redakcja_wrw 07.06.02, 20:02 Właśnie rozpoczyna się dla forumowiczów impreza w redakcji naszej gazety. Internautowe trio zaczęło już grać i doprawdy nie na komputerze. Dla tych, co nie przyjdą, będziemy donosić jak było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniel Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:08 oooo a co ja jeszcze robię w domku??? znowu się zagapiłam i jak zwykle nie będę na czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 20:12 donoście donoście.... wszystkie me plany niestety legły w gruzach i w towarzystwie antybiotyku spędzam czas w domu :-(((((((((( idę teraz popatrzeć, jak grała Nigeria.... potem wpadnę poczytać, co u Was :-))) i proszę jakieś piwko za moje zdrowie wznieść ;-)))) Wspaniałej Zabawy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly pozdruffka 07.06.02, 20:59 Bawcie sie dobrze. Ja jestem w sytuacji tych co w Sylwestra spuszczali surowke z pieca martenowskiego :-)) Hej hej BreslY Odpowiedz Link Zgłoś
bobopik Udanej zabawy beze mnie:( 07.06.02, 21:01 Zycze wszystkim forumowiczom bedacym teraz na tarasie, pijacym darmowy brpowar i swietnie sei bawiacym, czyli wiadomo nei mam czego zyczyc bo zabawa jest pzrednia. szczegolnie pozdrawiam preda z osoba towarzyszaca i innych ktorych nei wymienie a wiedza o kogo chodzi. przykro mi ze nie moglewm przyjsc ale sprawy rodzinne mnie zatrzymaly. jeszcze raz udanej zabawy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Udanej zabawy beze mnie:( 07.06.02, 21:25 i beze mnnie uczę sie..............a jutro trzymać za mnie kciuki , PA Odpowiedz Link Zgłoś
illusion Re: Udanej zabawy beze mnie:( 07.06.02, 21:56 Nie martw się Kinga - ja zostałem w domku to mimo wszystko Ciebie nie ominie to co najlepsze bo mnie też tam nie ma :-PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa no i co IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 22:24 z tym donoszeniem??? komputery już też przepiliście??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 23:57 donoszę jak było- jako pierwszy, który wrócił. forumowiczów ponad 30, najpierw piwnica, potem presja na redów zrobiła swoje- znaleźliśmy sie na tarasie- ładnie. pierw sztywno, potem forumowicze pozaglądali sobie na śliczne identyfikatory, które przygotowała gazeta (Donoszę, że np. postmodern- przynajmniej tak mówił- miał identyfikator Piegdon) i rozmowa ruszyła na całego. Marsha ma nową fryzurę i pisała mgr z inscenizacji Różewicza na scenach wrocławskich do roku 1992 bo dalej jej się nie chciało. Isis! ma głos jak armata, sto armat i próbkę mogliśmy usłyszeć. Bunię jedni wyobrażali sobie jako 14- latkę (Nexus20) inni jako nobliwą referentkę po 40- stce (Isis!). Postmodern i Enigam brali ślub w Olkuszu i mają obrączki z białego złota (ładane). Mastat migał mi co chwila za bokiem lecz zagadego przez dziewczyny nie mogłem zagadać. Zabrakło w chwili pewnej piwa i była t.zw. zrzutka. Redaktor Naczelna pilnowała etykiety forum jak się patrzy. Arvena się nie upiła (o dziwo), a Marsha wymyśliła tę całą bezsenność podczas niedosypiania przy pisaniu pracy mgr. Penelopa uczy się czeskiego i zastanawia się co znaczy "divaki" oraz "czarodzieje". Czarodzieje to piłkarze, choć na pewno nie nasi. Było kilka nicków których zapomniałem- prepraszam i proszę o przypomnienie. To tyle. Spać bo rano wstać. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: impreza w gazecie 08.06.02, 00:33 Gość portalu: sew napisał(a): chciałoby się zacytować całość, bo świetnie to ująłeś, ale: > Marsha ma nową fryzurę i dobrze jej w nowe fryzurze, ale jak kto ładny to we wszystkim ładnie, a ja ją wolę w długich... > Isis! ma głos jak armata, sto armat i próbkę mogliśmy usłyszeć. Szkoda, że grajkowie nie mieli podkładu, bo byscie zwątpili, że w ogóle można mieć TAKI głos... :) > Arvena się nie upiła (o dziwo), Qrde, dlaczego o dziwo??? W ogóle, dzięki, Sew, że tk wnikliwie i w ogóle, klawiatura mi się plącze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 00:29 Wychodze do domu. Nastepna impreza za... rok ;-) r. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: impreza w gazecie 08.06.02, 00:34 Gość portalu: red napisał(a): > Wychodze do domu. Nastepna impreza za... rok ;-) Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............ chyba żarcisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 00:37 Gość portalu: red napisał(a): > Wychodze do domu. Nastepna impreza za... rok ;-) > r. ojej! a co sie stalo? ktos wypadl za balustrade? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 00:53 Lokal do remontu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predo Podsumowanie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 01:24 uprzejmie donosze ze niestety ale pare bardzo milych rzeczy nie przetrwalo spotkania z rozbawiona zgraja forumowiczow...np jedna taka ladna miska... a i ksero jakos tak mialo przejscia ;) Az dziw ze nei zniszczyli(smy) windy....::::)))) a jezdzilo nia i wiecej niz 8 osob!!! Generalnie mam bardzo mile wspomnienia, wielu z forumowiczow okazalo sie fajnymi ludzmi( czego sie mozna bylo spodziewac), co do niektorych dostalem szoku wieku, a do innych szkou wygladu ( positive ). Mysle ze naprawde niech zaluja ci co nie byli... PS> No i specjalne podziekowania dla Red'a za dzialalnosc spoleczna, ktora obiawila sie w zapewnieniu popitku i trosce o bezpieczny powrot do domu! Predo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Podsumowanie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 01:45 TAK TAK,ZGADZAM SIE Z PRZEDMÓWCĄ...BYŁO MILO,KLIMATY PIWNICZNO-TARASOWE,TROCHE LUDZI UCIEKŁO,TROCHĘ ZOSTAŁO,ALE BYŁO INTERESUJĄCO:0 TRZEBA TO KIEDYŚ POWTÓRZYĆ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Podsumowanie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 01:46 AAA...KSERO,TO JUŻ INNA BAJKA...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Podsumowanie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 01:54 ORKIESTRA- CUDO! BRAWA ZA WYTRWAŁOŚĆ ,CHĘĆ GRANIA I DETERMINACJĘ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 02:54 a ja nadal jestem w trakcie imprezy... ;))) nie wiem gdzie,ale jest komputer [7 nawet!!!] ,kawa i miłe towarzystwo!!! i o to chodzi, i o to chodzi! do zobaczenia następnym razem!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: Podsumowanie IP: *.116.86.90.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:02 nie chce mi sie logowac o tej porze na konto zwlaszcza ze impreza GW ciaz trwa po wydarzeniach na tarasie i highlanderze przenieslismy sie w tajemnicze miejsce znane tylko rob-35 ale jest duzo kpompow i duuuuuuzo herbatki i kawki ;) pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:05 >przenieslismy sie w tajemnicze > miejsce znane tylko rob-35 ale jest duzo kpompow i duuuuuuzo herbatki i kawki ; o! to ja właśnie w tym tajemnym miejcu siedzę! ;) a oni zajęli drugi pokój... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:04 jesteśmy gdzieś- nie iem gzie ale jest doberze:) ciekawe kiedy dotrę do domku:) a jeszcze mam Marshę wykorzystać:) było świetnie- mam nadzieję na powtórkę:) Se- o co chozi z tym moim upijaniem się???:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastat Re: Podsumowanie IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:05 Mimo problemów w trafianiu w klawisze, jest calkiem fajnie... Wybaczcie błedy, literówki, ale Arvena naprawde się nie wyspała;) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:09 Gość portalu: mastat napisał(a): > Mimo problemów w trafianiu w klawisze, jest calkiem fajnie... Wybaczcie błedy, > literówki, ale Arvena naprawde się nie wyspała;) Mastat siedzę koło ciebie i tylko dzięki uprzejmości Roba-35 mam herbatkę i mam okazję ochłonąć:) Arvena jest trzeźwa i tylko używa innego kompa:( buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastat Re: Podsumowanie IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:12 To że siedzisz obok mnie to widzę/czuję ;P) Powiedzmy siebie szczerze, osik szaleje tak że nie wiadomo o co chodzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruda Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 03:27 a ja jak zwykle dalem plamy i mnie nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:30 Gość portalu: gruda napisał(a): > a ja jak zwykle dalem plamy i mnie nie bylo! wstyd panie gruda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:48 Gość portalu: gruda napisał(a): > a ja jak zwykle dalem plamy i mnie nie bylo! To niewybaczalny błąd. Dezintegracja pozytywna nastapiła wśróf uczestników spotaknia :-) Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Podsumowanie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 12:22 Gość portalu: gruda napisał(a): > a ja jak zwykle dalem plamy i mnie nie bylo! Och, Ty grudo! r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:25 osiek napisał(a): > ze co? Że one są mumie? Ci co nie przetrwali imprezy...??? Młodzież we Wrocławiu ma więcej energii niż Samoobrona oraz Liga Polskich Rodzin pod wezwaniem ojca Rydzyka. Szkoda, że imprezy w Gazecie są takim rzadkim rarytasem :-) Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:27 oj rarytas:( mogłoby być częściej:) czekamy na powtórki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:29 chyba ucaluje.....? ale to chyba nie ten wontek.. ? P. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 03:31 osiek napisał(a): > chyba ucaluje.....? ale to chyba nie ten wontek.. ? > P. WONTEK nie ten ale buzi jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Podsumowanie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 12:26 No, no. Tam sie musialo dziac! Az zaluje, ze nie poszedlem z Wami... :-) ps Licze na mala relacje. Wiesz, ze do Ciebie mowie... (?) r. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Podsumowanie 08.06.02, 12:41 Gość portalu: red napisał(a): > No, no. Tam sie musialo dziac! Az zaluje, ze nie poszedlem z Wami... :-) > ps Licze na mala relacje. Wiesz, ze do Ciebie mowie... (?) > r. hmmm- do kogo ten RED mówi...??? sam do siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Podsumowanie IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 08.06.02, 03:32 osiek napisał(a): > chyba ucaluje.....? ale to chyba nie ten wontek.. ? > P. Pocałuj się w piętę :-) Wontek nie ma niz do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Podsumowanie IP: *.magma-net.pl 08.06.02, 08:23 2:0 dla gazety fajni ludzie , tony paluszkow i kilometry kwadratowe chipsow , lampka piwa i kufel wina , wspaniala muzyka , ( szkoda ze Izis nie miala mozliwosci dac z siebie tego co w Niej siedzialo na troche przed impeza )mala winda , jak zwykle brak Wedzonki ( strach przed grillem ? )ale bukiet forum , napewno .Milion tematow i milion pomyslow na przyszlosc , potem szlakiem wroclawskich knajpek i tu szok , nigdzie we wroclu w rynku nie maa co zjesc po polnocy , no sorki moze tylko Bachus , ale bez piwa .READAKTORKA !!! nie za rok , za tydzien to tak. pozdro dla Wszystkich ktorzy byli i tych nieobecnych Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Podsumowanie 10.06.02, 12:46 W zupelnosci sie zgadzam. Cudnie bylo. Podziekowania dla pana ochroniarza ktory byl bardzo mily i nie robil problemow z wychodzeniem. I dla Radka ktory byl dusza towarzystwa, zabawial (pilnowal) i w ogole zachowywal sie jak prawdziwy gospodarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 19:03 Gość portalu: Predo napisał(a): > a i ksero jakos tak mialo przejscia ;) moze jakas wystawe z tych podobizn by zrobic.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d + d... Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 19:16 stwierdzamy, iz bylo co najmniej zajeb..... ;).. milutko bylo was zobaczyc, pare chwil na tarasie odchaczyc, wedrowke po rynku z kirkolem odbyc i z ... (cholera, pamietam imie, ale nie pamietam xywy;(( - dostane po glowie;))) z Dorota (dobrze pamietam??:)).. okazaliscie sie bardzo ludzcy;), a mi najbardziej zostanie w glowie (na zawsze??) makijaz isis! ;D ( no i poszlo;))(deINO). oby czesciej a bedzie naprawde dobrze... a wroclawski rynek jednak ssie, bo naprawde nigdzie nie ma nic goracego po 24, albo nie ma piwka;(( totalnie ssie... a nie dla kazdego readys i inne hut'y... deINO i daNAd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Dzieki! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 12:15 Mimo iz byl to moj debiut na spotkaniu forumowym i ze z pewna taka niesmialoscia na nie przybylam, ciesze sie ze mialam okazje Was poznac, czy chocby zobaczyc (no i tez zdematerializowac wyobrazenia o mnie) i dziekuje Redakcji za te impreze, za tak mile przyjecie i w ogole... Bylo cudnie! Taras zdecydowanie bardziej spektakularny niz piwnica, ale w piwinicy zato klimat i zespol! Bardzo to ciekawe, bo w ogole nie wygladacie, jak sterotypowi internauci, a do tego robicie wrazenie juz prawie jakiejs duzej forumowej rodziny! Bylo mi bardzo milo. Pozdr to all, Bunia (vel Dominika). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Dzieki! IP: *.magma-net.pl 08.06.02, 12:18 a w piwnicy czuc bylo mumia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczydł Re: Dzieki! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 10.06.02, 19:08 Gość portalu: kirkol napisał(a): > a w piwnicy czuc bylo mumia!!!!!! hue hue hue to już złosliwość!!! ale jak chcesz opiszę ci o tej mumi wszystko pozdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 12:43 było świetnie- cieszę się że poznałam Was wszystkich:) Taras gazety jest wspaniały- widoków baaardzo zazdroszczę!!!! Brawa dla redakcji za identyfikatory!!! Dziękuję za pifka i czipsy i miłe towarzystwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: impreza w gazecie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 12:48 ...ja właśnie dotarłam do domu... ;) pozdrawiam współbiesiadników! m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.06.02, 12:56 12.48 - no, no, ladnie r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: impreza w gazecie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 12:58 > 12.48 - no, no, ladnie lepiej późno,niż wcale... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:03 nie ważne o której ważne JAK I PO JAKIEJ ZABAWIE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: impreza w gazecie IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.06.02, 13:06 a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;)) dzięki arv za wspólną noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) buźka m. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:13 Gość portalu: marsha napisał(a): > a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;)) ????????????? jaki pupiszon? kuperkiem? czy pupiszon nie = kuperek? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:16 isis! napisał(a): > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;)) > > ????????????? jaki pupiszon? kuperkiem? czy pupiszon nie = kuperek? pupiszon w wolnym tłumaczeniu: mój piękny bokserek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 13:14 Gość portalu: marsha napisał(a): > a rano powitał mnie pupiszon i kuperkiem wywijał rumbę!!! ;)) > dzięki arv za wspólną noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) > buźka > m. to ja dziękuję całuski M > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: impreza w gazecie IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 14:47 Było extra!!! Piwko, czipsy, miłe towarzystwo:) No i nawet się na szampana załapałam (dzięki Kirkol). (Graża szkoda, że Cię nie było). Było wszytstko to, co na imprezach liczy się najbardziej. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: impreza w gazecie 08.06.02, 18:18 Gość portalu: beatice napisał(a): > Było extra!!! > Piwko, czipsy, miłe towarzystwo:) No i nawet się na szampana załapałam (dzięki > Kirkol). (Graża szkoda, że Cię nie było). > Było wszytstko to, co na imprezach liczy się najbardziej. > Pozdrowienia:) Becia- było fajnie bo żebyz tobą parę słów zamienić musiałam tłum ludzi rozepchać co oznacza,że bawiłaś się dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś