Gość: latający mastodont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:03 Czy w Creatorze przy ulicy Lotniczej przyjmuje jakiś kręgarz? Może wiecie jak oni lecza kregosłupy, bo szukam kregarza ale boje sie iść do amatora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szoppracz1 Osteopata 19.01.05, 08:57 To nie jest kręgarz, ale lekarz anestezjolog zajmujący się tzw. osteopatią. Facet jest SKUTECZNY i bardzo sympatyczny. Ponadto przez wiele lat praktykował na Zachodzie, więc ma zupełnie inne podejście do pacjenta, niż nasi lokalni medycy. Więcej na temat tej metody znajdziesz tu: osteopatia.pl/index.php?ID=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający mastodont Re: Osteopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:23 Dzięki szoppracz. Możesz mi napisać jeszcze ile kosztuje wizyta, ile razy srednio trzeba przyjść na zabieg, czy łatwo się dostać do tego lekarza...? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Re: Osteopata 19.01.05, 10:32 Byłam tam wiosną 2004 r., czyli tuż po otwarciu gabinetu, wówczas pojedyncza wizyta kosztowała 60 zł i można było się dostać bez kłopotu, ponieważ ludzie nie wiedzieli jeszcze, że coś takiego istnieje. Jak jest teraz, nie mam pojęcia. Doktor mówił, że jeśli leczenie danego przypadku wymaga kilku lub kilkunastu wizyt, ustala cenę "hurtową". Ten gość jest naprawdę fajny, a metoda skuteczna. Najpierw facet lokalizuje miejsce zapalne, póżniej leżysz sobie spokojnie, a on uciska delikatnie określone kręgi i pobudza organizm do tzw. samoleczenia. Czytałam, że na Zachodzie ta metoda jest bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara0011 Re: Creator.Kto wie coś na temat leczenia kręgosł 18.02.25, 11:20 a moze warto rozejrzeć się za innymi klinikami? Mogę polecić UNIMEDIKĘ w Szczecinie, jest tam kliku specjalistów, w tym chiropraktyk, który działa dosłownie cuda, już po pierwszej wizycie jest ulga Odpowiedz Link Zgłoś