Dodaj do ulubionych

impreza w gazecie

07.06.02, 20:02
Właśnie rozpoczyna się dla forumowiczów impreza w redakcji naszej gazety.
Internautowe trio zaczęło już grać i doprawdy nie na komputerze. Dla tych, co
nie przyjdą, będziemy donosić jak było
Obserwuj wątek
    • Gość: aniel Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:08
      oooo a co ja jeszcze robię w domku???
      znowu się zagapiłam i jak zwykle nie będę na czas :)
    • Gość: Tirsa Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 20:12
      donoście donoście....
      wszystkie me plany niestety legły w gruzach i w towarzystwie antybiotyku
      spędzam czas w domu :-((((((((((
      idę teraz popatrzeć, jak grała Nigeria.... potem wpadnę poczytać, co u Was :-)))

i proszę jakieś piwko za moje zdrowie wznieść ;-))))

Wspaniałej Zabawy!!!!!!!!!!
    • brezly pozdruffka 07.06.02, 20:59
      Bawcie sie dobrze. Ja jestem w sytuacji tych co w Sylwestra spuszczali surowke
      z pieca martenowskiego :-))
      Hej hej
      BreslY
    • bobopik Udanej zabawy beze mnie:( 07.06.02, 21:01
      Zycze wszystkim forumowiczom bedacym teraz na tarasie, pijacym darmowy brpowar
      i swietnie sei bawiacym, czyli wiadomo nei mam czego zyczyc bo zabawa jest
      pzrednia. szczegolnie pozdrawiam preda z osoba towarzyszaca i innych ktorych
      nei wymienie a wiedza o kogo chodzi. przykro mi ze nie moglewm przyjsc ale
      sprawy rodzinne mnie zatrzymaly.
      jeszcze raz udanej zabawy!!!!!!!!
      • kinga!!! Re: Udanej zabawy beze mnie:( 07.06.02, 21:25
        i beze mnnie uczę sie..............a jutro trzymać za mnie kciuki , PA
        • illusion Re: Udanej zabawy beze mnie:( 07.06.02, 21:56
          Nie martw się Kinga - ja zostałem w domku to mimo wszystko Ciebie nie ominie to
          co najlepsze bo mnie też tam nie ma :-PPPPPPP
    • Gość: Tirsa no i co IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 22:24
      z tym donoszeniem???
      komputery już też przepiliście??? ;-))))
    • Gość: sew Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 23:57
      donoszę jak było- jako pierwszy, który wrócił.
      forumowiczów ponad 30, najpierw piwnica, potem presja na redów zrobiła swoje-
      znaleźliśmy sie na tarasie- ładnie. pierw sztywno, potem forumowicze
      pozaglądali sobie na śliczne identyfikatory, które przygotowała gazeta
      (Donoszę, że np. postmodern- przynajmniej tak mówił- miał identyfikator Piegdon)
      i rozmowa ruszyła na całego. Marsha ma nową fryzurę i pisała mgr z inscenizacji
      Różewicza na scenach wrocławskich do roku 1992 bo dalej jej się nie chciało.
      Isis! ma głos jak armata, sto armat i próbkę mogliśmy usłyszeć. Bunię jedni
      wyobrażali sobie jako 14- latkę (Nexus20) inni jako nobliwą referentkę po 40-
      stce (Isis!). Postmodern i Enigam brali ślub w Olkuszu i mają obrączki z
      białego złota (ładane). Mastat migał mi co chwila za bokiem lecz zagadego przez
      dziewczyny nie mogłem zagadać. Zabrakło w chwili pewnej piwa i była t.zw.
      zrzutka. Redaktor Naczelna pilnowała etykiety forum jak się patrzy. Arvena się
      nie upiła (o dziwo), a Marsha wymyśliła tę całą bezsenność podczas
      niedosypiania przy pisaniu pracy mgr. Penelopa uczy się czeskiego i zastanawia
      się co znaczy "divaki" oraz "czarodzieje". Czarodzieje to piłkarze, choć na
      pewno nie nasi. Było kilka nicków których zapomniałem- prepraszam i proszę o
      przypomnienie. To tyle. Spać bo rano wstać.
      • isis! Re: impreza w gazecie 08.06.02, 00:33
        Gość portalu: sew napisał(a):

chciałoby się zacytować całość, bo świetnie to ująłeś, ale:
        > Marsha ma nową fryzurę

i dobrze jej w nowe fryzurze, ale jak kto ładny to we wszystkim ładnie, a ja ją
        wolę w długich...

> Isis! ma głos jak armata, sto armat i próbkę mogliśmy usłyszeć.

Szkoda, że grajkowie nie mieli podkładu, bo byscie zwątpili, że w ogóle można
        mieć TAKI głos... :)

> Arvena się nie upiła (o dziwo),

Qrde, dlaczego o dziwo???

W ogóle, dzięki, Sew, że tk wnikliwie i w ogóle, klawiatura mi się plącze
    • Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 00:29
      Wychodze do domu. Nastepna impreza za... rok ;-)
      r.
      • isis! Re: impreza w gazecie 08.06.02, 00:34
        Gość portalu: red napisał(a):

> Wychodze do domu. Nastepna impreza za... rok ;-)

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............ chyba żarcisz?
      • Gość: tyrysek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 00:37

> Wychodze do domu. Nastepna impreza za... rok ;-)
        > r.

ojej! a co sie stalo? ktos wypadl za balustrade? ;-))))
        • Gość: Janek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 00:53
          Lokal do remontu? :)))
          • Gość: Predo Podsumowanie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 01:24
            uprzejmie donosze ze niestety ale pare bardzo milych rzeczy nie przetrwalo
            spotkania z rozbawiona zgraja forumowiczow...np jedna taka ladna miska...
            a i ksero jakos tak mialo przejscia ;)
            Az dziw ze nei zniszczyli(smy) windy....::::)))) a jezdzilo nia i wiecej niz 8
            osob!!!
            Generalnie mam bardzo mile wspomnienia, wielu z forumowiczow okazalo sie
            fajnymi ludzmi( czego sie mozna bylo spodziewac), co do niektorych dostalem
            szoku wieku, a do innych szkou wygladu ( positive ). Mysle ze naprawde niech
            zaluja ci co nie byli...
            PS> No i specjalne podziekowania dla Red'a za dzialalnosc spoleczna, ktora
            obiawila sie w zapewnieniu popitku i trosce o bezpieczny powrot do domu!
            Predo
            • Gość: peneloppa Re: Podsumowanie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 01:45
              TAK TAK,ZGADZAM SIE Z PRZEDMÓWCĄ...BYŁO MILO,KLIMATY PIWNICZNO-TARASOWE,TROCHE
              LUDZI UCIEKŁO,TROCHĘ ZOSTAŁO,ALE BYŁO INTERESUJĄCO:0 TRZEBA TO KIEDYŚ
              POWTÓRZYĆ;)
              • Gość: peneloppa Re: Podsumowanie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 01:46
                AAA...KSERO,TO JUŻ INNA BAJKA...;)))
                • Gość: peneloppa Re: Podsumowanie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 01:54
                  ORKIESTRA- CUDO! BRAWA ZA WYTRWAŁOŚĆ ,CHĘĆ GRANIA I DETERMINACJĘ;)
                  • Gość: marsha Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 02:54
                    a ja nadal jestem w trakcie imprezy... ;)))
                    nie wiem gdzie,ale jest komputer [7 nawet!!!] ,kawa i miłe towarzystwo!!!
                    i o to chodzi, i o to chodzi!
                    do zobaczenia następnym razem!!!
                    m.

• Gość: osiek Re: Podsumowanie IP: *.116.86.90.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:02
                      nie chce mi sie logowac o tej porze na konto zwlaszcza ze impreza GW ciaz trwa
                      po wydarzeniach na tarasie i highlanderze przenieslismy sie w tajemnicze
                      miejsce znane tylko rob-35 ale jest duzo kpompow i duuuuuuzo herbatki i kawki ;)
                      pozdrawiam
                      P.
                      • Gość: marsha Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:05
                        >przenieslismy sie w tajemnicze
                        > miejsce znane tylko rob-35 ale jest duzo kpompow i duuuuuuzo herbatki i kawki ;

o! to ja właśnie w tym tajemnym miejcu siedzę! ;)
                        a oni zajęli drugi pokój... :))

• arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:04
                      jesteśmy gdzieś- nie iem gzie ale jest doberze:) ciekawe kiedy dotrę do domku:)
                      a jeszcze mam Marshę wykorzystać:)
                      było świetnie- mam nadzieję na powtórkę:)

Se- o co chozi z tym moim upijaniem się???:P
                    • Gość: mastat Re: Podsumowanie IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:05
                      Mimo problemów w trafianiu w klawisze, jest calkiem fajnie... Wybaczcie błedy,
                      literówki, ale Arvena naprawde się nie wyspała;)
                      • arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:09
                        Gość portalu: mastat napisał(a):

> Mimo problemów w trafianiu w klawisze, jest calkiem fajnie... Wybaczcie błedy,
                        > literówki, ale Arvena naprawde się nie wyspała;)

Mastat siedzę koło ciebie i tylko dzięki uprzejmości Roba-35 mam herbatkę i mam
                        okazję ochłonąć:) Arvena jest trzeźwa i tylko używa innego kompa:(
                        buziaki
                        • Gość: mastat Re: Podsumowanie IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:12
                          To że siedzisz obok mnie to widzę/czuję ;P) Powiedzmy siebie szczerze, osik
                          szaleje tak że nie wiadomo o co chodzi...:)
                          • osiek Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:17
                            ze co?
                            • arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:21
                              oj mastat- chyba za dużo wypiłeś!!!:)
                              • Gość: gruda Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 03:27
                                a ja jak zwykle dalem plamy i mnie nie bylo!
                                • arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:30
                                  Gość portalu: gruda napisał(a):

> a ja jak zwykle dalem plamy i mnie nie bylo!

wstyd panie gruda:(
                                • Gość: Rob-35 Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:48

To niewybaczalny błąd. Dezintegracja pozytywna
                                  nastapiła wśróf uczestników spotaknia :-)

Rob-35
                                • Gość: red Re: Podsumowanie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 12:22

Och, Ty grudo!
                                  r.
                            • Gość: Rob-35 Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:25
                              osiek napisał(a):

> ze co?

Że one są mumie? Ci co nie przetrwali imprezy...???
                              Młodzież we Wrocławiu ma więcej energii niż Samoobrona
                              oraz Liga Polskich Rodzin pod wezwaniem ojca Rydzyka.
                              Szkoda, że imprezy w Gazecie są takim rzadkim rarytasem :-)

Rob-35

• arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:27
                                oj rarytas:( mogłoby być częściej:)
                                czekamy na powtórki:))))
                                • osiek Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:29
                                  chyba ucaluje.....? ale to chyba nie ten wontek.. ?
                                  P.
                                  • arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:31
                                    osiek napisał(a):

> chyba ucaluje.....? ale to chyba nie ten wontek.. ?
                                    > P.

WONTEK nie ten ale buzi jest:)))
                                    • Gość: red Re: Podsumowanie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 12:26
                                      No, no. Tam sie musialo dziac! Az zaluje, ze nie poszedlem z Wami... :-)
                                      ps Licze na mala relacje. Wiesz, ze do Ciebie mowie... (?)
                                      r.
                                      • arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 12:41

> No, no. Tam sie musialo dziac! Az zaluje, ze nie poszedlem z Wami... :-)
                                        > ps Licze na mala relacje. Wiesz, ze do Ciebie mowie... (?)
                                        > r.

hmmm- do kogo ten RED mówi...???
                                        sam do siebie???

• Gość: Rob-35 Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:32
                                    osiek napisał(a):

> chyba ucaluje.....? ale to chyba nie ten wontek.. ?
                                    > P.

Pocałuj się w piętę :-) Wontek nie ma niz do rzeczy...
                                    • Gość: kirkol Re: Podsumowanie IP: *.magma-net.pl 08.06.02, 08:23
                                      2:0 dla gazety
                                      fajni ludzie , tony paluszkow i kilometry kwadratowe chipsow , lampka piwa i
                                      kufel wina , wspaniala muzyka , ( szkoda ze Izis nie miala mozliwosci dac z
                                      siebie tego co w Niej siedzialo na troche przed impeza )mala winda , jak zwykle
                                      brak Wedzonki ( strach przed grillem ? )ale bukiet forum , napewno .Milion
                                      tematow i milion pomyslow na przyszlosc , potem szlakiem wroclawskich knajpek i
                                      tu szok , nigdzie we wroclu w rynku nie maa co zjesc po polnocy , no sorki moze
                                      tylko Bachus , ale bez piwa .READAKTORKA !!! nie za rok , za tydzien to tak.
                                      pozdro dla Wszystkich ktorzy byli i tych nieobecnych
                                      • samozycie Re: Podsumowanie 10.06.02, 12:46
                                        W zupelnosci sie zgadzam. Cudnie bylo. Podziekowania dla pana ochroniarza ktory
                                        byl bardzo mily i nie robil problemow z wychodzeniem. I dla Radka ktory byl
                                        dusza towarzystwa, zabawial (pilnowal) i w ogole zachowywal sie jak prawdziwy
                                        gospodarz :)
            • Gość: deINO Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 19:03
              Gość portalu: Predo napisał(a):
              > a i ksero jakos tak mialo przejscia ;)

moze jakas wystawe z tych podobizn by zrobic....

;D
            • Gość: d + d... Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 19:16
              stwierdzamy, iz bylo co najmniej zajeb..... ;).. milutko bylo was zobaczyc, pare
              chwil na tarasie odchaczyc, wedrowke po rynku z kirkolem odbyc i z ... (cholera,
              pamietam imie, ale nie pamietam xywy;(( - dostane po glowie;))) z Dorota (dobrze
              pamietam??:)).. okazaliscie sie bardzo ludzcy;), a mi najbardziej zostanie w
              glowie (na zawsze??) makijaz isis! ;D ( no i poszlo;))(deINO). oby czesciej a
              bedzie naprawde dobrze...

a wroclawski rynek jednak ssie, bo naprawde nigdzie nie ma nic goracego po 24,
              albo nie ma piwka;(( totalnie ssie... a nie dla kazdego readys i inne hut'y...

deINO i daNAd
    • Gość: Bunia Dzieki! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 12:15
      Mimo iz byl to moj debiut na spotkaniu forumowym i ze z pewna taka
      niesmialoscia na nie przybylam, ciesze sie ze mialam okazje Was poznac, czy
      chocby zobaczyc (no i tez zdematerializowac wyobrazenia o mnie) i dziekuje
      Redakcji za te impreze, za tak mile przyjecie i w ogole... Bylo cudnie! Taras
      zdecydowanie bardziej spektakularny niz piwnica, ale w piwinicy zato klimat i
      zespol! Bardzo to ciekawe, bo w ogole nie wygladacie, jak sterotypowi
      internauci, a do tego robicie wrazenie juz prawie jakiejs duzej forumowej
      rodziny! Bylo mi bardzo milo.
      Pozdr to all,
      Bunia (vel Dominika).
      • Gość: kirkol Re: Dzieki! IP: *.magma-net.pl 08.06.02, 12:18
        a w piwnicy czuc bylo mumia!!!!!!
        • Gość: bonczydł Re: Dzieki! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 10.06.02, 19:08
          Gość portalu: kirkol napisał(a):

> a w piwnicy czuc bylo mumia!!!!!!

hue hue hue to już złosliwość!!!
          ale jak chcesz opiszę ci o tej mumi wszystko
          pozdrawiam
          bonk
    • arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 12:43
      było świetnie- cieszę się że poznałam Was wszystkich:)
      Taras gazety jest wspaniały- widoków baaardzo zazdroszczę!!!!
      Brawa dla redakcji za identyfikatory!!!
      Dziękuję za pifka i czipsy i miłe towarzystwo!
      • Gość: marsha Re: impreza w gazecie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 12:48
        ...ja właśnie dotarłam do domu... ;)
        pozdrawiam współbiesiadników!
        m.

• Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 12:56
          12.48 - no, no, ladnie
          r.
          • Gość: zyta Re: impreza w gazecie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 12:58

> 12.48 - no, no, ladnie

lepiej późno,niż wcale... ;)

• arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:03
              nie ważne o której ważne JAK I PO JAKIEJ ZABAWIE:)))
              • Gość: marsha Re: impreza w gazecie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 13:06
                a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;))
                dzięki arv za wspólną noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
                buźka
                m.

• isis! Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:13
                  Gość portalu: marsha napisał(a):

> a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;))

????????????? jaki pupiszon? kuperkiem? czy pupiszon nie = kuperek?
                  • arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:16
                    isis! napisał(a):

> Gość portalu: marsha napisał(a):
                    >
                    > > a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;))
                    >
                    > ????????????? jaki pupiszon? kuperkiem? czy pupiszon nie = kuperek?

pupiszon w wolnym tłumaczeniu: mój piękny bokserek:)))

• arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:14
                  Gość portalu: marsha napisał(a):

> a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;))
                  > dzięki arv za wspólną noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
                  > buźka
                  > m.

to ja dziękuję
                  całuski
                  M
                  >

• Gość: beatice Re: impreza w gazecie IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 14:47
                    Było extra!!!
                    Piwko, czipsy, miłe towarzystwo:) No i nawet się na szampana załapałam (dzięki
                    Kirkol). (Graża szkoda, że Cię nie było).
                    Było wszytstko to, co na imprezach liczy się najbardziej.
                    Pozdrowienia:)
                    • arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 18:18
                      Gość portalu: beatice napisał(a):

> Było extra!!!
                      > Piwko, czipsy, miłe towarzystwo:) No i nawet się na szampana załapałam (dzięki
                      > Kirkol). (Graża szkoda, że Cię nie było).
                      > Było wszytstko to, co na imprezach liczy się najbardziej.
                      > Pozdrowienia:)

Becia- było fajnie bo żebyz tobą parę słów zamienić musiałam tłum ludzi rozepchać
                      co oznacza,że bawiłaś się dobrze:)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka