Gość: noox IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 04:02 Czy wiecie,że "zasady ogólne kpa mają różny stopień ogólnosci,stanowią przeniesione na grunt prawny zalecenia prakseologiczne,okreslają aksjologiczne uzasadnienia itd."do switu 2 godziny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 07:26 zycze powodzenia... i trzymam kciuki jak za kazdego,komu przyszlo sie scierac z Krwawa Basienka... trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: 212.160.90.* 31.08.01, 07:38 Nie wiem czy to szczęcie w nieszczęściu, ale zdaje u Werteleckiej. Co z tego jeśli 80% ludzi oblała w 1 terminie. Jak się tego nauczyć żeby zdać???? Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 07:41 hm... mam kolezanke,ktora nauczyla si eposzla zdala i piatke z pochwala od Basi dostala... dzieki niej zaczelam ufac ze jak nauczona usiade na przeciwko Bsi za rok tokrzywda mi si enie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 08:09 Gość portalu: noox napisał(a): > Czy wiecie,że "zasady ogólne kpa mają różny stopień ogólnosci,stanowią > przeniesione na grunt prawny zalecenia prakseologiczne,okreslają aksjologiczne > uzasadnienia itd."do switu 2 godziny... noox, twoja wypowiedz bardziej trąci teorią państwa i prawa. Czyżbyś także problemy z tym przyjemnym zagadnieniem? A może dał się Tobie we znaki KAZIU ? Pozdro dla wszystkich uczestników kampanii wrześniowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu-do UMKA 31.08.01, 08:14 umek...dziwnie znajome mi twoje przezwisko...spytam okrezna droga... bywales w wojsku ostatni roczek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu-do UMKA IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 08:19 klinta napisał(a): > umek...dziwnie znajome mi twoje przezwisko...spytam okrezna droga... bywales w > wojsku ostatni roczek??? czyżby ktoś znajomy? Rzeczywiście byłem w woju zeszłego roczku Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu-do UMKA 31.08.01, 08:20 Gość portalu: umek napisał(a): > klinta napisał(a): > > > umek...dziwnie znajome mi twoje przezwisko...spytam okrezna droga... bywal > es w > > wojsku ostatni roczek??? > umku podejrzewam,ze znasz mojego brata :) duzo pije i ma odstajace uszy :) pozdrawiam cie serdecznie :) > czyżby ktoś znajomy? Rzeczywiście byłem w woju zeszłego roczku Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 08:17 Gość portalu: umek napisał(a): > Gość portalu: noox napisał(a): > > > Czy wiecie,że "zasady ogólne kpa mają różny stopień ogólnosci,stanowią > > przeniesione na grunt prawny zalecenia prakseologiczne,okreslają aksjologi > czne > > uzasadnienia itd."do switu 2 godziny... > > noox, twoja wypowiedz bardziej trąci teorią państwa i prawa. Czyżbyś także > problemy z tym przyjemnym zagadnieniem? A może dał się Tobie we znaki KAZIU ? > Pozdro dla wszystkich uczestników kampanii wrześniowej :-) a nie kaziu sobie ze mna poradzil i ja z kaziem i wiecej mam nadziej widziec si enie bedziemy :) co do imc Joncy i imc Mareczka M. no coz...mniej szczescia :) nie mniej wszystko za mna i wakacje mam dlugie i urocz e:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 08:23 chyba kojarze, a czy twój brat ma charakterystyczny śmiech ? Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 08:24 a owszem,owszem,rzy ze az strach :) Mazury ostatnio zagluszal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 08:26 klinta napisał(a): > a owszem,owszem,rzy ze az strach :) > Mazury ostatnio zagluszal Nadajesz wiec z USA ? Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 08:28 i owszem,pozdrawiam serdecznie. wlasnie donioslam bratu o milym spotkaniu z Toba,podejrzewam,ze obrazi sie na ciebie za smiech a na mnie za uszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 08:35 niestety, twoj brat jest teraz na praktykach ale zaraz wysle SMS-a na komorke sarny. mozesz zrobic to samo, beda jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 08:40 Gość portalu: umek napisał(a): > niestety, twoj brat jest teraz na praktykach ale zaraz wysle SMS-a na komorke > sarny. mozesz zrobic to samo, beda jaja. przeslij mi prosze na adres numer do sarny :) mysle,ze sie chlopak zalamie... on nie lubi jak cos sie dziej oza jego kontrola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 08:48 klinta napisał(a): > Gość portalu: umek napisał(a): > > > niestety, twoj brat jest teraz na praktykach ale zaraz wysle SMS-a na komo > rke > > sarny. mozesz zrobic to samo, beda jaja. wyslalem Tobie numer sarenki. Muszę brać się do roboty, ale będę cały czas podglądać forum. a tak właśiwie na ktorym roku jesteś? i skad taki nick ? > > przeslij mi prosze na adres numer do sarny :) > mysle,ze sie chlopak zalamie... on nie lubi jak cos sie dziej oza jego kontrola > :) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Kpa od zmierzchu do świtu 31.08.01, 08:52 dzieki za numer,wyslalm smsa,zebys ie z bieddakiem podraznic :) jestem po drugim,basia przede mna :) a nick... no coz,moj brat nie radzil sobie w dziecinstwie z odmiana mojego imienia w normalnie przyjete formy i jego wyobraznia wydala na swiat takie oto cos :) ja ide spac,bo u mnie jest 2:49 nad ranem. milo cie bylo poznac,zwlaszcza ze w tak niecodziennyc okolicznosciach. PA :) milego pracowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 09:01 Klinta, jezeli jeszcze jestes to sprawdz poczte. milych snow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Co za belkot! IP: *.chem.uni.wroc.pl 31.08.01, 10:20 Kto napisal ten podrecznik? Toz to pieprzenie kotka przy pomocy mlotka! Wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Co za belkot! IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 11:54 Gość portalu: STrup napisał(a): > Kto napisal ten podrecznik? Podręcznik napisał chyba A. Redelbach, a treść jego podpada pod wywody filozoficzne największych myślicieli. I z niego się uczą ( a właściwie wskazuje się na tą pozycję ) studenci pierwszego roku prawa. Póżniej student tego wydziału sięga po tą bruszurkę ( objętościowo książka ta jest jedną z najcieńszych na studiach - chyba , że się coś zmieniło ) na 5 roku, ale wtedy już zasób prawniczej wiedzy pozwala skumać ją w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Co za belkot! IP: 130.225.149.* 31.08.01, 12:16 Jest taka ksiazka Konrada Lorentza "Odwrotna strona zwierciadla". Autor, bodajze noblista, zajmowal sie etologia, czyli nauka o zachowaniu sie zwierzat. Ksiazka, o ktorej mowie, jest jakby jego refleksja na temat tego jak za pomoca zmyslow umysl odbiera i poznaje swiat. Niezmiernie ciekawa a napisana i przetlumaczona tak ze czlowiek z niepelnym srednim wykszt. moze ja czytac z przyjemnoscia. Natomiast wydanie polskie zaopatrzono w przedmowe autorstwa jakiejs gwiazdy polskiej filozofii i jest to belkot wyzszej klasy. Zapamietalem stamtad wiekopomne zdanie: "Bedacy korelatem bytu i zalezny od czynnikow wolicjonalnych przedmiot poznania transcenduje w akcie poznania poza swiadomosc w sposb zdecydowany".!!!! Czy nie sliczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Co za belkot! IP: 130.225.149.* 31.08.01, 12:23 Jest taka ksiazka Konrada Lorentza "Odwrotna strona zwierciadla". Autor, bodajze noblista, zajmowal sie etologia, czyli nauka o zachowaniu sie zwierzat. Ksiazka, o ktorej mowie, jest jakby jego refleksja na temat tego jak za pomoca zmyslow umysl odbiera i poznaje swiat. Niezmiernie ciekawa a napisana i przetlumaczona tak ze czlowiek z niepelnym srednim wykszt. moze ja czytac z przyjemnoscia. Natomiast wydanie polskie zaopatrzono w przedmowe autorstwa jakiejs gwiazdy polskiej filozofii i jest to belkot wyzszej klasy. Zapamietalem stamtad wiekopomne zdanie: "Bedacy korelatem bytu i zalezny od czynnikow wolicjonalnych przedmiot poznania transcenduje w akcie poznania poza swiadomosc w sposb zdecydowany".!!!! Czy nie sliczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umek Re: Co za belkot! IP: *.igo.wroc.pl 31.08.01, 12:48 łacina Hrabiego to przy tym taki mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: Kpa od zmierzchu do świtu IP: 212.160.90.* 31.08.01, 11:32 Gość portalu: noox napisał(a): > Czy wiecie,że "zasady ogólne kpa mają różny stopień ogólnosci,stanowią > przeniesione na grunt prawny zalecenia prakseologiczne,okreslają aksjologiczne > uzasadnienia itd."do switu 2 godziny... Nie jest ta zajmujące ale mam na to sposób. Należy zaopatrzyć się w syropek o nazwie "Tussipect" i wówczas takie dziwolągi są łatwiej przyswajalne. Nie za dużo - jakaś 1/4 butelki przed nauką. Odpowiedz Link Zgłoś