Dodaj do ulubionych

Co z Gimnazjum nr 36

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:06
NAjlepiej wogóle zlikwidowac szkoły bo to byłoby najtansze. Nie trzeba
utrzymywać budynków, nie wspomn e o nauczycielach. Ostatnio do mojej szkoły
pryszedł Starosta i powiedział na Radzie pedagogicznej że nasza szkoła jest
za droga i chyba trzeba bedzie ja zamknac bo Powiatu nie stać na nią. a ja
wtedy pomyslałem: wjakim kierunku nasza Polska idzie? czy wszystko musi
przynosić zyski?
Co z ta Polska?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cały Re: Co z Gimnazjum nr 36 IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.02.05, 16:13
      Pamietam jak kiedys mowiono o zamknieciu naszej szkoly. Myslelismy, ze to sa
      zarty a jednak nie :(:(. Jestem absolwentem Gim 36 i wiem ze zamkniecie tej
      szkoly spowoduje wielka burze wsrod mlodziezy. Nasi nauczyciele zostana bez
      pracy. Naszego kleczkowskiego Gimnzjum nie mozna sobie od tak zamknac.

A tak korzystajac z okazji chcalbym pozdrowić nauczycieli, ktozi mnie uczyli np.
      Pan Janik
      Pani Niedziela
      Pani Kafel
      Pani z Fizyki i Informatyki :P
      Dyrektora i innych ;)
    • Gość: Szymek Re: Co z Gimnazjum nr 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:24
      Niech urzedasy obetną sobie pensje o polowe to bedzie gimnazjum zawse szukają
      pieniędzy tam gdzie ich nie ma !!!
    • Gość: MaS Re: Co z Gimnazjum nr 36 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.02.05, 21:03
      Pfff...jak zwykle szukają pieniędzy...za mało im !! Dobra mniejsza o pieniądze...tego gimnazjum nie mogą zamknąć !! Chodze do tego gim. od pierwszej klasy i powiem tylko tyle, że ta szkoła jest najlepsza pod słońcem.Heh...co tu dużo pisać...szkoda mi klawiatury na cudownie sprawny i działający " Wydział Edukacji " Jeżeli będą chcieli to i tak zamkną trydziestke szóstke nic ich nie powsztrzyma bo przecież trzeba pomnażać pieniążki prawda ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka