Gość: marsha IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 24.05.02, 00:08 nie wiem,czy jeszcze zaglądasz na Forum...- mam nadzieję,że spotkamy się na tarasie Gazety... [ i że siostra rownież przyjdzie...] pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FraMauro Re: do FraMauro... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 07:03 Marsho, w tejze minucie (nie widzac jeszcze powyzszego postu) napisalam na watku o Bezsennosci w podforum, ze piwo jest nam pisane. Ot, taka wirtualna wspolnota dusz... Prosze powiedz tylko, w jakim terminie szukujemy najazd na redakcyjny taras... Bardzo pozdrawiam :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: do FraMauro... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 07:35 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > Marsho, w tejze minucie (nie widzac jeszcze powyzszego postu) napisalam na > watku o Bezsennosci w podforum, ze piwo jest nam pisane. Ot, taka wirtualna > wspolnota dusz... Prosze powiedz tylko, w jakim terminie szukujemy najazd na > redakcyjny taras... Bardzo pozdrawiam :) > A. Proszę ustalić termin, godzinę (miejsce akcji wiadome)i powiadomić na tydzień przed nalotem. Ponieważ nie rozróżniam gatunków piwa, proszę aby było jasne, klarowne, z dużą ilością piany. pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: do FraMauro... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 24.05.02, 14:26 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: FraMauro napisał(a): > > > Marsho, w tejze minucie (nie widzac jeszcze powyzszego postu) napisalam na > > > watku o Bezsennosci w podforum, ze piwo jest nam pisane. Ot, taka wirtualna > > wspolnota dusz... Prosze powiedz tylko, w jakim terminie szukujemy najazd > > na redakcyjny taras... Bardzo pozdrawiam :) > > A. > > Proszę ustalić termin, godzinę (miejsce akcji wiadome)i powiadomić na tydzień > przed nalotem. Ponieważ nie rozróżniam gatunków piwa, proszę aby było jasne, > klarowne, z dużą ilością piany. > > pozdrawiam > Gosia > MKK! MKK! MKK! Czy Tobie tez trzeba zalozyc specjalne podforum zebys czesciej sie u nas pojawiala??? ;) Stesknilem sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: do FraMauro... i MKK ! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 24.05.02, 10:08 >w jakim terminie szukujemy najazd na > redakcyjny taras... 7 czerwca ok 19:00 !!! również słonecznie pozdrawiam! ;) m. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: do MKK....... 24.05.02, 14:30 Gosiu, tak jak wędzonce, brakuje mi Ciebie na Forum. wracaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: do MKK....... IP: 62.8.156.* 24.05.02, 18:46 bea. napisał(a): > Gosiu, > tak jak wędzonce, brakuje mi Ciebie na Forum. mi też > wracaj:) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol do MKK....... IP: *.magma-net.pl 24.05.02, 18:48 sadze tylko ze skrot MKK powinnas zmienic na MK , dzieki, i moze sie spotkamy na piwie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
frybra Re: do MKK....... 24.05.02, 22:29 MKK , napisz czy będziesz z nowym facetem ? przepraszam , ale wiem że to nie mój temat , i wracaj na łono forum Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do MKK....... 24.05.02, 23:35 Gosiu !!! mysle, ze maz ma racje i powinnas konsekwencje wyciagnac i na MK, zmienic, zreszta siostrzyczka chyba Tobie to tez doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: do MK IP: *.magma-net.pl 25.05.02, 00:54 dzieki za poparcie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: do MKK.......z konsekwencją IP: *.magma-net.pl 25.05.02, 08:01 ballest napisał(a): > Gosiu !!! mysle, ze maz ma racje i powinnas konsekwencje wyciagnac i na MK, > zmienic, zreszta siostrzyczka chyba Tobie to tez doradzi. Oj, Alvinie :) Moja siostra wie, ze mam rowniez drugie imie - takie slaskie (!)- KAROLINA :) MKK (Gosia Karolina K.) PS. zapomniałam dołączyć prośbę o schłodzone piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: do MK IP: *.magma-net.pl 25.05.02, 08:09 ale niestety Gosiu drugie K pojawilo sie u Ciebie dopiero po slubie , i sadze ze dla wzajemnego poszanowania nalezy juz zmienic ten nick, z gory Ci dziekuje za zrozumienie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: do MK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 09:44 Zona ma chyba prawo zostawic sobie nazwisko meza-jezeli chce oczywiscie. Ja nie doradzam ani nie odradzam. Watek zszedl na manowce. 7 czerwca bede na redakcyjnym tarasie. Do zobaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do MKK 25.05.02, 10:50 Mysle, ze jak masz na drugie Karolina, no to sie znowu sloneczko do Ciebie usmiechnelo !!! Odpowiedz Link Zgłoś