Dodaj do ulubionych

THE LEGENDARY PINK DOTS!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.02, 02:25
Tym razem tej przyjemności nie odmówię sobie!!!
www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=839487&dzial=wrw020121
Obserwuj wątek
    • Gość: tyrysek Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:39
      ktos sie wybiera?
      • Gość: on_Morph Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 01:14
        Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> ktos sie wybiera?

Mam go! Trzymam w garści! Dziś nabyłem (wczoraj?:) i zamierzam wykorzystać, jak
        najlepiej potrafię! Mam bilet! :-)

• Gość: Kociątko Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 10:44
          baw sie dobrze jarq :)
          • Gość: on_Morph Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 11:04
            Gość portalu: Kociątko napisał(a):

> baw sie dobrze jarq :)

Jak zawsze! :) Dzięki i pozdrawiam!

• Gość: tyrysek Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 22:20
      You spent all your money.
      You lost all your friends. You're so very far from home.
      You're watching the aeroplanes high in the sky + you cry.
      You wish you could fly, but you're far too high -
      and you're going nowhere.

a ja sobie siedze w domku i czekam na relacje od siostry...

Khata clim sa vecchi kalemsa.....

• Gość: on_Morph Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.02, 00:11
        Już wróciłem....
        ...w głowie mam, to co mam...
        ..jak było?
        ...napiszę...
        ...później!
        Pozdrawiam!
        • Gość: diabełek Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 20:36
          było totalnie zajebiście!!!
          temperatura chyba z 45stopni w środku, ale przeżyłam i łał i :)))))))))))

p.s. pozdrawiam barmana co mi poza kolejką piwo nalewał :)
          • Gość: on_Morph Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 00:45
            Gość portalu: diabełek napisał(a):

> było totalnie zajebiście!!!
            Nie zaprzeczę! :))

> temperatura chyba z 45stopni w środku, ale przeżyłam i łał i :)))))))))))

To nie tylko można, ale i trzeba przeżyć!
            Nie znam żadnych nazwisk... Wokalista, czasem przypominał mi młodego Rogera
            Watersa. Natomiast facet od saxofonu i innych dęciaków...No cóż powiem tylko
            tyle, że ostatni numer skończył wśród tłumu! Kto nie był, niech żałuje!

• farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! 23.05.02, 08:55
          No nie byl to na pewno ich najlepszy koncert we Wroclawiu (strasznie narzekali
          potem na naglosnienie), ale tez bylo to cos zupelnie innego nie ostatnio.

Najlepszy utwor - Stiching time z Shadow Weavera, bo zawsze chcialem to
          uslyszec na zywo...
          • Gość: sebba Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:31
            farcaul napisał(a):
            > No nie byl to na pewno ich najlepszy koncert we Wroclawiu (strasznie narzekali
            > potem na naglosnienie
            stary nie siej plotek/nieprawdy
            z kim ty rozmawiales ?
            po koncercie zespol wyraznie i glosno powiedzial "zajebiscie, swietna organizacja
            i sprzet, bardzo nam sie koncert we wroclawiu podobal, dobre jedzenie" (w wolnym
            tlumaczeniu)
            tak wiec "wtyksza im w usta" klamstwa

• farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! 23.05.02, 16:01
              Silverman, Edward

byc moze nie byla to wersja 'oficjalna', ktora slyszales :)
              • farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! 23.05.02, 16:03
                sorry, mialem na pisac
                'moze to BYLA wersja oficjalna'
                • Gość: sebba Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.tpnet.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:29
                  >moze to BYLA wersja oficjalna'
                  "wersja" zdarzyla sie w gronie: zespol+akstyk+organizatorzy+kierownik la
                  fete+pivko+inni ludzie,
                  ale fakt nie byla to oficjalna i autoryzowana wypowiedz Zespolu LPD nt.
                  wroclawskiego koncertu;)
                  • Gość: farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 01:49
                    no to juz wiesz czemu... ;)
                    prywatnie natomiast nie byli zadowoleni. co nie znaczy ze bylo zle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka