Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jedność w sprawie UPC

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 08:56
    Rzecz w sprawie zjednoczenia sił.
    Górny Śląsk, Zagłębie Dąbrowskie, Wielkopolska (chociaż w Wielkopolsce chyba
    nie ma tej sieci kablowej, Lubelszczyzna, Dolny Śląsk, Trójmiasto, Łódź,
    Szczecin, Kujawy i wszystkie miasta gdzie mieszkają abonenci kablówki UPC!!!
    Piszcie proszę Was bardzo zażalenia do UPC w sprawie nie włączenia nam polsatu
    sport do oferty. Piszcie im też skad jesteście. info.upc@upc.com.pl
    Nie moze tak być, ze uprzywilejowany jest tylko Kraków i Warszawa. Nie wiem jak
    Wy, ale ja mam już tegpo dość. Nie moze być tutaj podziału na równych i
    równiejszych. Ludziska kochani, co to wśród nas nie ma miłośników piłki nożnej?

Sosnowiec
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomek Re: Jedność w sprawie UPC IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.05.02, 14:32
        Gość portalu: Sergi napisał(a):

> Rzecz w sprawie zjednoczenia sił.
        > Górny Śląsk, Zagłębie Dąbrowskie, Wielkopolska (chociaż w Wielkopolsce chyba
        > nie ma tej sieci kablowej, Lubelszczyzna, Dolny Śląsk, Trójmiasto, Łódź,
        > Szczecin, Kujawy i wszystkie miasta gdzie mieszkają abonenci kablówki UPC!!!
        > Piszcie proszę Was bardzo zażalenia do UPC w sprawie nie włączenia nam polsatu
        > sport do oferty. Piszcie im też skad jesteście. info.upc@upc.com.pl
        > Nie moze tak być, ze uprzywilejowany jest tylko Kraków i Warszawa. Nie wiem jak
        >
        > Wy, ale ja mam już tegpo dość. Nie moze być tutaj podziału na równych i
        > równiejszych. Ludziska kochani, co to wśród nas nie ma miłośników piłki nożnej?
        >
        > Sosnowiec

Hop do góry!
      • marmlu Re: Jedność w sprawie UPC 25.05.02, 17:13
        Spoko Gdańsk się stara, siedzimy od wczoraj z kumplami od i ślemy zażalenia
        (jeszcze w miarę kulturalne).

Pozdrowienia dla wszystkich wyd.. przez UPC i Polsat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka