odpowiedz Link Zgłoś