pontifexmaximus 28.07.03, 09:41 Nie działa klimatyzacja. Upał narasta. Jest cięzko, ale nie poddamy się, wykonamy plan 6 cio letni. Pozdrowienia z frontu walki o lepszą Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: Tragedia 28.07.03, 09:52 Na basenie załatwiła się wczoraj żona - na własne życzenie. Ja - dla towarzystwa, nie mogę się oprzeć plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Tragedia 28.07.03, 10:12 Wiadomości dla Gorzowiaków spoza Gorzowa: Dziś od wczesnego rana w Gorzowie pada, jest szaro, mokro i CHŁODNO. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Tragedia 28.07.03, 12:47 martha4 napisała: > Dziś od wczesnego rana w Gorzowie pada Rzekłbym raczej, że od wczorajszego wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Tragedia 28.07.03, 11:29 aborys napisał: > Na basenie załatwiła się wczoraj żona - na własne życzenie. > Ja - dla towarzystwa, nie mogę się oprzeć plecami. To i tak masz szczęście, że tylko plecami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Tragedia 28.07.03, 16:25 sela1 napisała: > To i tak masz szczęście, że tylko plecami:-) A czym jeszcze można się opierać...? A teraz tu leje. W Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Tragedia 28.07.03, 17:35 aborys napisał: > A czym jeszcze można się opierać...? Żeby się oprzeć, trzeba usiąść :-) W Zielonce trochę popadało, ale już słoneczko przebija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Tragedia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 20:55 sela1 napisała: > aborys napisał: > > > A czym jeszcze można się opierać...? > > Żeby się oprzeć, trzeba usiąść :-) > > W Zielonce trochę popadało, ale już słoneczko przebija. > A w Poznaniu niebo jest lekko zachmurzone z przebłyskami błękitu:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Tragedia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 20:56 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > sela1 napisała: > > > aborys napisał: > > > > > A czym jeszcze można się opierać...? > > > > Żeby się oprzeć, trzeba usiąść :-) > > > > W Zielonce trochę popadało, ale już słoneczko przebija. > > > > A w Poznaniu niebo jest lekko zachmurzone z przebłyskami błękitu:o) a jak jest w Koninie to Wam nie pisnę ani słówka:o) Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Tragedia 28.07.03, 21:03 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > a jak jest w Koninie to Wam nie pisnę ani słówka:o) A dlaczemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna maryjanna Re: Tragedia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:06 sela1 napisała: > A dlaczemu? z czystej przekory:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Tragedia 29.07.03, 08:19 Zrobiło się trochę lepiej. Pojawiła się gęsta warstwa chmur, ale nie pada. Mimo obniżenia temperatury w dalszym ciągu warunki nie sprzyjają intensywnej pracy. Wydaje się, że powietrze jest wypełnione ciężką wilgocią. W drodze do pracy zaobserwowałem większą niż zwykle liczbę niebezpiecznych sytuacji na drodze. Przy wjeździe na Trasę Łazienkowską o mały włos uderzyłbym w tył srebrnej Hondy Accord. Ta z kolei walnęłaby w Cinkłeczento. W czerwonym maluchu siedziała pani, która obawiała się wjazdu na Trasę i właczenia się do ruchu (w sumie tam trzeba uważać jedynie na autobusy). W związku z tym zredukowała predkość do jakiś 40 km/h, a my (tzn. równiez ten z Hondy), przyzwyczajeni do wjazdu z szybkością 80 - 90 km/h musieliśmy ostro hamować. Tragedia, powiadam, tragedia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Tragedia 29.07.03, 08:43 a teraz zrobiło się ciemno - Mordor nadciąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marcjanna Re: Tragedia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 23:21 pontifexmaximus napisał: > > a teraz zrobiło się ciemno - a wiesz, u mnie też:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna maryjanna Re: Tragedia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 23:19 sela1 napisała: > To z Ciebie taka przekora :-) a jak? nie widać?:o))) Odpowiedz Link Zgłoś