Dodaj do ulubionych

Miasto instaluje fotoradary

• Gość: Buta Re: Miasto instaluje fotoradary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:31
      Po co po takich drogach jakie są i tak nie mozna szybko jechać lepiej by sie za
      nowe drogi wzięli.
    • yeah-bunny Re: Miasto instaluje fotoradary 03.02.05, 11:08
      No i co z tego ze musimy placic i tak placimy od zawsze i tak. Ja wole zeby
      miasto bylo nowoczesne, ladne, zadbane, z odnowionymi kamienicami, z deptakami,
      porzadnymi chodnikami, ladnymi lampami, zeby przyjemnie sie spacerowalo po nim z
      dziecmi i zonka. A takie buraki i frustraci jak ty niech jada na wies i zyja w
      tym swoim zapizdzialym zakaczawiu z kraweznikiem w kazdych krzakach. Wszedzie
      tylko widzicie spiski zydomasonerii i wyzywacie wszystkich od zlodziei. rece
      opadaja.
    • Gość: Zbyszek z Kanady Re: Miasto instaluje fotoradary IP: *.abhsia.telus.net 06.02.05, 05:34
      Kochani Wroclawianie,Rodacy wyzbadzcie sie wszelkich zludzen te fotoradary nic
      nie zmienia to tylko dodatkowe zrodlo do napelnia bezdennych kieszeni chciwej
      wladzy.
      Od dwudziestu juz lat mieszkam w Kanadzie, gdzie ten rodzaj dorabiania do
      budzetu miejskiego jest b.popularny.Tu nazywaja je "mleczna krowa",ze chodzi
      tylko o pieniadze niech swiadczy fakt ze te mandaty (przekroczenie szybkosci,
      jazda przez czerwone swiatlo)nie obciazaja naszego systemu punktow karnych
      za przekroczenia w ruchu drogowym.Ludzie jezdza szybko,ja tez.Do tej pory
      mialem tylko jedno "drogie zdjecie".Wiem gdzie stoja i uwazam na podejrzanie
      zaparkowane pojazdy.Nie powiem co te barany robia glupiego bo nie chce dawac
      "waszym chlopcom fotoradarowcom" idei.
      Ludzie tak ich nienawidza,ze ostatnio bylo duzo atakow kamieniowych na te
      pojazdy.Moim prywatnym zdaniem -tylko edukacja kierowcow i obecnosc policji
      byla by w porzadku bo to przeciez ich zawod.Nie irytowal by mnie mandat od
      policjanta,chocaz za ten dostalbym punkty karne.Przekroczylem,zostalem zlapany
      OK.Pare razy zdarzylo mi sie ze wracalem z wakacji w Brytyjskie Columbii i jecha
      lem troche za szybko i policjant wyskoczyl z radiowozu i tyko mi pokazal zebym
      zwolnil,ja mu pokazalem "przepraszm" i to wszystko-b.ludzke. Z fotoradarem
      nie pogadalbym.Ale co tam moje wywody -to tylko chodzi o pieniadze
      Pozdrawiam z zimnego Edmonton
      Zbyszek
    • Gość: wampir Re: Miasto instaluje fotoradary IP: *.158.150.55.Dial1.Chicago1.Level3.net 07.02.05, 05:43
      ditran,ale z ciebie matol i cwok!!! -jakiz wstyd!!!
      proponuje ciebie "ditran" na kraweznika,bedziesz stal tam dzien i noc ,w
      deszczu i sloncu,w wielkie mrozy jak i sniegi.oj ditran,ditran ty pupcio
      niemadra do szkolki czas , wiadomosci odnowic bo stare komunistyczne wiesci
      sie zakurzyly heheheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka