Dodaj do ulubionych

co jest grane .....?

01.02.05, 23:03
Czytam co piszecie i to jest straszne. Jakies tematy w stylu lista W.,
socjalizm, liberalizm, tramwaje, korki w miescie, to znowu oswietlenie rynku,
dyrektor ogolniaka ...
To wszystko mi krazy w glowie i krazy. Potem ktos pyta o ferie, czemu nie
mozna ferii zrobic kiedy sie chce?
Mozna sie dopisac do listy W?
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement wracaj do domu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:09
    • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:13
      jako że my oboje pacjenci to o czym chciała byś pogadać?
      • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 11:47
        ja nie chce rozmawiac, ja chce cos zrobic
        nie wiem co ale cos chce
        umiesz lepic gline?
        tylko ze nie wiem jak zdobyc duza ilosc gliny
        ale jak masz samochod to by sie jakos dalo
        jestes na liscie?
        czemu mnie nie ma?
        • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:02
          rozumiem cie dobrze,ja sam chciałbym też coś zrobić,powiem ci co ,ja chciałbym
          zbudować katedrę w mieście ,drugą,dużo piekniejszą nie taką niemiecką,wieża na
          150 m a po niej ze samego szczytu woda,po tej budowli kaskady wody,a wszystko z
          przeżroczystego materiału ,ładne co?
          • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 12:07
            tak, ladne
            jakbysmy sie wszyscy z wroclawia zebrali toby starczylo na taka katedre
            ta niemiecka mozna by bylo zburzyc i wten sposob zyskac miejsc na nowa, gruz i
            cos tam moze jeszcze
            a jakbysmy jeszcze zalozyli jakas fundacje ocalenia starej katedry to
            mielibysmy wiecej kasy
            tylko czy odra chcialaby by plynac po katedrze?
            ja mam ochote wybudowac z gliny pomnik, wielki pomnik
            ale nie mam tyle gliny
            • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:23
              glina,glina wszystko glina,budować trzeba ,pomniki są potrzebne ,ale z innych
              materiałów,zrób jak hasior,władysław zresztą,inne materiały,przezroczyste,woda
              tkanina,plastik,starą katedre zostawić na pośmiewisko!jakaż to ta nowa piękna a
              stara z gliny ,czarna....
              • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 12:26
                Nie, z gliny pomnik. Duzy i paskudny
                a katedra sliczna, przezroczysta z odra
                czemu chcesz stara zostawic? ja bym zburzyla
                • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:36
                  stara katedra na pośmiewisko,zostanie,ze mnie też sie wszyscy wysmiewają,pomnik
                  paskudny piszesz będziesz budować,z gliny, to tez tak jak u mnie na
                  posmiewisko!!!
                  • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 12:39
                    tak, chce zbudowac pomnik na posmiewisko, zeby ludzie zobaczyli kim sa naprawde
                    wystarczy czlowieka wysuszyc z wody i zostaje prawie nic, kupka smiecia
                    czemu sie z ciebie wysmiewaja? bo mowisz prawde? bo wiesz wiecej od nich? ze to
                    ciebie wybrano a nie ich?
                    to zazdrosc
                    • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:47
                      pewno że jestem piękny,mnie wysuszyć z wody i zostane piękny,niewielu nas
                      jest,nie jestem kupą śmieci,w końcu mnie wybrali,a ty czujesz się wybrana?i ten
                      pomnik gliniany,zmień to ,zbuduj pomnik z górskiego kryształu,bedzie o mnie i o
                      tobie...
                      • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 13:03
                        jestem wybrana
                        zawsze to czulam a teraz mam tego dowody
                        zaden psychiatra, zaden lek, zadny przymus mnie tego nie pozbawia
                        pomnik z krysztalu bylby piekny ale ja mam misje, musze pokazac ludziom ich
                        brzydote, ochyde
                        zrozum mnie, to trzeba zrobic, ten pomnik z gliny
                        • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:10
                          może wystarczy lustro,pomnik lustrzany,spojrzą,zobaczą swoje oczy,zobacza
                          wnętrza a we wnetrzu wszystko! zastanów się ,o gline trudno,wszystko jest z
                          gliny....
                          • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 13:18
                            Samo lustro moze nie wystarczyc. Oni sie ogladaja w lustrach w domu i mysla ze
                            sa piekni. Nie chca widziec swojej brzydoty. Wola udawac ze sa piekni.
                            myslalam zeby wkomponowac w srodku grube szklo, za ktorym umiescilabym cos
                            wstretnego, cos co by odzwierciedlalo to kim sa ludzie naprawde. Nie wiem
                            jeszcze co to by bylo ale moje mysli wokol tego kraza.
                            Wiem ze o gline trudno ale wiem tez od wujka ze sa stawy z odpadammi z kopaln.
                            Mozna by tam pojechac i to przewiesc do wroclawia i z tego zbudowac. Moze by
                            nawet smierdzialo odpowiednio?
                            • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:33
                              no tak, no tak, na pośmiewisko,czujesz że oni są tacy ohydni,wszyscy,cały
                              wrocław,kurcze ten gliniany pomnik nie bedzie o mnie,i co teraz?chciałbym mieć
                              pomnik,zbudujesz go dla nich,szkoda...
                              • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 13:35
                                wybrani nie sa ohydni sami sobie
                                kto zna prawde i ja uznaje jest czysty
                                zbudujemy pomnik razem, a potem pojdziemy do nieba i moze oni zrozumieja ze
                                prawda jest tylko jedna
                                moze wtedy postawia nam pomnik?
                                ostatecznie mozna zbudowac dwa pomniki obok siebie ale trzeba by bylo wyraznie
                                zaznaczyc ze krysztalowy to my
                                • Gość: pacjent psychiatry Re: co jest grane .....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:45
                                  masz racje,sprawdzałem w lustrze oczy ,jestem czysty,muszę ciągle sprawdzać...
                                  • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 13:52
                                    tak, trzeba sprawdzac caly czas
                                    po oczach najszybciej widac
                                    najlepiej chodzic w ciemnych okularach
                                    zwlaszcza przy lekarzach
                                    ostatnio bardzo bolalo mnie serce i nie moglam oddychac
                                    wezwali pogotowie i chcieli mnie zabrac
                                    popatrzylam lekarzowi w oczy i zmusil mnie do przyjecia zastrzyku
    • Gość: Drzoni Brawo Re: co jest grane .....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:44
      Czy Wy sie w ogóle q..rwa dzisiaj myliście???
      • pacjentka_klementa Re: co jest grane .....? 02.02.05, 13:53
        tak, trzeba sie oczyszczac codziennie
        kazdego dnia rano i wieczorem, najlepiej jeszcze w dzien i w nocy jak sie nie
        spi
        ty tego nie robisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka