Gość: olgus14 IP: 65.208.200.* 28.05.02, 20:25 lekcje odrobione, wiadomosci obejrzane, obiad ugotowany, wszystko w porzadku i bezpiecznie na swoim miejscu i nadchodzi czas na...nude. co wtedy robicie? jak nude wypelnic nienuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: n-u-d-a IP: *.warszawa.ec.pl 29.05.02, 01:06 olgus14 napisał(a): > lekcje odrobione, wiadomosci obejrzane, obiad ugotowany, wszystko w porzadku i > bezpiecznie na swoim miejscu i nadchodzi czas na...nude. co wtedy robicie? jak > nude wypelnic nienuda? Jest takie przysłowie, że inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą ;)) Ja jak mam chwilkę wolnego czasu to piszę lub gram w szachy. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: n-u-d-a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 01:13 A ja liczę krasnale i nie nudzę się wcale. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: n-u-d-a IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 11:28 > jak > > nude wypelnic nienuda? umiesz czytać? ...wiesz, książki to naprawdę "fajna rzecz"...! Odpowiedz Link Zgłoś