Gość: on_Morph IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.02, 02:25 Tym razem tej przyjemności nie odmówię sobie!!! www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=839487&dzial=wrw020121 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyrysek Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:39 ktos sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 01:14 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > ktos sie wybiera? Mam go! Trzymam w garści! Dziś nabyłem (wczoraj?:) i zamierzam wykorzystać, jak najlepiej potrafię! Mam bilet! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 10:44 baw sie dobrze jarq :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 11:04 Gość portalu: Kociątko napisał(a): > baw sie dobrze jarq :) Jak zawsze! :) Dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: THE LEGENDARY PINK DOTS!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 22:20 You spent all your money. You lost all your friends. You're so very far from home. You're watching the aeroplanes high in the sky + you cry. You wish you could fly, but you're far too high - and you're going nowhere. a ja sobie siedze w domku i czekam na relacje od siostry... Khata clim sa vecchi kalemsa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.02, 00:11 Już wróciłem.... ...w głowie mam, to co mam... ..jak było? ...napiszę... ...później! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 20:36 było totalnie zajebiście!!! temperatura chyba z 45stopni w środku, ale przeżyłam i łał i :))))))))))) p.s. pozdrawiam barmana co mi poza kolejką piwo nalewał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 00:45 Gość portalu: diabełek napisał(a): > było totalnie zajebiście!!! Nie zaprzeczę! :)) > temperatura chyba z 45stopni w środku, ale przeżyłam i łał i :))))))))))) To nie tylko można, ale i trzeba przeżyć! Nie znam żadnych nazwisk... Wokalista, czasem przypominał mi młodego Rogera Watersa. Natomiast facet od saxofonu i innych dęciaków...No cóż powiem tylko tyle, że ostatni numer skończył wśród tłumu! Kto nie był, niech żałuje! Odpowiedz Link Zgłoś
farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! 23.05.02, 08:55 No nie byl to na pewno ich najlepszy koncert we Wroclawiu (strasznie narzekali potem na naglosnienie), ale tez bylo to cos zupelnie innego nie ostatnio. Najlepszy utwor - Stiching time z Shadow Weavera, bo zawsze chcialem to uslyszec na zywo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebba Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:31 farcaul napisał(a): > No nie byl to na pewno ich najlepszy koncert we Wroclawiu (strasznie narzekali > potem na naglosnienie stary nie siej plotek/nieprawdy z kim ty rozmawiales ? po koncercie zespol wyraznie i glosno powiedzial "zajebiscie, swietna organizacja i sprzet, bardzo nam sie koncert we wroclawiu podobal, dobre jedzenie" (w wolnym tlumaczeniu) tak wiec "wtyksza im w usta" klamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! 23.05.02, 16:01 Silverman, Edward byc moze nie byla to wersja 'oficjalna', ktora slyszales :) Odpowiedz Link Zgłoś
farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! 23.05.02, 16:03 sorry, mialem na pisac 'moze to BYLA wersja oficjalna' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebba Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.tpnet.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:29 >moze to BYLA wersja oficjalna' "wersja" zdarzyla sie w gronie: zespol+akstyk+organizatorzy+kierownik la fete+pivko+inni ludzie, ale fakt nie byla to oficjalna i autoryzowana wypowiedz Zespolu LPD nt. wroclawskiego koncertu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farcaul Re: Rozowe kropki, zamiast szarych komorek! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 01:49 no to juz wiesz czemu... ;) prywatnie natomiast nie byli zadowoleni. co nie znaczy ze bylo zle... Odpowiedz Link Zgłoś