Dodaj do ulubionych

SP 65 rocznik 1972

IP: *.magma-net.pl 20.02.05, 19:28
Witam i rozpoczynam poszukiwania młodych jeszcze ludzi :-) z Kłodnickiej.
Jak pamiętam to chodziłem z: Ania Maciejczyk, Beata Guszpit, Ania Zych, Ula (nazwiska nie pamiętam), Węglarczyk (imienia nie pamiętam), Kisyk (imienia nie pamiętam), Beata Czaplińska, Karina Graba, Adam Frączak (mogłem przekręcić nazwisko), Paweł (nazwiska nie pamiętam), Tomek Neumann, Leszek Gizulewski, Sławek (nazwisko nie pamiętam), Darek Pastuszek, Rafał Przytuła, Tomek Bielak, Edyta Początek, Maciek Obszarny, Sylwia Drewnicka, Marcin Szydłowski.
Kogo przeoczyłem, przepraszam.
Utworzyliśmy klasę "G" (chyba od 7-ej klasy, ale nie pamiętam dobrze), ja i jeszcze kilka osób zostały przeniesione z "C", a jeszcze wcześniej - klasy od "1" do "5" - chodziliśmy do SP 19 na Pilczycach.
Odezwijcie się, może warto się spotkać i powspominać wąskie schody szkoły, gonitwy po piwnicy, zajęcia z ZPT, razy od Suchockiego (mogłem przekręcić nazwisko, to ten od matmy) w rękę, ...
A minęło już prawie 20-lat od pożegnania starej budy.

Pozdrawiam,
Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Re: SP 65 rocznik 1972 IP: *.os.kn.pl 23.02.05, 14:10
      Aż sie cieplutko na sercu zrobilo czytając nazwiska starych znajomych siebie
      tam nie znalazłem ale moge dopisac jeszcze kilka nazwisk: Krzysiek Skowron,
      Adrian Mroczek, Sylwia Stasiak, Agnieszka Malinowska, Gosia Kisyk, Iza Janusz
      Wojtek Skoczkowski, Tomek Toporski ,Robert Kurz ,Marek Kuna klasa "G" była od 6-
      stej w SP65. Pisz do mnie na jackh@wp.pl
      Pozdrawiam czekam odpowiedź
      Jacek
      • Gość: Marek Re: SP 65 rocznik 1972 IP: *.magma-net.pl 27.02.05, 17:59
        Podciągam temat, czy jest ktoś jeszcze ?

Marek
        • znayomy Re: SP 65 rocznik 1972 02.03.05, 08:32
          Ja jestem z 76r,ale pamiętam pare osób z Twojej listy.
          Darek Pastuszek-chajtnął się i wyprowadził
          Beata Guszpit-prwdopodobnie dalej mieszka na Legnickiej 106
          Ania Zych-o niej dawno nic nie słyszałem

Te wszystkie osoby to moi byli sąsiedzi z Kwadratu na Legnickiej,ja również sie
          z tamtąd wyprowadziłem.Wielkie pozdro dla absolwentów 65
          • Gość: Marek Re: SP 65 rocznik 1972 IP: *.magma-net.pl 06.03.05, 15:35
            Znayomy, dzięki za informację.
            Miłego dnia i całego tygodnia.

Marek
            • znayomy Re: SP 65 rocznik 1972 20.04.05, 20:16
              Wielkie pozdro dla starszków :-)
              • Gość: B@rt Re: SP 65 rocznik 1972 IP: *.media4.pl 24.04.05, 22:18
                Ja jestem z rocznika `73 od PŁANETY. Chodziłe do klasy z jackiem krukowski,
                piotrkiem bieleckim tomkiem czajkowski i inni ela czech, jolka dziubek.
                natomiast z toporskim studiowałem ale cudak, normalnie zakręcony człek !!!! ale
                nieobrażajmy nikogo. pozdro.
                • Gość: Marzenka Re: SP 65 rocznik 1972 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 20:11
                  Witam
                  ja co nieco moge powiedzieć o Darku Pastuszku - jestem jego siostrą :)
                  Przekażę mu info o tym forum
                  • Gość: Marek Re: SP 65 rocznik 1972 IP: *.magma-net.pl 01.05.05, 19:36
                    Pozdrowienia dla Darka, Marzenko.
                    Ostatni raz Darka widziałem (chyba) w 1987r. czyli na koniec ukochanej budy.
                    A jak wcześniej przeczytałem Darek jest po ślubie i stąd się wyprowadził.
                    Ciekaw jestem jak mu się wiedzie i gdzie mieszka.

Zapraszam wszystkich do pisania do mnie na adres: marek.nowka@gazeta.pl
                  • znayomy Re: SP 65 rocznik 1972 06.07.05, 16:11
                    Sie ma Marzenko.Widujemy się od czsu do czasu na Popowicach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka