Dodaj do ulubionych

Co slychac u Perfumowanych Ch****

IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.01.05, 03:29
wybitni, zasluzeni dzialacze Pomaranczowej Alternatywy: Doktor Wu - Tsy,
Kolejarz, Marek Hepener, Krukauer i Orzel tworza zespol muzyczny o nazwie
Perfumowane Ch***. Pierwsza plyta pt. Piosenki o smierci rozeszla sie w
nakladzie 3 012 egz. Trwaja prace nad druga plyta: Piosenki o milosci. W
pracach nad plyta wspomaga tych dzielnych wroclawian, inny wielki
wroclawianin - niejaki Wally wspomaga ich duchowo w ich zmaganiach z
rzeczywistoscia. Kiedy doczekamy sie koncertu Perfumowanych Ch**** we
Wroclawiu?!?!?!?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: major Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 13:34
      Znam ten zespół, jest beznadziejny! Wyją i nie potrafią grać! A szczególnie
      odrażający jest ich ostatni teledysk!
      • Gość: papi Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 09:46
        bardzo fajny zespół i chłopcy bardzo przystojni. A jak się komuś ,podającemu
        się za majora nie podoba, to na drzewo!
        • Gość: wija Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.asp.wroc.pl 21.02.05, 09:09
          Potwierdzam, widziałam , słyszałam i jest super!
          • Gość: wic Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:54
            Gdzie można ich usłyszeć i zobaczyć?
            • Gość: fan perfumowanych Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.05, 14:42
              Perfumowanych ch..ow mozna posluchac i obejrzec na pch.hopto.org. Zycze udanego
              odbioru.
              • Gość: bagu Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.devs.futuro.pl 24.05.06, 15:00
                Koncert ma być w "Stajni" na Bema, ale data dokładnie jeszcze nie znana, chyba
                początki czerwca z tego co słyszałam...
                • Gość: A.P.Wyszynski Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 04:53
                  Gość portalu: bagu napisał(a):

> Koncert ma być w "Stajni" na Bema, ale data dokładnie jeszcze nie znana, chyba
                  > początki czerwca z tego co słyszałam...

Narzekali tu po forach na zadymę z B16. A to tylko 4 dni były. W czerwcu jest
                  gorsza zadyma i to przez cały miesiąc. Dlatego trudno ustalić datę. Na pewno nie
                  na początku czerwca. Raczej pod koniec, gdzieś między tymi pier... meczami.
                  • Gość: gość Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.devs.futuro.pl 06.06.06, 10:33
                    23.06
                    tytuł koncertu: "Pogrom po kielecku"....
                    • napoj.chmielowy Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** 15.06.06, 13:56
                      Gość portalu: gość napisał(a):

> 23.06
                      > tytuł koncertu: "Pogrom po kielecku"....

O ile wiem to "Pogromy po kielecku".
                      • Gość: krystyna z gazowni Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.devs.futuro.pl 22.06.06, 12:59
                        a i tak ogólnie srał ich pies
                        • Gość: Etam Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.06, 17:14
                          Gość portalu: krystyna z gazowni napisał(a):

> a i tak ogólnie srał ich pies

Co Ty, ich pies obejdźe dookoła z daleka i zpodkulonym ognem.
    • dj_konus Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** 17.12.05, 23:38
      Perfumowane Wuje niech umyją ch***!
      • Gość: Jeden z nich Re: Co slychac u Perfumowanych Ch**** IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.06.06, 00:44
        Koncercik:

23.06.2006

Stajnia nr 8a

Perfumowane Ch..e: Pogromy po kielecku

21:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka