Dodaj do ulubionych

PIĄTKI NA FORUM.....................................................

31.08.01, 23:10
Zauważyłem, że zawsze w piątki na naszym forum jest gwarno jak na Świdnickiej...
Dlaczego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hrabia Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.eu.org 31.08.01, 23:12
      Jak zwykle przed szabasem.
      • Gość: Gn0m Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.08.01, 23:13
        Wszyscy pisza na zapas ze by starczylo na weekend kiedy wiekszosc traci dostep
        do sieci
        • Gość: max Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 23:15
          spytam mojego prywatnego astrologa ;)
          • roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:20
            Gość portalu: max napisał(a):

> spytam mojego prywatnego astrologa ;)

...Wróżki Balbiny ???
        • roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:20
          Gość portalu: Gn0m napisał(a):

> Wszyscy pisza na zapas ze by starczylo na weekend kiedy wiekszosc traci dostep
          > do sieci

...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci...
          • Gość: Gn0m Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.08.01, 23:46
            > ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci...

Ja ten nie ale jeszcze to pamietam :) Bolesne
            • roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:49
              Gość portalu: Gn0m napisał(a):

> > ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci...
              >
              >
              > Ja ten nie ale jeszcze to pamietam :) Bolesne

No, ale już po bólu ?

• Gość: Gn0m Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.09.01, 02:28
                > > > ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci...
                > >
                > >
                > > Ja tez nie ale jeszcze to pamietam :) Bolesne
                >
                > No, ale już po bólu ?
                >
                Juz po na szczescie. Od tygodnia ciesze sie stalym dostepem do sieci.
                Siec kablowa, transfer rozsadny, oplaty spore ale idzie wytrzymac.
                Innymi slowy jest w porzadku.
      • roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:19
        Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Jak zwykle przed szabasem.

He, he... jarmułki na głowy Panowie !!!

• Gość: diabełek Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: 213.76.92.* 31.08.01, 23:21
          a ja zawsze panom zazdrościłam tego iż zwiedzając synagogi dostawali bonusowe
          jarmułki...
          ...choć mi na różki i tak by się nie zmieściła
          • Gość: hrabia Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.eu.org 31.08.01, 23:23
            To przywilej mecziznów.
          • roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:26
            Gość portalu: diabełek napisał(a):

> a ja zawsze panom zazdrościłam tego iż zwiedzając synagogi dostawali bonusowe
            > jarmułki...
            > ...choć mi na różki i tak by się nie zmieściła

...takie duże masz rogi ???

• roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 01.09.01, 11:23
              Wczorajsza noc z piątku na sobotę tradycyjnie już należała na forum GW do
              Forumowicdzów z Wrocławia. Wrocław - pozostali forumowicze z Polski 1:0...
              I tak trzymać !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka