Dodaj do ulubionych

Opady, upadki i kolizje

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.02.05, 09:37
niestety służba sypie tylko wokół rynku :((. ul. pogodna, deszczowa nie do
przejscia ani nie do przejechania więc niech nikt nie pisze ze służa dzielnie
sobie radzi bo opady w lutym to rzecz normalna, ale nie widac zeby słuzba
drogowa była do tego przygotowana :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: KKW Re: Opady, upadki i kolizje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:33
      Co by to było, gdyby u nas zima była taka jak w dalekiej Rosji. Skąd pieniądze
      na odśnieżanie???
    • Gość: v2 Re: Opady, upadki i kolizje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:42
      A gdzie jest ta pogodna i deszczowa? Czy na tych uliczkach ze śniegiem nie
      powinni powalczyć sami mieszkańcy?
    • Gość: Neo[EZN] Re: Opady, upadki i kolizje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 12:12
      Rozumiem, że ulice Pogodna i Deszczowa to bardzo ważne szlaki komunikacyjne we
      Wrocławiu, które w pierwszej kolejności powinny być odśnieżane ;]
      • Gość: simonka Re: Opady, upadki i kolizje IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.02.05, 16:53
        zapraszam więc na św. mikołaja to dosyc wazny szlak komunikacyjny wokół rynku,
        a pogodna i deszczowa to krzyki, jak jedziesz do auchan albo do centrum na
        bielanach jeżdzisz tymi ulicami i pewnie chciałbys zeby były przejezdne, wiem
        że najlepiej posypac tam gdzie widac czyli ryneczek a reszta nie sobie
        radzi.przykre ale prawdziwe!
      • Gość: mondi NEO....szkoda słów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 20:35
        A co ma powiedzieć rodzina człowieka który wpadł pod autobus bo poślizgnął się
        na nieodsnieżonym przystanku na grabiszyńskiej? A co mają powiedzieć ludzie
        brnący w błocie posniegowym po kostki wzdłuż Powstańców śląskich - gdzie jest
        teren ZDIKU?
        Straż miejska łatwo nachodzi ludzi którzy przed swoją posesją nie posprzatali
        śniegu i nie posypali a co do terenów miejskich to juz im sie nie chce...
        Zaśnieżone, pokryte błotem pośniegowym i oblodzone pod nim przejscia dla
        pieszych to potencjalne źródła wypadków i to smiertelnych. Czy ktoś za to
        odpowiada? I nie mówię tu o jakichś bocznych uliczkach a o GŁÓWNYCH ARTERIACH
        KOMUNIKACYJNYCH. Przecież dzisiejsze opady nie były jakoś bardzo intensywn,
        można było odśnieżyć, uprzatnąć to co się zaczynało topić. Chyba ze tak wyglada
        oszczędność - przecież do wiony juz blisko - po co sprzatać ja i tak
        stopnieje...gdzieś to słyszałem. Opłaca się...opłaca a "w domu Jasiu
        policzysz" "a teraz srucamy..." -
        "Brunet wieczorową porą"?
        I tak całe to pisanie skutku zadnego nie przyniesie - stołki dakej bedą tymi
        samymi odpowiedzianymi osobami obsadzone (czyba że sami odejdą ku chwale ZDIKu)
        mdb
        • Gość: simonka Re: NEO....szkoda słów IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.02.05, 11:03
          BRAVO mondi, szczera prawda w końcu ktos kto realnie ocenia rzeczywistość,
          troche jesteśmy przez to osamotnieni, ale sytuacja musi sie kidys zmienić
          • Gość: v2 Re: NEO....szkoda słów IP: 80.51.231.* 24.02.05, 11:51
            Simonko przecież mondi napisał o GŁOWNYCH ARTERIACH KOMUNIKACYJNYCH i realnie
            ocenia rzeczywistość na tych arteriach a nie jakichś zapomnianych uliczkach jak
            Twoja Pogodna.
            Chyba dalej jesteś osamotniona!
            • Gość: simonka Re: NEO....szkoda słów IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.03.05, 11:13
              Grabiszyńska to tez jakaś boczna uliczka ? Niewarto zachodu, a poza tym
              zapraszam na rynek dzisiaj, powala mnie siła odśnieżania !!! Mam nadzieję ze
              się nie poślizgniesz :)Myslisz nie jestem osamotniona w swoim zdaniu ze służby
              drogowe zawiodły, ale jesli Ty uwazasz inaczej to ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka