Gość: Żabonek IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 21:41 Zróbmy konkurs: kto wywlecze starszy wątek? Nagroda: pół roku darmowego grrzebania na Koziej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bury Re: Aktualne w dół! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 04:44 no po prostu znakomity pomysł. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabonek Re: Aktualne w dół! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 09:57 Sama jestem POD WRAŻENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Aktualne w dół! IP: *.wroc.gazeta.pl 04.06.02, 10:00 Przepraszam ale ja nie chce takiego konkursu. r. Gość portalu: Żabonek napisał(a): > Zróbmy konkurs: kto wywlecze starszy wątek? > Nagroda: pół roku darmowego grrzebania na Koziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabonek Re: Aktualne w dół! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 10:03 Nie każdy musi brać udział. To nie jest obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: Aktualne w dół! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 22:41 Gość portalu: Żabonek napisał(a): > Zróbmy konkurs: kto wywlecze starszy wątek? > Nagroda: pół roku darmowego grrzebania na Koziej... ja mam z 31.05.2001 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=9742&aut=arleta20&aid=97 ucielem 2 ostatnie cyfry, zeby nie kusic;) 4 me 2 U;P co wygralem??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabonek Re: Aktualne w dół! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 23:05 Rewelacja!!! Masz od jutra darmowe grzebanie na stoku południowo-zachodnim wysypiska na Koziej. Weź łopatkę i dwie torby. Na odpadki. Hej! Ho! Hej! Ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: Aktualne w dół! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 18:37 Gość portalu: Żabonek napisał(a): > Rewelacja!!! Masz od jutra darmowe grzebanie na stoku południowo-zachodnim > wysypiska na Koziej. Weź łopatkę i dwie torby. Na odpadki. Hej! Ho! Hej! Ho! okej, ale gdzie ta Kozia...? ;D Odpowiedz Link Zgłoś