roberto65 31.08.01, 23:10 Zauważyłem, że zawsze w piątki na naszym forum jest gwarno jak na Świdnickiej... Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.eu.org 31.08.01, 23:12 Jak zwykle przed szabasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.08.01, 23:13 Wszyscy pisza na zapas ze by starczylo na weekend kiedy wiekszosc traci dostep do sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 23:15 spytam mojego prywatnego astrologa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:20 Gość portalu: max napisał(a): > spytam mojego prywatnego astrologa ;) ...Wróżki Balbiny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:20 Gość portalu: Gn0m napisał(a): > Wszyscy pisza na zapas ze by starczylo na weekend kiedy wiekszosc traci dostep > do sieci ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.08.01, 23:46 > ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci... Ja ten nie ale jeszcze to pamietam :) Bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:49 Gość portalu: Gn0m napisał(a): > > ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci... > > > Ja ten nie ale jeszcze to pamietam :) Bolesne No, ale już po bólu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.09.01, 02:28 > > > ...ja tam nie tracę na weekend dostępu do sieci... > > > > > > Ja tez nie ale jeszcze to pamietam :) Bolesne > > No, ale już po bólu ? > Juz po na szczescie. Od tygodnia ciesze sie stalym dostepem do sieci. Siec kablowa, transfer rozsadny, oplaty spore ale idzie wytrzymac. Innymi slowy jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:19 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Jak zwykle przed szabasem. He, he... jarmułki na głowy Panowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: 213.76.92.* 31.08.01, 23:21 a ja zawsze panom zazdrościłam tego iż zwiedzając synagogi dostawali bonusowe jarmułki... ...choć mi na różki i tak by się nie zmieściła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. IP: *.eu.org 31.08.01, 23:23 To przywilej mecziznów. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 31.08.01, 23:26 Gość portalu: diabełek napisał(a): > a ja zawsze panom zazdrościłam tego iż zwiedzając synagogi dostawali bonusowe > jarmułki... > ...choć mi na różki i tak by się nie zmieściła ...takie duże masz rogi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: PIĄTKI NA FORUM................................................. 01.09.01, 11:23 Wczorajsza noc z piątku na sobotę tradycyjnie już należała na forum GW do Forumowicdzów z Wrocławia. Wrocław - pozostali forumowicze z Polski 1:0... I tak trzymać !!! Odpowiedz Link Zgłoś