Gość: Kociątko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 11:38 :) wielkie dzięki dla wszystkich którzy trzymali kciuki za mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsha Re: ZDAŁAM!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 11:40 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: ZDAŁAM!!! IP: *.vogel.pl 29.05.02, 11:48 Siem bardzo cieszem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ZDAŁAM!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 11:50 Moje gratulacje!!!Trzymałam kciuki przez sen;) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: ZDAŁAM!!! 29.05.02, 12:04 Congratulations Co dalej ? Gdie na studia ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: ZDAŁAM!!! 29.05.02, 12:08 Moze ja tez bym cos zdala, wszyscy beda trzymac kciuki i gratulowac...... Kociatko, przesylam umyslnego primates.com/lemurs/red-ruffedlemur.html z kwiatkiem www.e-ursynow.waw.pl/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showpic&pid=11& orderby=hitsD Gratuluje. A co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: ZDAŁAM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 12:12 jak na razie to spokój i odpoczynek od nauki bedzie.a studia to potem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: ZDAŁAM!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 14:45 >a studia to potem :P a za 5lat będziemy w Madness opijać Twoją magisterkę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatice Re: ZDAŁAM!!! 29.05.02, 15:14 Kociątko, moje gratulacje!!! Jestem pod wrażeniem!! Ja bym chyba nie była w stanie po wczorajszym niczego zdawać. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: ZDAŁAM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 15:45 beatice napisał(a): > Kociątko, moje gratulacje!!! Jestem pod wrażeniem!! Ja bym chyba nie była w > stanie po wczorajszym niczego zdawać. > Pozdrawiam:) nie miałam wyjścia i tyle ;) pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: ZDAŁAM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 16:22 . A mi sie szykuja problemy na koniec II roku !!! Wiec PROSZE Was, potrzymajcie i za mnie kciuki, bo bede w przyszylm tygodniu w srode pisac bardzo WAAAAAAAAZNE kolokwium. Z gory dzieki. heh Kociątko: Sluchaj, nie pchaj sie na studia :-) to najwiekszy zyciowy blad wszystkich ambitnych maturzystow ;-). Nie chcesz sie denerwowac i miec wrzodow, to znajdz sobie inne zajecie a nie "przyjemne" studiowanie :-) POWODZENIA, a i GRATULACJE oczy wiscie (i oczy zawsily) he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ZDAŁAM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 16:38 Niteczka, co sugerujesz? Uwazasz, ze lepiej przez pol pol dnia sterczec w sklepie, czy sprzatac komus w domu niz spedzac co najmniej polowe tego czasu na uczelni? Po maturze chyba nie latwo o sensowna prace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ZDAŁAM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 16:42 p.s. przekonajcie mnie, ze Niteczka nie ma racji, bo mi zostalo tyle, ile Niteczka ma za soba i coz... iskierke nadziei ktos wznieci? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: ZDAŁAM!!! 29.05.02, 21:22 studiować jest fajnie i bez mgra nie za dużo dziś się zrobi!@!! Ale kociak taki mądry że na studia z palcem w d... się dostanie i szybko skończy:)) Odpowiedz Link Zgłoś