Dodaj do ulubionych

Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 10:08
Ciekawa jestem co się dzieje z ludźmi z mojej klasy których bardzo miło
wspominam ! Matura w 1995roku!
Obserwuj wątek
    • Gość: J.K Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.05, 00:54
      Maturkę zdawałam parę lat później - w 2002 :)
      może zagląda tu ktoś z mojego rocznika??!
      Ja po kierunku finansowo-rachunkowym wylądowałam na AWF :)
      moją wychowawczynią była najpierw Pani Kownacka (wuefistka), później
      Kondolewicz (podobno juz nie uczy)
      Ostatnio byłam odwiedzić Bolka - odlicza dni do emerytury (trafiłam jak mu
      brakowało 152), bez Niego smutna bedzie ta szkoła.
      Słyszałam, że Wawryk rozwiodła się i pare miesięcy temu wyszła znów za mąż.

Wiem, że kilka osób z mojej klasy jest na AE, trochę w prywatnych w szkołach,
      ale właściciwie to utrzymuję kontakt z moją przyjaciółką.

Mam nadzieję, że się odnajdziemy :)
      Pozdrawiam
      J.K.
      • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 24.02.05, 18:55
        kłaminia sie rocznik....kurcze?? nawet ne wiem dokłanie kiedy ja maturę
        zdawałem, ale niedawno to było, chyba 2000 a moze 2001:) co do Bolka to
        faktycznie niezły był z niego kozak:) wawrykowa mnie nie uczyła ale podobna
        niezła z niej była...kosiarka;P ja tam pozdrwaiam panią beata kleszcz i nie
        pozdrawiam pani chmury:) Ja słyszałem, ze pani basia miłaszewicz(respect;)) juz
        coraz mnie meczy uczniów i niedługo kończy z nauką. Szkoda, że teraz po
        połaczeniu z innymi szkołąmi jest tam taki bajzel, pełno skejciorów(nic nie mam
        do nich, ale jakoś ich tam dużo:)) Ciekawe jak tam ta mała niunia, bardzo ładna
        dziewczyna z rocznika 1984, chodziła na sksy z siatkówki czasami i pamietam ze
        grała w jakimś pzredstawianiu jasełkowym, albo postnym?? ee...rekolekcyjnym!!:)
        fajna była i ładnie się uśmiechała:) daj znać jak zyjesz;) heh, see ya;)
      • kati072 Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 12.02.06, 08:51
        A ja skończylam to licem chyba w 1991 roku. Chodzilam do klasy Adminisracyjnej.
        Wychowawca była babka od rachunkowości - Lis - A najfajniej pamietam Bolka i
        babke od francuza - chyba Mierzejewska sie nazywała - przepraszam ja za swoja
        ciaglą krnąbrność na lekcjach.
        Oj.. a prawa mnie uczyła taka stara jędza - ma szczeście ze nie pamietam jej
        nazwiska - bo by sie jej dostalo tutaj .... oj wredna byla niemilosiernie.
        Pozdrawiam Kasia K.
        • mazda25 Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 09.03.06, 09:17
          Ja ukonczylam mature w 1976 roku i chyba juz zadna z moich nauczycielek nie
          uczy w szkole.Ukonczylam ekonomike i organizacje przeds. przemyslowych,taki to
          byl kiedys kierunek.
          • Gość: J.K. Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.06, 12:32
            zdaje się, że moja Mama też zdawała maturę w 1976, jest też po ekonomice :)
            jej wychowawczynią była pani Prażuch, też jestem absolwentką tej szkoły, o czym
            pisałam wyżej
            pozdrawiam
            • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 10.03.06, 01:25
              a to w taki razie dodam, ze pani prazuch uczyła jeszcze jak ja pisałem mature :)
              jakies 4-5 lat temu :)
            • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 10.03.06, 22:40
              jeśli jesteś z "h" to chyba nasze klasy były razem na zielonej szkole,ale nie
              pamietam, który to był rok i nie wiem czy 3 dniową wycięczkę z panem od PO
              można nazwać zieloną szkołą.;)) chyba to była druga klasa liceum.;)
              a wogóle pamiętacie tego gościa od PO?? ;)))
              • Gość: J.K. Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 14:58
                ano jestem z "h", ale wycieczka z Karolem???? jakoś nie pamiętam...
                a Karolek uczy teraz mojego brata :D w Długołęce.
                może nie pojechałam na jakąś wycieczkę, chyba zaćmę mam, napisz może gdzie ona
                była, może mnie olśni :)
                a swoją drogą to jeździłam dużo z Bolkiem, chyba dzięki jego zapałowi trafiłam
                na AWF na turystykę i rekreację, teraz mam tylko problem z wybraniem tematu
                pracy mgr :) jako "technikowi ekonomiście" ciężko mi było na anatomii i
                fizjologii i tego typu przedmiotach, ale jestem sama pod wrażeniem, że
                przepchałam te przedmioty... choć małe kłopociki były... ale jest co wspominać,
                jak musiałam uczyć się o łańcuchach kinestatycznych obręczy barkowej i innych
                ciekawych sprawach :D
                Z PO to pamiętam jak robiliśmy opatrunki, było to wiosną i przyszłam w
                spódnicy. Kurcze, Karolek wziął mnie i prezentował na mnie sztukę robienia
                opatrunków... to było straszne. Ale miał raj z moją klasą - 3 chłopaków, reszta
                same baby :D

właśnie znalazłam zdjęcia ze studniówki i klasowe, na dniach zrobię skan no i
                będzie się czym pochwalić na stronce.

pozdrawiam Was
                Asia
                • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 12.03.06, 18:10
                  a to w twojej klasie byla taka wysoka ruda z lekko kreconymi wlosami? chyba,ze
                  to ty?;) bo wiem,ze z klasa "h" albo "g" bylismy na tej wycieczce to było nad
                  morzem na granicy prawie z rosja.;) pamietam,ze nocowalismy w takim starym
                  domu, gdzie bylo pelno pajakow i straszylo.;p w sumie to bylismy caly czas w
                  rozjezdzie,bo karolek nie pozwolil nam sie nudzic.;p
                  a co do zdjecia to skanuj, skanuj, to moze i my dorzucimy nasze i bedzie
                  wiadomo o kogo chodzi.;))
            • mazda25 Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 12.03.06, 18:56
              Za moich czasow nie pamietam aby uczyla pani Prazuch,przynajmniej nie na moim
              kierunku
            • Gość: sl Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.06, 20:09
              hallo Asiu,
              chodzilam z Twoja Mama do jednej klasy. Siedzilysmy w jednej lawce i razem
              chodzilysmy na wagary.
              Pozdrowienia dla Twojej Mamy /Elzbiety ?/,dla Twojego Taty , Brata ...
              Daj znac o sobie.
          • Gość: sl Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.06, 20:03
            hallo,
            chodzilam tez do klasy-matura 1976/p. Prazuch byla wychowawczynia/. Mam
            kontakty z 3 osobami z tej klasy/org. przeds./i do dzisiaj wspaniale
            wspomnienia.
            • Gość: J.K Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 10:16
              witam, witam - Panią Lilkę? :)
              dziękuję za pozdrowienia i również serdecznie pozdrawiam
              Asia
              • Gość: ls Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: 194.196.182.* 23.03.06, 10:33
                Hallo Asia,
                ... swiat jest jednak maly...
                • Gość: J.K. Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 11:11
                  hihi :D

• Gość: Maniuś Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: 195.16.91.* 12.06.08, 16:30
                    W temacie bardzo odległych czasów jeszcze mam jedną sprawę! Czy ktoś
                    przypomina sobie z klasy maturalnej ok. r.1963 -chodziły bliźniaczki
                    z ul Bierdzańskiej ( na Niskich Łąkach)- jedna mogła mieć Ela na
                    imię , nie pomnę nazwiska (przepraszam!) Jeżeli ktokolwiek pamięta
                    proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu. Wracając do moich czasów
                    szkolnych to tytuł szkoły był: Technikum Ekonomiczne a dyrektorem p.
                    mgr Nowak- może ktoś sobie przypomni? Zostańmy w kontakcie!
      • Gość: Marianeczek Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: 195.16.91.* 10.06.08, 10:51
        W temacie kontaktów szkolnych - to nie robię reklamy - ale dobrze
        jest wejść na forum " Nasza klasa" Jest tam dużo miejsca, zwłaszcza
        dla byłych studentów a nie dla "pampersów". Pozdrawiam - do
        usłyszenia...
    • czyszka Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 11.07.05, 23:25
      Szukam Krzyśka Wójcika!!!!
      Kto pamięta kibel który wyleciał przez okno, krany powyginane do góry, konkursy
      pioseneki rosyjskiej, religijnej, turystycznej; apele na wybiegu (podczas
      których ktoś rzucał w nas ziemniakami). I takiego nauczyciela z matmy...jak on
      się nazywał?, który rysował na tablicy krzywą porządności a wektory tłumaczył
      rysując statki???
      Kto się uczy klasach na podbudowie 2 kl LO.???????
      • Gość: :) Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.arch.pwr.wroc.pl 05.06.08, 14:12
        Nauczyciel matmy to Pan Tomasz Zwierzewicz.
        A konkursy piosenek wszelakich pamietam jakby były wczoraj.
        Pozdrawiam klase D rocznik 1988-1992 i naszego Bolusia;)
    • Gość: zosia Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.magma-net.pl 27.07.05, 17:07
      Ja chodziłam na zaoczne,maturę zdawałam w 97.Miłoby było gdyby się ktoś odezwał
      z tej klasy.Ja miło wspominam Monikę Haczyńską-uczyła rachunkowości.Do
      pozostałych też nie mam zastrzeżeń,no może z wyjątkiem Krzyżanowskiej.
      • Gość: M Worcella IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.08.05, 00:02
        ja od wrzesnia zaczynam nauke w tej szkole a dokladniej to w studium, na
        kierunku technik ekonomista.:)
    • Gość: BW Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:45
      Matura 1999 - jest ktoś z LH klasa IV h
      • Gość: :-) Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.zse.wroc.pl 29.11.05, 13:32
        Hej szkola ma swoja stronke: www.zse.wroc.pl wiec mozecie tam szukac
        kontaktow... pozdrawiam wszystkich absolwentow
    • Gość: A.K. Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:27
      Witam. Tez zdawałam maturę w 1995. Byłam w klasie "e" - finanse i rachunkowość.
      Moją wychowawczynią była najpierw Kondolewicz a potem ... o jej zapomniałam ...
      chyba Miler :-)) Fajnie byłoby spotkać znajomych ludzi, chociaz nie byliśmy
      zgrana klasą. Pozdrawiam.
      • Gość: AGA Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:21
        HEJ JA CHYBA TEZ BYLAM W TEJ KLASIE ..hmmm>>>
        • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 18.12.06, 23:16
          każdego kto chodził do tej szkoły zapraszam do dopisania sie tutaj:
          nasza-klasa.pl/school/4007
          a na stronie zse znajda sie wkrotce nowe zdjecia;) www.zse.wroc.pl
          zapraszam
    • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 04.03.06, 15:48
      a jednak istnieje taki już wątek. a ja założyłam nowy,bo przegapiłam ten.
      a chciałabym tylko wiedzieć, co słychać u ludzi matura 2002, specjalizacja -
      organizacja przedsiębiorstw. chodziłam do klasy pierwotnie pani dłubacz (ktoś
      może jeszcze pamieta ta polonistke i jej ciagle te same sukienki?). a potem
      pani marecik - ta prowadziła przedsiebiorstwo symulowane, czy jakos tak, z ta
      wredna ruda. swoja droga ciekawe czy jeszcze ucza.
      no i niesmiertelna pani padurek - uwielbialam ta kobiete i cwiczenia jej
      autorstwa, no i pozdrawiam pania chrobot - niezłomną matematyczke.hehe ;)
      • anyzrata strona zse 04.03.06, 16:11
        chciałam zauważyć, że strona zse jest biedan i większość rzeczy jest w
        moderacji.:(
        ale mam pytanie, jesli ktos jednak ja przegladal i dotarł do specjalnego
        wydania gazetki. jest tam zdjecie z matury 1991. czy kolo bolka siedzi
        borgosz?? jak sadzicie?
        • turez Re: strona zse 10.03.06, 01:29
          gdzie tam jest ta gazetka?:) bomnie chce mi sie szukac ;). Jutro sie wpipsze bo
          dzis juz konam:)
          Pa
        • Gość: Renata Re: strona zse IP: *.mad.east.verizon.net 26.09.06, 02:13
          odpowiedz brzmi NIE:) to jest polonistka p. Baranska - super kobieta
          a tak w ogole czy bywa tutaj ktos kto zdawal mature w 1993 roku?
        • Gość: Renata Re: strona zse IP: *.mad.east.verizon.net 26.09.06, 02:17
          natomiast z 2 srony (krotsze wlosy) rowniez nie jest to Borgosz i niestety nie
          pamietam juz nazwiska tej kobiety
      • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 10.03.06, 16:34
        az poszedłem z ciekawosci spojrzec kiedy ja pisałem mature no i wychodzi ze w
        2002 r. Kierunek Ekonomika i Organizacja przedsiebiorstw sie kłania.:) teraz
        sobie studiuje administracje na uniwerku, z mojej klasy sa jeszcze dwie osoby z
        tego jedna powtarza rok i z widzenia to wiem, ze cnajmaniej jeszcze jeden
        chłppak tez to studiuje ale on chodził do innej klasy :)
        Pania Dłubacz oczywiscie pamietam, uczyła mnie polskiego przec 3 lata, ale
        mowiac szczerze to srednio ja wspominam, zawsze miałem 4, ale ona była raczej
        srednia nauczycielka. No i oczywiscie pamietam jej sukienki, chyba miała ze 2
        komplety tylk :) jeden szary a drugi zielony:) Na szczescie na 4 roku uczyła nas
        Baranska -wspaniała kobieta i swietna nauczycielka zarazajaca pasja :) dzieki
        czemu dobrze przygotowalismy sie do matury :)
        Co do Pani Marecik i tej drugiej, ja nawet nie odroznialem która jest która, ale
        one wredne były is ie wydzierały nadmieniernie :) jakies niewyzyte :) W ogole
        ten przedmiot był smieszny i nic nie wnosił bo przeciez nigdy nie
        "wysymulowalismy" do konca działalnosci ;)
        Jesli chodzi o Padurek to rowniez pamietam cwiczenia, ale mnie rachunkowosci
        uczyła Pani teresa Kopinska, która serdecznie pozdrawiam :)
        A co do zdjecia na którym ma byc Borgosz to podaj linka to na pewno poznam bo
        ona była moja wychowawczynia, potrafiłą o uczniów zadbac ale była straaaasznie
        roztrzepana i srednia z niej organizatorka
        pozdrawiam wszystkich uczniów i nauczycieli:)
        • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 10.03.06, 22:36
          www.zse.wroc.pl/60/pamiat/gazet/wsjo.pdf str.9 ;) to było w pamiątkach
          jubileuszowych i dalej specjalny nr gazetki szkolnej.;)
          czyli wychodzi na to, że bawiliśmy się na tej samej studniówce. ;)
          prawda,że ten 2002 był trochę nawet dawno.;p a tam podobno tyle się teraz
          pozmieniało..
          • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 11.03.06, 00:00
            aaa, pzreczytałem cala te gazetke z przyjemnoscia, szczegolnie milos ie czytało
            fragmenty wspomnien nauczycieli z którymi osobiscie miałem kontakt :)
            Co do zdjecia to obok Bolka chyba nie siedzi Pani Irena Borgosz tylko Pani
            Anna(?) Baranska, nauczcycielka od polskiego o której juz wczesniej pisałem :)
            A w szkole...no coz, pozmieniało sie, kiedy byłem tam ostatnio, jakies 2 lata
            temu to strasznie duzo skejtów :) Nie ma tam juz takiej spokojnej atmosfer jak
            to było za naszych czasów ;) jeszcze przed polaczeniem z innymi szkołami.
            A co Ty porabiasz?? Gdzies zakotwiczyłas?:)
            Ja miałem na szczescie wspaniała klase licealna, jak tak patrze to duzo lepsza
            niz teraz grupe studyjna i do teraz mamy kontakt i trzymamy sie :) np jesienia
            bylismy w gorach w 10 osob a na spotkania przybywa nas jeszcze wiecej, kolo 20 :)
            Pzdr
            • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 11.03.06, 12:46
              no to gratuluje,bo moja klasa sie rozeszła.:( stad szukam ich na tym
              forum.miałam nadzieje,że może ktoś czasem zagląda. wiem,że część poszła
              studiować ekonomię na jakiejś prywatnej uczelni, chyba ze dwie osoby są na AE,
              zaraz po skończeniu liceum słyszałam,że ktoś dostał się na administrację na
              UWr, ale czy tam dalej jest to nie wiem.:/ jedna się już hajtnęła. a tak to mam
              kontakt może z 5 osobami i tylko plotki krążą.;)a ja kończę socjologię zaocznie
              na UWr.
              Ale jak pamiętam to twoja klasa zawsze była zgrana,więc teraz łatwiej wam
              kontak utrzymać.;)
              Chociaż największy szok przeżyłam pod koniec 2005 roku, gdy u siebie w firmie
              spotkałam dziewczynę z mojej klasy, którą od zakończenia szkoły nie widziałam.
              Przyszła do mnie na rekrutację. Szkoda tylko,że się nie załapała. Ale jaki
              świat mały się jednak wtedy wydaje.;) a wogóle to ja studiuję z laską, której
              narzeczony chodził z tobą do klasy, a teraz studiuje z moją przyjaciółką z
              podstawówki.;) a może to ty???? ;p
              • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 12.03.06, 21:44
                to ja tamm mam wieksze szczescie bo włąciwie to wiem co sie dzieje z kazda osoba
                z mojej klasy, moze bez kilku przypadków :) tez sie oczywiscie pozenily drogie
                kolezanki, a panom jakos nie bardzo spieszno:) Ja tam swoje koleanki spotykałem
                np na kasie w Geantcie w Koronie:/
                A co do tego kolegi Twojego nazreczonego Twojej kolezanki to nie ja:D niegdy nie
                byłem narzeczonym:D I tak sobie staram skojarzyc o kogo Ci moze chodzic i nie
                bardzo potrafie sobie przypomniec:) moze jakies inicjały?:P
                • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 13.03.06, 17:34
                  a ten narzeczony to sobie przypomniałam,że on na polonistyce studiował.;p ale
                  nie wiem co teraz studiuje,bo od zeszłego smestru kasi nie widziałam.:/ kasia
                  to właśnie jego narzeczona. ona z psiego pola jest, tam podobno dość dużo osób
                  z "b" pomieszkiwało.;) ale jak sie ten jej (może już mąż?) nazywa to ja za
                  chiny sobie nie przypomnę.;p wiem,że miał takie kręcone włosy do ramion. może
                  tak skojarzysz?
                  a może już czas zostać czyimś narzeczonym?;))) jak dobrze liczę, to córka
                  dziewczyny z mojej klasy niedługo do szkoły podstawowej zacznie chodzić. się
                  porobiło, co? ;))
                  • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 13.03.06, 21:36
                    a dobrze sobie przypomniałąs?:) bo nic mi nie wiadomo aby ktokolwiek z mojej
                    klasy był na polonistyce :) A moze wiesz gdzie ten jej facet pomieszkiwał?:P bo
                    adresy ludzi tez znam:P Krecone włosy dugie........aaaaaa, kurde!! wiem chyba o
                    kogo chodzi!! i Kaske!! jego dziewczyne tez znam:D własnie mnie olsniło:) Ona
                    pracowała w Tołpie w Koronie, prawda?:) na pewno to o nich musi chodzic:) A ten
                    chłopak to Dominik:)No i Kaska....znam ja rowniez oczywiscie:) Czy własnie nie
                    oni sie pobrali?:) A mzoe tylko narzeczenstwo:)) I fakt, ona jest z Psiaka a on
                    ze Stabłowic :) Jak to zytasz Dominiku drogi to pozdrawia Cie mariusz:D I
                    tajemnic rozwikłana:D
                    A co do byci narzeczonym to absolutnie nie ;) U mnie chyba sie jakos bardziej
                    hamuja z robieniem dzieci, amoze mi o tym nc nie wiadomo po prostu?:P
        • Gość: J.K. Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 15:05
          turez,
          ten chłopak z innej klasy to pewnie Krzysiek Ch.z mojej klasy, z jakiegoś
          bliżej nieokreślonego źródła wiem, :)że on jest właśnie na uniwerku na adm.
          • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 12.03.06, 18:06
            chyba,ze to Kamil ode mnie z klasy? a blondyn? bo slyszalam zaraz po
            zakonczeniu liceum,ze dostal sie wlasnie na administracje na dzienne.no,ale jak
            wspominalam wczesniej nie wiem czy sie utrzymal.:/
          • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 12.03.06, 21:39
            mowiac szczerze to pojecia nie mam czy to jakis krzysiek czy jak pisała anyzrata
            kamil :)nie znam ani jednego ani drugiego :) z tego co pamietam było dwóch
            takich z naszej szkoły ale z nimi nawet nie gadałem za bardzo, z widzenia
            kojarzyłem. Z tego co teraz widze zadnego z tej dwojki nie ma na 4 roku, gdzies
            poprzepadali po drodze, a jeden gdzies na nizszym roku chyba jest teraz a
            drugiego chyba w ogole nie widziałem od dawna :/ Z mojej klasy jestem ja, kolega
            i kolezanka która powtarza rok.
            • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 13.03.06, 17:36
              może jak J.K. zamieści zdjęcia na stronie to się troche sprawa rozjaśni.;)
              a swoją drogą ciekawe co z Kamilem. mówisz,że nie przetrwalii. może emigrowali?
              hmm..
              • Gość: J.K. Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 18:36
                siemka :)
                zdjęcia wysłałam już do szkoły, ciekawe kiedy je wrzucą na stronkę.
                Co do wycieczki gdzieś obok Rosji :) coś kojarze, że taka była, pamiętam, że
                kilka osób z mojej klasy się na nią załapało, może to była pierwsza lub druga
                klasa, ja niestety w niej nie uczestniczyłam, ale ta "ruda" :) to raczej na
                niej była.
                Z mojej klasy to wiem o 3 lub 4 potomkach - nie jestem pewna czy jedna
                dziewczyna ma jedno czy dwójkę, ale wydaje mi się że 2. Jedna moja koleżanka
                wyjeżdżała do pracy do Niemiec i Szwajcarii. Ja, tak jak Ty Anyzrata zaczęłam
                szukać tu na forum kontaktów z klasy- na razie jednak bez sukcesów ;/
                ale już coś drgnęło, wątek się wreszcie rozbudował :)

• turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 13.03.06, 21:40
                  bedziemy ciagnac watek za uszy do gory:)
                  A o jakim wyjezdzie Wy tutaj mówicie??:) bo tak nagle watek o tym sie zaczał,
                  nie znalazłem poczatku;)
              • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 13.03.06, 21:37
                jaki juz pisałem nie sadze zeby emigrowali, przynajmniej nie wszyscy bo jednego
                nadal widuja gdzies na korytarzach :)
                • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 13.03.06, 23:52
                  czyżby zaginął w akcji? najpier niewidoczny, a tera już tak.;)
                  a co do wyjazdów, to tak mnie jakoś naszło,bo z podstawówki nikogo nie mogę
                  spotkać, a słyszałam,że większość emigrowała. co w sumie normalne w
                  dzisiejszych czasach. ode mnie z klasy też jedna już w Anglii siedzi..
                  a w sumie co do mojej klasy to jak plotki się rozchodzą to mało kto się hajtnął
                  (oprócz tego co jeszcze w liceum). wszyscy ambitnie studiują. a za takich
                  tłumoków nas brali.;p
                  a wiecie znalazłam kasetę ze studniówki, bo tak mnie jakoś natchnęliście.;) ale
                  nie mam wideo,żeby ją obejrzeć.:/ dlaczego nie nagrywało się wtedy już na
                  dvd??;))
                  • turez Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 14.03.06, 17:56
                    tez mam kasete, ale odtwarzacza brak :)ale chyba nie miał bym nawet ochoty teraz
                    tego ogladac;)
                    a co do ludzi to wiem, ze powyjezdzali i to dosc sporo, w tej chiwli to cyba
                    jedna czwarta siedzi w angli, szkocji, irlandi, gdzies w stanach. Takie zycie.
                    • anyzrata Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 16.03.06, 00:41
                      a ja bym obejrzała. nawet zastanawiałam się, czy nie dać do przegrania z kasety
                      na dvd. ostatni raz 4 lata temu to ogladalam.;p a my mieliśmy fajną kasete.;)
                      a faktem jest, że życie zmusza nas do emigracji.. ciekawe, że kończąc liceum
                      zupełnie inaczej to wszystko sobie wyobrażałam..;)
                      • Gość: sato Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.magma-net.pl 19.03.06, 22:28
                        Witam

Ja skonczylem Nasze Liceum w 2003, wielkie pozdro dla Bolka jest mistrzem i
                        zawsze Nim bedzie, teraz jestem na 3 roku AE zaocznie i pracuje tez w kierunku:D
                        Pozdrawiam wszystkich w szczegolności Bolka, klase "D" i Prażuch ktora kochala
                        sie nade mna znecac przez 4 lata, oj jak milo powspominac:DDD
                        • vica4 Matura 97 05.04.06, 11:15
                          Kto zdawał w 1997 roku???Klasa Pani Kondolewicz - odezwijcie się!
                          • Gość: J.K. Archiwalne zdjęcia klasowe na stronce zse już są! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 17:38
                            zdjęcia mojej klasy są już :)
                            może podeślijcie swoje?
                            www.zse.wroc.pl/galeria/zdj_kl/zdj_kl.htm
                            może dyskusja się rozszaleje ;P
                            pozdrawiam Was
                            Joaśka
                          • Gość: Dorota Re: Matura 97 IP: *.magma-net.pl 13.01.07, 14:36
                            Hej! to chyba wpis kogoś z mojej klasy! :-) to miło!!!
                          • Gość: Andrzej Re: Matura 97 (www.republika.pl/le_wroc_matura_ 97) IP: *.magma-net.pl 13.01.07, 15:19
                            Cześć, ja zdawałem maturę w 1997 (klasa A, Pani Prażuch), a do Twojej klasy
                            chodziła moja obecna żona, Dorota. Tak się składa, że nasza klasa stara się po
                            latach na nowo integrować. Od roku mamy nawet własną strone internetową i
                            planujemy świętować 10-lecie naszej matury. Wpadnij na tą strone
                            www.republika.pl/le_wroc_matura_97 i zobacz nasze zdjęcia. Wpisz się koniecznie
                            w księdze gości! Pozdrawiam. Andrzej.
                • Gość: JJJ Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:31
                  Ja chodziłam,ale tylko dwa lata, pozniej sie przeniosłam.Ale maturę zdawałabym
                  w 1995 roku. Szkołę wspominam bardzo dobrze.
                  • Gość: Ania Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.07, 12:39
                    Jestem z rocznika 1989 – 1993, Kierunek: Finanse i rachunkowość, klasa p.
                    Barbary Piotrowskiej. Jeśli jest ktoś z mojej klasy to proszę niech się
                    odezwie. Może zorganizujemy jakieś spotkanie klasowe? Ja utrzymuje kontakt z
                    Syśką i Ulą G. Możecie napisać do mnie ania95@o2.pl
                    POZDRAWIAM I CZEKAM NA KONTAKT!
                    • Gość: jk Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.07, 19:22
                      zapisz się na nasza-klasa.pl/school/4007
                      może w ten sposób kogoś znajdziesz :)
                      ja już znalazłam :)
    • Gość: chilli Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 23:16
      Cześć, też skończyłam to liceum i też zdawałam maturę w 1995 r. Bardzo żałuję,
      że straciłam kontakt właściwie z całą klasą. Może tutaj uda nam się odnaleść.
      Chętnych do powspominania zapraszam na gg 4113458 :)
    • a.g_a Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 06.07.06, 13:39
      A zagląda tu ktoś z klasy "c" LE - matura 2000 - wychowawczyni p. Padurek??
      ciekawa jestem? ;)
      Aga (nie L., nie N., nie K. i nie W.) chyba nas wiecej nie było ;)
    • anyzrata dopiszcie sie, kto jeszcze pamieta 18.12.06, 23:18
      zamieszczam post jeszcze raz, bo w srodku sie zagubi.;p

każdego kto chodził do tej szkoły zapraszam do dopisania sie tutaj:
      nasza-klasa.pl/school/4007
      a na stronie zse znajda sie wkrotce nowe zdjecia;) www.zse.wroc.pl
      zapraszam
      • Gość: JJJ Re: dopiszcie sie, kto jeszcze pamieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:35
        Ja chodziłam,ale tylko dwa lata, pozniej sie przeniosłam.Ale maturę zdawałabym
        w 1995 roku. Szkołę wspominam bardzo dobrze.

• Gość: dddd Re: dopiszcie sie, kto jeszcze pamieta IP: *.e-wro.net.pl 28.05.07, 20:38
        jest ktos z klasy pani Piecyk?
    • Gość: ajo Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:45
      no nie :) za dużo jak na jeden dzień wspomnień o szkole :) pozdro dla Mariusza
      (to przez Ciebie tu pisze) i całej naszej klasy 4 B i dla Pani Borgosz
      oczywiście - kłaniam się nisko
      A (już nie J, a T)
    • jolanta.volk Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella 06.01.08, 20:20
      matura rok 1973. chodzilam do klasy rysiek ganz waclaw i zosia
      marek bomskija.
      nazywaem sie jolanta miarka, teraz jolanta volk.

ciesze sie na wasza odpowiedz.
      • Gość: Bożena Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 20:11
        • Gość: krysia Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: 217.153.65.* 01.02.08, 14:58
          poszukuję koleżanek z rocznika 1968-1972 . Wychowawczynią była
          p.Basia Miłaszewicz, która uczyła matematyki. Dziewczyny odezwijcie
          się!
    • Gość: Marian Szczerba Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: 195.16.91.* 10.06.08, 10:31
      Ja na Worcella zaczynałem dawno temu - w 1959 r. Bardzo miło
      wspoiminam tamte czasy, koleżanki, kolegów -(nielicznych) oraz grono
      pedagogiczne, troskliwe. Nie pamiętam już ich nazwisk. Przechodziłem
      tam 2 lata i z trzeciej klasy powołali mnie do wojska. Nastąpiła
      dłuuuga przerwa i po paru przymiarkach dokończyłem "Budę" w Bytomiu
      w 1973 r.Z Wrocławia pamiętam Stasię Krzykałę, Marysię Całą, Mariana
      Ratyńskiego. Fajna paczka, fajne czasy. Jeżeli ktoś ma z nimi
      kontakt proszę o wiadomość. Pozdrawiam!!
    • Gość: mariansz1@poczta.p Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.net.stream.pl 16.06.09, 13:40
      Ja jestem z tego liceum , kiedy ja tam chodziłem to było Technikum
      dla pracujących . Maturę zdawałem w Bytomiu w 1073 r. - Tak się
      drogi życiowe poplątały , Z klasy pamiętam takie nazwiska jak,
      Stasia Krzykała, Marian Ratyński, Maria Cała jeżeli to czytają
      proszę o kontakt.
      • Gość: marian Re: Liceum Ekonomiczne przy ul. Worcella IP: *.net.stream.pl 16.06.09, 14:22
        Nastąpiło przekłamanie ma być rok 1973 a nie 1073 - przepraszam
        uważnych czytelników...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka